Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ειχε προδιαθεση.Δες αλλες φωτο .Οπως ο Νικος παππας του παναθηναικου ,συντομα θα τον δεις γλομπο αν δεν κανει κατι.O Bασιλόπουλος ήταν από τις περιπτώσεις που λες δεν υπάρχει περίπτωση να καραφλιάσει.
Άγνωσται αι βουλαί της καράφλας, λοιπόν.
Θα κανει τη θεραπεία του Καλαθη κ θα γίνει ράστα!Ειχε προδιαθεση.Δες αλλες φωτο .Οπως ο Νικος παππας του παναθηναικου ,συντομα θα τον δεις γλομπο αν δεν κανει κατι.
O Bασιλόπουλος ήταν από τις περιπτώσεις που λες δεν υπάρχει περίπτωση να καραφλιάσει.
Άγνωσται αι βουλαί της καράφλας, λοιπόν.
Δεν βαζει τοπικ,νομιζω εχει βαλει μαλλι και παιζει και τουπεδακι.εγω ειδα φωτο του φερεντινου στο fb που διαφημιζε χαλια.σε μια απο αυτες
φαινεται πολυ αδειος στο πανω μερος,καμια σχεση με το deal που φαινεται
τιγκα μαλλι.τοσο καλη δουλεια κανει το τοππικ?
Συμφωνω απολυτα με τον παππαΕιχε προδιαθεση.Δες αλλες φωτο .Οπως ο Νικος παππας του παναθηναικου ,συντομα θα τον δεις γλομπο αν δεν κανει κατι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν φυτρωνουν απλα τα κανει περισσοτερα πυκνα...αμα με δεις με τοπικ θα πεις αυτος ο μαλακας τι κανει σε αυτο το σαιτ?δεν εχω φοβερο προβλημα βεβαια...αλλα με λιγο τοπικ γινομαι τουμπανο!Ο παντελος δεν εχει μεγαλο προβλημα ισως εκανα μμ και εβαζε μισο κιλο τοπικ η εβαζε αρκετο τοπικO παντελιδης ειχατε πει οτι βαζει τοπικ.Εγω νομιζα οτι το τοπικ απλα καλυπτει καποια σημεια και τα σκουραινει.Μπορεις με τοπικ να σηκωσεις το μαλλι?Φυτρωνουν μαλλια για λιγο με αυτη την μαλακια>?
O παντελιδης ειχατε πει οτι βαζει τοπικ.Εγω νομιζα οτι το τοπικ απλα καλυπτει καποια σημεια και τα σκουραινει.Μπορεις με τοπικ να σηκωσεις το μαλλι?Φυτρωνουν μαλλια για λιγο με αυτη την μαλακια>?