Νικολας νικ
Well-Known Member
δυνατη πληροφορια....dance_007
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για τον Ρέμο αμφιβάλλω, γιατί αν έχει όπως λες ελάχιστο μαλλί και βάζει τόσο τοπικ θα φαινόταν πεντακάθαρα όταν κάθεται μπροστά από φως.....το τοπικ δεν έχει νόημα όταν έχεις ελάχιστα μαλλιά. Όταν κοιταζεσαι στον καθρέφτη φαίνεσαι μια χαρά επειδή το φως ειναι μπροστά, όταν το φως ειναι πισω από το κεφάλι σου, ο άλλος που σε κοιτάει στο πρόσωπο το βλέπει πεντακάθαρα διότι το φως περνάει μέσα από τα μαλλιά....Μια make up artist και μια κομμώτρια γνωστά ονόματα που πάνε και σε επώνυμους πολλούς μου είπαν πως ο σάκαρος έχει κάνει μμ (άγνωστα details) στα 36 του, δεν πρόλαβε να γίνει αραιό το κεφάλι, έχανε, συμπλήρωνε, και τιγκάρει τόπικ και βάφει και μαλλί. Η πηγή είναι έγκυρη. Ο δε ρέμος έχει ελάχιστα μαλλιά, τόπικ κουβάς.
Για τον Ρέμο αμφιβάλλω, γιατί αν έχει όπως λες ελάχιστο μαλλί και βάζει τόσο τοπικ θα φαινόταν πεντακάθαρα όταν κάθεται μπροστά από φως.....το τοπικ δεν έχει νόημα όταν έχεις ελάχιστα μαλλιά. Όταν κοιταζεσαι στον καθρέφτη φαίνεσαι μια χαρά επειδή το φως ειναι μπροστά, όταν το φως ειναι πισω από το κεφάλι σου, ο άλλος που σε κοιτάει στο πρόσωπο το βλέπει πεντακάθαρα διότι το φως περνάει μέσα από τα μαλλιά....
Κλασικό παράδειγμα τοπικ ειναι ο Αντύπας. Έχει ελάχιστα μαλλιά και ρίχνει παρα-παρα πολυ τοπικ....αν το δεις σε εμφάνισή του στην τηλεόραση, το καταλαβαίνεις αμέσως
Ο Φερεντίνος πρεπει να φοράει περουκινι, γιατί αν δείτε φωτο παπαρατσικες φαίνεται ότι εχει ελάχιστα μαλλιά ενώ στην τηλεόραση ειναι πολυ πυκνά....
Αν ξερεις πως να βαζεις τοπικ ακομα και με λιγα μαλλια γινεσαι αφανας, ο Αντυπας το εχει τερματισει βεβαια.
Ο ρεμος ξεκαθαρα χρησιμοποιει τοπικ και μαλιστα αρκετο , ο δε φερεντινος χρησιμοποιει και αυτος παρα πολυ τοπικ.
Αν ξερεις πως να βαζεις τοπικ ακομα και με λιγα μαλλια γινεσαι αφανας, ο Αντυπας το εχει τερματισει βεβαια.
Ο ρεμος ξεκαθαρα χρησιμοποιει τοπικ και μαλιστα αρκετο , ο δε φερεντινος χρησιμοποιει και αυτος παρα πολυ τοπικ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όσο καλά και να ξέρεις να βάζεις τοπικ αν έχεις λίγα μαλλιά, τύπου διάχυτη αραίωση τότε δεν έχει νόημα να βάλεις....όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη φαίνεσαι ωραίος διότι το φως είναι μπροστά αλλα αν το φως είναι πίσω σου φαίνεται πεντακάθαρα ότι έχεις βάλει.....
αν έχεις διάχυτη μεγάλη αραίωση, πάρε ενα μικρό καθρέφτη και γύρνα πλάτη στον κανονικό καθρέφτη του μπάνιου όπου έχει φως και κάτσε έτσι ώστε η λάμπα να είναι στο ύψος του κεφαλιού, αν κοιτάξεις στον μικρό καθρέφτη θα καταλάβεις αυτό που λεω
Για παράδειγμα, το τοππικ δεν κάνει για αυτόν....φαίνεται ωραίο το αποτέλεσμα διότι ΚΥΡΙΩΣ δεν έχει φωτισμό απο πίσω και δευτερευόντως η κάμερα είναι λίγο πιο πάνω απο το ύψος του κεφαλιού (υπο γωνία)....
