Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μμ και τοπικ, ειναι προφανεςεγω με τον τρυφωνος δεν κτλ τι παιζει...οκ τιγκαρει στο τοππικ...αλλα πρπει να εχει και αρκετο μαλλι....? εχει κανει μμ? δεν μπορω να κτλ τι παιζει ειναι και μεσα στα σκοταδια το ολο κονσεπτ
Μεταμόσχευση φαινεται να ειναι του Λιανου, καλη δουλειά φαίνεται, εχει φυσικότητα.... σε αντίθεση με του Περικλή που κανει μπαμ...Αν βλέπετε Survivor, πως σας φαίνεται η δουλειά στον Γιώργο Λιανό;
ειναι?δεν βαζω το χερι μου στην φωτια... για του σαβουραιβορ συμφωνω...πολυ ασχημη χερλαιν αυτος ο περκληςμμ και τοπικ, ειναι προφανες
Κάποια πράγματα στη ζωή ευτυχώς η δυστυχώς δεν αγοράζονται. Δεν ξέρεις τι δοτρια έχει, δεν ξέρεις αν μπορεί να πάρει φίνα κλπΡε παιδια αυτος ο Ναδαλ, έχει τόσα φράγκα και τον Couto δυο βήματα από το σπιτι του και άφηνει την ΑΑ να του χαλάει το προφίλ και να φοράει όλη την ώρα μια μπάντανα για να καλύπτει ότι μπορεί!
Απίστευτα πράγματα!
Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτεί το μαλλί του και ούτε να κάνει άποχη....ίσως όταν αποσυρθεί να ασχοληθεί με αυτό και να τον νοιάξει.....δεν παίζουν όλοι μπαλιτσα ... υπάρχουν κάποια αθλήματα που άμα κάτσεις ένα μήνα μπορεί να στοιχίσει και το υπόλοιπο της καριέρας του και το τέννις σίγουρα είναι ένα από αυτά ....Ρε παιδια αυτος ο Ναδαλ, έχει τόσα φράγκα και τον Couto δυο βήματα από το σπιτι του και άφηνει την ΑΑ να του χαλάει το προφίλ και να φοράει όλη την ώρα μια μπάντανα για να καλύπτει ότι μπορεί!
Απίστευτα πράγματα!
Δε ξέρεις και αν τον νοιάζει !Κάποια πράγματα στη ζωή ευτυχώς η δυστυχώς δεν αγοράζονται. Δεν ξέρεις τι δοτρια έχει, δεν ξέρεις αν μπορεί να πάρει φίνα κλπ
Aν δεν τον ενοιαζε δεν θα εβαζε συνεχεια την μπαντανα παντου..υποθετω εγω, τωρα δεν ξερω.Δε ξέρεις και αν τον νοιάζει !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι φοράει για πρακτικούς λόγους όπως και οι περισσότεροι....για να μην πέφτει ο ιδρώτας στην μούρη τους ....Aν δεν τον ενοιαζε δεν θα εβαζε συνεχεια την μπαντανα παντου..υποθετω εγω, τωρα δεν ξερω.
Απο το σκάφος τρώει μέχρι και ο γλάρος, εαν γίνομαι αντιληπτόςΚοιτα τωρα με τι παει παει βόλτα ο Nadal και ασχολούμαστε με το αν εχει μαλλι
4.5 M £
δεν λες παλι καλα που ναι μαυρος και καμουφλαρεται καπως....Ποτέ δεν αναρωτήθηκα γιατί άνθρωποι με οικονομική ευρωστία και πρόβλημα τριχόπτωσης δεν έκαναν μμ.
Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να έχουν άλλες προτεραιότητες ή ένα σωρό άλλους λόγους να μην ασχολούνται.
Αυτό που έχω αναρωτηθεί πολλές φορές,είναι κάποια πολύ κακά αποτελέσματα που έχουν πάρει πολύ πλούσιοι άνθρωποι που έκαναν μμ.
Για παράδειγμα ο LeBron James που επί χρόνια γίνεται περίγελος για όσα έχει κάνει στο κεφάλι του.
Αν ήμουν ο Λεμπρον θα πλήρωνα κάποιον να είναι κάθε μέρα μαζί μου και να μου φτιάχνει (βάζει,βγάζει) το hairpiece ανάλογα με τις ανάγκες μου. Χιλλιες φορές από το να γίνομαι ρεζίλι με μπογιές και τέτοια.δεν λες παλι καλα που ναι μαυρος και καμουφλαρεται καπως....
Είχαμε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια πως ο Higuaín έχανε μαλλιά, αλλά φαίνεται πως τώρα το πήρε απόφαση. Φαινεται στεγνός πάντως, θυμάμαι στη Ρεαλ πιο παλιά είχε λίγο κοιλιά.
Η τρομακτική μεταμόρφωση του Gonzalo Higuaín στις ΗΠΑ
Ο Gonzalo Higuaín εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστος στην πρώτη προπόνηση της Inter Miami για τη νέα σεζόν.www.oneman.gr
Παλιοτερα παντως δεν ειχε πολυ μεγαλο προβλημα οταν επαιζε Ναπολι το 2013 με 2016
και εδω το 2019 με γιουβεντους