Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Την έχει κάνει Θεσσαλονίκη στον τιρκαλα Σωτήρη μαζί με τον Τζανακάκη έκαναν παρέα .ο γιατρός έχει κάνει πολλούς αθλητές Ελ καντουρι, χρυσικοπουλο ...Ο Βελεθ κεντρικος αμυντικος του Αρη εχει κανει μεταμόσχευση.
Στον τιρκαλα την έκανε με 3300 μόσχευματα κ πριν φύγει από Θεσσαλονίκη θα κάνει κ δεύτερη ...απίστευτο αποτέλεσμα Παρ ότι είχε δοτρια μια λωρίδα είχε τρομερό λόγο...κοντά στον 3!έτυχε κ πιάσαμε συζήτηση κ μου έδειξε φωτός σε ένα από τα διαλείμματα που κάναμε στην δική μου μμ...αυτός με την δεύτερη θα τρίβουμε τα μάτια μας όταν την κάνει ....Ο Βελεθ κεντρικος αμυντικος του Αρη εχει κανει μεταμόσχευση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν αμφιβάλλω αλεξ , αλλα όταν λέω από κοντά εννοώ από το μισό μέτρο. Γιατί και τον Ρούνει μια χαρά τον έβλεπαν από τις εξέδρες. Και τον Λούλη από την πλατεία του θεάτρου ( φεύγω εκτός ποδοσφαίρου )
αν ο άλλος βάζει καλυπτικά με επιστημονικό τρόπο ...
Γνώμη μου είναι οτι αυτό δεξιά ( δεν ανοίγει μόνη της η φωτογραφία λόγω δικαιωμάτων ) και με σχεδόν δεδομένο , λόγω ηλικίας οτι και το τσουλουφάκι δεν θα μείνει , δεν σώζεται με 3300 . Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος
https://www.google.com/search?q=fra...d4YnoDA&bih=757&biw=1600#imgrc=0DFBUL5YU0B9eM
Γιατί πόσες έχεις κάνει ; Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει κάνει ούτε μια....ο τίτλος λεει : Becham is losing transplanted hair. Πιθανόν να μην μπορεί να κάνει (άλλη) ειδικά αν τα θέλει πολύ κοντά