Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν ειναι να εχεις τετοιο σγουρο και αχτενιστο μαλλι, καλυτερα κοντο και αραιο.Κώστας Γκ.(Μοντέλο και πρώην αρκετών διάσημων κυριών πχ Βίσση, Αλούπη..)
ειναι πολυ σημαντικο σε μια μεταμοσχευση να μπορεις να κουρεψεις το μαλλι και κοντο αν θες . Και πολυ κοντο . Χωρις να χρειαζεται να κανεις κολπα και να κρυβεις πραγματα .Αν ειναι να εχεις τετοιο σγουρο και αχτενιστο μαλλι, καλυτερα κοντο και αραιο.
"Να λειπει το βυσσινο" (οπως λεει ο θυμοσοφος λαος).
Αν ρωτουσαμε 100 ατομα (ανδρες και γυναικες) "σε ποια απο τις παραπανω φωτογραφιες ειναι πιο ομορφος και γοητευτικος ο εικονιζομενος;" ...........θεωρω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια θα απαντουσε στην τριτη φωτογραφια, οπου το μαλλι ειναι κουρεμενο συριζα, οι κροταφοι ειναι αραιοι, αλλά η γενικη εικονα ειναι πολυ καλυτερη απο εκεινες με το σγουρο, ακανονιστο, με μπουκλες μαλλι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειστε σιγουροι οτι εχει κανει μεταμοσχευση ομως?
εγω βλεπω πως απλως τα χει πιο μακρια για να καλυπτει τι καραφλες περιοχες μπροστα.
Για αλλη μια φορα επισης βλεπουμε οτι με σγουρο μαλλι δε γα...σε κανενας.
Στις τελευταιοσ φωτο εγω θα τον εκανα για αστεγο που εχει να λουστει κανα χρονο.Τυχεροι εσεις που εχετε ισια μαλλια,ατυχοι εμεις με σγουρα
Σγουρα ειναι τα δικα μου δυστηχως.Δεν εχω ακουσει ουτε ενα φιλο μου με ισια μαλλια να λεει οτι θα θελε να χει σγουρα.Απο την αλλη εγω πιστευω πως οτι εχεις πανω σου το βλεπεις ασχημο και οτι εχουν οι αλλοι ιδανικο.
Μια χαρα ειναι και το σγουρο μαλλακι. (αν και δεν τα θυμαμαι σγουρα τα δικα σου)
Οι γκομενες που εχουν σγουρο μαλλι παντως ειναι ολη μερα μ ενα ψαλιδι ισιωματος στο χερι.Απο προσωπικη εμπειρια...
Αυτο κατι μας λεει
Χαχαχα είμαστε ακριβώς το αντίθετο οπότε .εμένα μ αρέσει το λεγόμενο μαλλί κουρτίνα στις γυναίκες, δηλαδή όσο πιο μακρύ κ όσο πιο ίσιο γίνετε.Η κοπελα που μου εχει κανει το μεγαλυτερο κλικ της ζωης μου εχει σπαστο εως πολυ σγουρο. Οποτε αυτο που μου λεει εμενα ειναι οτι ειναι βλαμμενες που τα ισιωνουν.
Και το δευτερο που μου λεει ειναι οτι θελουν να ειναι ολες ιδιες. Aντισεξι στα ματια μου.
Το ισιο στην γυναικα μου αρεσει οκ, αλλα μαζεμενο κοτσιδα, οχι κατω.
Μονο crown εβαλε?Mark Clattenburg(Ίσως ο καλύτερος διαιτητής ποδοσφαίρου στον κόσμο)
πολυ μου αρεσε αυτο το αποτελεσμα , και οντως οπως λεει ο τασος απο τη μεταμοσχευση δε δικαιολογειται η γενικοτερη βελτιωση παντου στο μαλλι , μαλλον πηρε φαρμακα , και μπραβο του .Mark Clattenburg(Ίσως ο καλύτερος διαιτητής ποδοσφαίρου στον κόσμο)