Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ καλό χτένισμα-αποκρυψη μαζί με τοπικακι κυρίως.Πολυ καλο αποτελεσμα
Οπως τον βλεπεις ομως δεν λες οτι αυτος ο ανθρωπος εχει θεμα η ειναι αραιώς...ωραιο αποτελεσμα
Εγω τι να πώ για τον George...τα λεέι ή μάλλον τα δείχνει μόνος του...Παραθέτω οπτικό υλικό με τον Ιατρό και την ομάδα του με τους οποίους έχει κάνει την μμ του.Τι γίνεται με τον καπουτζιδη Δημήτρη? Δεν μας έχεις ενημερώσει και ανησυχώ.
Ο κάπου είχε κάνει το 2009 στον γκουρα, πλέον έχει κάνει και δεύτερη προσφάτως πάλι στον ιδιο, η Hairline πλέον εινια πολυ διαφορετική.Εγω τι να πώ για τον George...τα λεέι ή μάλλον τα δείχνει μόνος του...Παραθέτω οπτικό υλικό με τον Ιατρό και την ομάδα του με τους οποίους έχει κάνει την μμ του.
Τάσο μου δεν είμαι σίγουρος γιαυτο που λες για την δεύτερη μμ εμενα μου κανει οτι εχει αλλάξει χτενισμα τα κανει πιο στο πλάι και εχει μακρινει τα μπροστινα τα οποια αν δεις σε φωτο του στα social χωρίς toppik δεν στεκονται με τιποτα ετσι φουσκοτα.Ο κάπου είχε κάνει το 2009 στον γκουρα, πλέον έχει κάνει και δεύτερη προσφάτως πάλι στον ιδιο, η Hairline πλέον εινια πολυ διαφορετική.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο χαρελσον ειναι είδωλο.Κέβιν Κόστνερ και Γουντ.Χάρλεσον ξέρουμε τπτ?
https://www.moveitmag.gr/sites/defa...680/public/field/image/high.jpg?itok=p0ryCj67
Ο Φετφατζίδης ας ξεκινήσει να παίζει λίγο μπάλα και ας αφήσει τις τρίχες για εμάς....Νομίζω και ο Φετφατζίδης έχει κάνει μμ, η χαιρλαιν μου φαινεται μεταμοσχευμενη
Ο πρώτος έχει κάνει.Κέβιν Κόστνερ και Γουντ.Χάρλεσον ξέρουμε τπτ?
https://www.moveitmag.gr/sites/defa...680/public/field/image/high.jpg?itok=p0ryCj67
Δημητρη δεν θες να ξερεις πως ημουν τοτε που ειχα κανει στριπ... πραγματικα δεν ξερεις ....για ενα 24ωρο ακριβως ημουν απλα τυφλός ... εντελως τυφλός ....παραμόρφωση κ πρήξιμο παντου.... να φοραω καπέλο κ γυαλιά για να βγω στο φαρμακείο που ηταν ακριβως απεναντι κ να περπατώ με το κεφαλι μου εντελως κατω να κοιταω τις μύτες των παπουτσιών μου κ να βαζω το χερι μου μεσα απ το γυαλι μου να ανοίγω το ματι μου να βλεπω που πηγαινω...στην αθηνα αυτα που ημουν μονος ... αλλο να στα περιγράφω κ αλλο να μ έβλεπες ...Δύο φορές σαν αυτόν είχα γίνει εγώ όσον αφορά το πρήξιμο στην πρώτη μου μμ στον Γ.....