hairlosscursed
Well-Known Member
Χαλαρωστε γαμω την καράφλα μου μέσα .....αρκετά έχουμε ....μην τρωγομαστε μεταξύ μας ....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαλαρωστε γαμω την καράφλα μου μέσα .....αρκετά έχουμε ....μην τρωγομαστε μεταξύ μας ....
ο Κοντης πρεπει να ειναι 6αρι...απο πισω εχει θεμα αν τον εχεις δει!δεν συζηταμε οτι εχει κανει μμ...εχει κανει..μαλλον ριχνει και τοπικ κ απ οτι βλεπω χανει κ τα πλαινα οποτε σιγουρα εχει μελλον ακομα με τα μαλλια...Εδω τι λέτε;
Το 2005 ειναι στην πρώτη φώτο μετα επεξε Κύπρο αρκετο καιρο και λογικα εκεί την έκανε(μμ)!
Επίσης θα κανει και ο John FistikisΚαι ο Στάικος βεργετης έχει κανει.
Ο Στάικος βεργετης υπάρχει ήταν προπονητής του αστέρα Τρίπολης..ο john fistikis καλος φαινεται που έχει παιξει;;;;Επίσης θα κανει και ο John Fistikis
Θα παρει απο τα φρύδια και απο το μουστάκι μόσχευμα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Toppik? Σοβαρα; Και δεν ειχε και κανενα ιδιαιτερο πρόβλημα!τιποτα το ιδιαιτερο ως αποτελεσμα. φαινονται τα grafts και εχει και τοπικ στιν τριτη φωτο
O Cooper ειχε βαλει αλλα ειχε θεμα μονο στους κροτάφους σε πολυ μικρο βαθμο που αν δεν ηταν ηθοποιος του Hollywood δε θα το εδεινε σημασια καν,οσο για τον Beck για δες και πες μου..O Μπεκαμ δεν εχει βαλει μαλλια φιλε. Απολυτως φυσικο ειναι το μαλλι του, πάντα ετσι ήταν. Μην πιανεσαι απο 1-2 φωτογραφιες με κοντό μαλλί, τον ήλιο κοντρα κλπ