Δεν ειναι κανα σπουδαιο ονομα σημερα ο μπεγνης για να κινησει τοσο κοσμο με το που θα τον δουν. Με την ιδια λογικη που λες θα μπορουσαν να παρουν τον Μπεζο που δεν εχει θεμα και ειναι μεγαλο ονομα, και απλα να τον πληρωσουν να πει ψεματα οτι εκανε θεραπειες στην κλινικη τους. Γιατι με τον μπεγνη ψεματα λενε οτι εκανε θεραπειες. Για να μην αναφερουν με τιποτα οτι εκανε μεταμοσχευση παιζει κιολας οντως να μην εκανε μεταμοσχευση σε αυτους. Το οτι εβαλε μαλλι ειναι αδιαμφισβητητο. Κι αν σκεφτεις οτι η DHI ειναι αχρηστη στη hairline, αυξανει τις πιθανοτητες να μην του κανανε αυτοι μεταμοσχευση, να πηγε καμια τουρκια μερια να βαλε μαλλι, και απλα να τον πληρωσαν να μας κοροιδεψει για θεραπειες.
Ουτε τον γκουρα τον λες σπουδαιο..αλλα του την εκανε την μεταμοσχευση του ροκκου.
Δεν εχει να λεει.
Και ακριβως επειδη δεν ειναι κανενα σπουδαιο ονομα ο μπεγνης, πολυ πιθανον να δεχτηκε λογω αυτου. Θα του κακοπεσε να κανει μμ χωρις να πληρωσει μια;;;
Ασε που προσφατα επαιζε σε ενα σιριαλ και τον ξαναειδε ο κοσμος...
Και γενικοτερα ολοι τον ξερουν, ειτε εμφανιζεται συχνα στην τηλ ειτε οχι. Τι να λεμε;; και νεος ειναι και ωραιος. Μια χαρα. Ολο το πακετο.
Επισης -αν ισχυει κατι τετοιο- πιστευω πως ο ιδιος ο μπεγνης θα απευθυνθηκε στην κλινικη πρωτος για μεταμοσχευση...και οχι η κλινικη σε εκεινον.
Αρα το παραδειγμα που εφερες με τον μπεζο και τον καθε μπεζο δεν θα ηταν εφικτο, εκτος εαν ο ιδιος πηγαινε για μμ. Αν και ειναι ξινος αυτος..
Ολος ο κοσμος τον εχει σιχαθει πλεον.
Τωρα,αυτο που ειπες περι τουρκιας κτλ τραβηγμενο μεν, αλλα ποτε μην λες ποτε.
Ο Αρναουτογλου στην σκιαθο ετρωγε και δεν πληρωνει μια, διοτι και καλα εκανε διαφημιση στο μαγαζι και του εφερνε κοσμο. Για να καταλαβεις πως λειτουργουν ολοι αυτοι.
Εχω και ενα πιο απλο παραδειγμα να σου φερω. Μια θεια μου πηγε καποτε σε ενα κεντρο αδυνατισματος και εχασε παρα πολλα κιλα.
Της ειπαν πως αν εβγαινε σε μια εκομπη να μιλησει σχετικα με τα κιλα που εχασε αμεσα και ανωδυνα (χαχα) δεν θα πληρωνε μια. Η ισως να πληρωνε ενα μικρο ποσο. Δεν θυμαμαι ακριβως.
Και ετσι και εγινε.
Βγηκε η θεια μου με 1, 2 ατομα ακομα