Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Αν δεχτούμε πώς αυτό που βλέπουμε είναι μαλλί τότε έκανε το.καλοκαίρι.

Αυτο λεω... Τι αλλο να ειναι ομως πισω στο μπιφτεκι, φωτοσοπ? Γιατι μοιαζει και λιγο περιεργο. Μπροστα παντως προσθετο δεν ειναι γιατι φαινεται καραφλιασμενο. Αλλα και παλι πολυ μαλλι για κανακη

FreeThinker

Well-Known Member
Το 2011 ειχε Τουρκία μαλιστα με τον Νικόλαιδη μαζι ...τωρα να εκανε κ 2η περσι ....;;;πολυ πιθανο...,

Εχουν γραφτει δημοσιευματα οτι εκανε πραγματι το 2011 μεταμοσχευση Τουρκια, αλλα η πρωτη αλλαγη στο μαλλι του εγινε το 2009, οχι το 2011. Αμα δεις βιντεο της εκπομπης απο τελη 2008 και μετα 2009 θα δεις οτι ειχε βαλει μαλλια απο τοτε (δε νομιζω να ηταν τοπικ θα φαινοταν). Τωρα να εκανε λαθος το δημοσιευμα στην ημερομηνια για το 2011 ή εκανε τη 2η το 2011 δεν ξερω

Giorgos-3

Well-Known Member
Βασικά εγω ειπα αυτο που εχει ακουστεί σαν φήμη απλα ....οτι παρεα με τον Ντέμη πηγαν Τουρκία αλλα τοτε ..οντως απο περσι παρατηρούμε μια αλλαγη κ γω πιστευω οτι μαλλον θα ξανα εκανε ...τοπικ κ τετοια στις περσινές εκμπομπες που τον εβλεπα γιατι μ αρεσει δεν φαινεται να χρησιμοποιεί ....

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εχω ρωτησει τον ιδιο κανακη εαν εχει κανει μμ και με ειχε πει φημες ειναι.
Δεν τον πιστεψα με τιποτα.Εγω τοτε δεν ειχα κανει μεταμοσχευση και ηταν το 2011 αποτι θυμαμε.

FreeThinker

Well-Known Member
Εχω ρωτησει τον ιδιο κανακη εαν εχει κανει μμ και με ειχε πει φημες ειναι.
Δεν τον πιστεψα με τιποτα.Εγω τοτε δεν ειχα κανει μεταμοσχευση και ηταν το 2011 αποτι θυμαμε.

Εχει κομπλεξ αυτος με τη φαλακρα του, αφου κοροιδευει χρονια τον κιουση για την δικια του και στον κανακη δεν τολμαει να κανει αναφορα κανενας. πως του φερες την κουβεντα εκει? :D

John_John1

Εχει κομπλεξ αυτος με τη φαλακρα του, αφου κοροιδευει χρονια τον κιουση για την δικια του και στον κανακη δεν τολμαει να κανει αναφορα κανενας. πως του φερες την κουβεντα εκει? :p

Hμουν στο λιμανι club που ειχε θεσνικη στο λιμανι μεσα και γενικα επαιζε και αυτος καποιες φορες μουσικη.
Εγω γνωρισα τον dj που δουλευε απο εκει και ο κανακης καθοταν μπροστα στο dj.
Πηγα με το φιλαρακι μου και τον ρωτησαμε ευγενικα εαν εχει κανει μεταμοσχευση στην κυπρο η καπου αλλου γιατι ενδιαφερομουν και εγω και ψαχνομουν εκεινο τον καιρο για να με βοηθουσε εαν εκανε και αυτος και εαν γνωρισε καποια πραματα.
Η απαντηση του ηταν αυτην που ειπα παραπανω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ο κανακης απο το 1997 που τον γνωριζα φατσικος στα κλαμπ της χαλκιδικης στο ahoy που πηγαινε τοτε ηταν παντα τουπε και κομπλεξικος και το παιζει πολυ μουρη. Πιστευω ειναι κολοπαιδι σαν χαρακτηρας.

FreeThinker

Well-Known Member
Ο κανακης απο το 1997 που τον γνωριζα φατσικος στα κλαμπ της χαλκιδικης στο ahoy που πηγαινε τοτε ηταν παντα τουπε και κομπλεξικος και το παιζει πολυ μουρη. Πιστευω ειναι κολοπαιδι σαν χαρακτηρας.

Λες να κουμπωνε απλα φινα? λογικα και φινα και μεταμοσχευση παντως

John_John1

Λες να κουμπωνε απλα φινα? λογικα και φινα και μεταμοσχευση παντως

Aκομη και μεταμοσχευση να εκανε το αποτελεσμα ειναι μετριο πιστευω και crown δεν εβαλε τριχα.
Τωρα εαν ξανακανε δευτερη δεν το ξερω.
Τελος αυτο που θελω να πω ειναι οτι παρολο που ειναι κοντος ουτε 1,70 λογο οτι γυμναζεται εχει λιγο στυλακι στο ντυσημο βλεπουμε ολοι μας πως αυτο ζυγιζεται με το μαλλι και δειχνει ωραιος.
Ενταξει του παει και το κοντο ετσι πως το εχει ασχετα αν πιθηκιζει λιγο η μουρη του.

FreeThinker

Well-Known Member
Aκομη και μεταμοσχευση να εκανε το αποτελεσμα ειναι μετριο πιστευω και crown δεν εβαλε τριχα.
Τωρα εαν ξανακανε δευτερη δεν το ξερω.
Τελος αυτο που θελω να πω ειναι οτι παρολο που ειναι κοντος ουτε 1,70 λογο οτι γυμναζεται εχει λιγο στυλακι στο ντυσημο βλεπουμε ολοι μας πως αυτο ζυγιζεται με το μαλλι και δειχνει ωραιος.
Ενταξει του παει και το κοντο ετσι πως το εχει ασχετα αν πιθηκιζει λιγο η μουρη του.

χαχαχαχαχαχαχα ΕΚΛΑΨΑ! εγω για μετριο τον εκοβα απο την τηλεοραση, κανα 1,75, αλλα 1,70 εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο κοντος? ο σταθης απο το ραδιο αρβυλα θα επρεπε να ηταν 1,65 τοτε, που δε νομιζω..

σε μια συνεντευξη ο κανακης ειχε πει οτι του αρεσε παντα το μπασκετ λογω υψους :p

John_John1

Εγω ειμαι 1,75 και διπλα με το κανακη γιατι εχω βρεθει ειναι πιο κοντος απο εμενα.
1,70 με 1,72 να ειναι το πολυ.

FreeThinker

Well-Known Member
Ενας θεος ξερει τι κανει στο μαλλι ο κανακης, μια εμφανιζεται μαλλιας, την αλλη καραφλας

2015

2016

2013 (στο 8:00 λεει και τον κιουση καραφλο)

John_John1

Μην πεφτεις στην παγιδα.
Καταρχην στο δευτερο βιντεο δεν εχει πανοραμικη εικονα.
Δευτερον υπαρχουν τοσα τρικ περουκε καρναβαλιστικα που κυκλοφορουν.
Εαν μεγαλωση το μαλλι του επισης μπορει η εικονα του να ειναι διαφορετικη αποτι κοντο.

FreeThinker

Well-Known Member
@John_John1 ακυρο, αλλα εχω ακουσει φημες οτι ο κανακης κυκλοφορουσε μερα μεσημερι στη θεσσαλονικη μαστουρωμενος και την επεφτε σε φοιτητριες στο δρομο. :eek: εχεις ακουσει κατι τετοιο? :p

Μπλουζα