Τώρα, αν δεν έχεις διάχυτη αραίωση αλλα ας πούμε αραίωση μόνο στο πίσω μέρος και μπροστά είσαι καλά ή μόνο μπροστά αραίωση και πίσω είσαι καλά, τότε ναι έχει νόημα και θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα...
Παράδειγμα, αυτός (αν και θα έπρεπε να βάλει λιγότερο, απο κοντά θα φαίνεται)
Ο καταφωτης έχει κανει μμ το 2007 περίπου στον γκουρα μεν αλλά όταν ήταν στην Bergman.Γιαυτο εδω τι εχετε να πείτε;
Πως σας φαίνεται;
Ισχυει αυτο που λες οντως το 2007 εκανε στη Bergman, Οι φήμες λενε ότι έχει κάνει και δεύτερη σε γυναίκα το όνομα της μου διαφεύγει!
Κατερινα Καλογιάννη το 2011!!Αν έχει κάνει δεύτερη και σε γυναίκα μάλλον καλογιαννη θα έκανε γιαυτό δεν έχει αποτέλεσμα
Η κοπέλα βέβαια μαζι του δεν δείχνει να επηρεάζεται απο την αραιωση κ τις μμ.
τι να πω; αυτά που έγραψα ειναι από προσωπική εμπειρία διότι και εγώ έχω διαχυτη αραίωση...και από ότι είδα από κάποιο σημείο και μετά το τοππικ δεν είχε νόημα (άργησα να το καταλάβω, διότι πάντα κοιτούσα τα μαλλιά πως φαίνονται στον καθρέφτη του μπάνιου όπου το φως ειναι πανω απο τον καθρεφτη και σε χτυπάει μπροστά)Καλές οι αναλύσεις και οι τοποθετήσεις σου και σεβαστες αλλά στην περίπτωση μου με διάχυτη αραιωση δεν ισχύουν τα όσα γράφεις.
Ο @MariosOik μπορεί να το επιβεβαιωσει
Επιβεβαιώνω περίτρανα...! Ο @tasos33 είναι καθηγητής στο τόπικ...! Δεν φαίνεται τίποτα, εγώ όταν μου είπε βάζω λέω οκ το κάνει για να καλύπτει ατέλειες... τελικά είναι σαν να έχει κάνει μπόμπα μμ... Ρέμος χωρίς ταμπού πια κυκλοφορεί Γλυφάδα που τον βλέπω χωρίς τόπικ χωρίς τίποτα και ανεβάζει και φώτο... και γκριζαρισμένος φουλ... το πήρε απόφαση πλέον και καταλαβαίνει ότι μεγαλώνει... πολύ σωστός γιατί το έκανε τόσο σταδιακά που πέρα από μας που ασχολούμαστε πιστεύω δεν το πήρε ποτέ κανείς χαμπάρι... Ρε παίδες τι λάμπες πάνω από το κεφάλι λέτε? Χαίρω πολύ, εγώ όταν λέω ότι με λάμπα φαίνομαι διάχυτος με κράζετε αν και του @tasos33 ούτε με λάμπα δεν το καταλαβαίνεις.Καλές οι αναλύσεις και οι τοποθετήσεις σου και σεβαστες αλλά στην περίπτωση μου με διάχυτη αραιωση δεν ισχύουν τα όσα γράφεις.
Ο @MariosOik μπορεί να το επιβεβαιωσει
τον φερεντινο τι τον πρόδωσε ότι βάζει τοπικ; είχε βάλει περισσότερο από όσο επρεπε; και γιατί κάνει Μπαμ η μμ;Φερεντινος τον εχω δει απο κοντα μερα μεσημερι κολονακι εχει κανει μμ(πολυ μετρια κανεις μπαμ) με φουλ τοπικ...
Ρεμος το χω ξαναπει σε αλλο ποστ βαζει προσθετικη μαλλιων κορυφαιας ποιοτητας τριχας εξ αμερικης..