Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγω τα λέω χρόνια...
Ουτε καν οι celebrities δεν με ακούν!
Ας πρόσεχαν
Θέλεις να μάθεις ποιοι celebrities έχουν κάνει Μεταμόσχευση Μαλλιών???
It's GOSSIP time! Πολλοί celebrities έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών γιατί ο χρόνος περνάει για όλους! Σε μερικούς είναι εμφανής η μεταμόσχευση μαλλι...www.youtube.com
Ακριβώς σαν και εμένα Νικ μέσα 100%.40αρης απο τι ειδα στον γουγλη.Νομιζω σαν κι εσενα ηταν πριν,γιαυτο πηρε τοσο καλο αποτελεσμα,γιατι τον ειχα δει σε ενα βιντεο και η πυκνοτητα της hairline ηταν φοβερη
Αυτό με τις ενώσεις και τα temporal σου αλλάζει όλο το πρόσωπο.
Το βλέπω και εγώ τώρα και είναι τεράστια η αλλαγή.
Νεότερος μια 10ετία.χαχα
Υπερβολικό εννοείς από άποψη πυκνότητας?Όντως σε αυτή τη φωτό φαίνεται τέλειος..τον έχω δει σε άλλη φωτό όμως που έδειχνε υπερβολικό αυτό που έχει φτιάξει..vlafo έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία αυτό που λες για ενώσεις και πλαϊνά ..είναι το κάδρο του προσώπου το οποίο oταν υποχωρήσει σου χαλάει όλο το πρόσωπο και πολύ άσχημα μάλιστα.
Υπερβολικό εννοείς από άποψη πυκνότητας?
Τι να σου πω δεν το ξέρω αυτό.
Είδα πριν φώτο πως ήταν και πως έγινε,και θεωρώ,είναι που λέμε σαν να μην άλλαξε τίποτα.
Επανήλθε στην πρότερη κατάσταση.
Μέχρι nw3 αυτά έτσι πρέπει να γυρνάνε σε nw0.
Οτιδήποτε λιγότερο είναι απογοήτευση.
Και μέχρι nw4 μπορείς να πας με λίγο τύχη.
Αυτά είναι που δεν βλέπω εδώ Ελλάδα και τρελαίνομαι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ισχύει και οι περισσότεροι έχουν κάνει μμ.Παιδιά νομίζω ότι όλες οι φώτο διασήμων με styling πρέπει να είναι τίγκα στο toppik, άρα τι συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις για την ΜΜ τους? Κανένα........
Όντως vlafo πολύ φυσική και αρμόζουσα για την ηλικία του. Ομοίως και του Costner η τελευταία (δες Yellowstone) γιατι η παλιά όχι και τόσο...Ισχύει και οι περισσότεροι έχουν κάνει μμ.
Μια από τις πιο ωραίες παρεπιμπτόντως,είναι του Μel Gibson.
Επίσης ναι πολύ καλός και ο Costner.Όντως vlafo πολύ φυσική και αρμόζουσα για την ηλικία του. Ομοίως και του Costner η τελευταία (δες Yellowstone) γιατι η παλιά όχι και τόσο...
Πρέπει να του έγινε πολύ deep το implantation , γιατί βγήκε και έλεγε κάτι παπαρολογίες για free εργασία...Απο τις ελληνικες Μετ διασημων εμενα μου ξεχωρισε του Πουμπουρα .
Λογικα εκανε καποια απο τις καλες επιλογες γιατρων.
Πώς τη βλεπεις ?
Προβολή συνημμένου 36790Προβολή συνημμένου 36791
Πουμπορας λογικά φινα ;;
[/QUOTE
Μάλλον Camel για παπούτσια Κώστα
Περιμένω να βγουν οι φωτογραφίες του Μενιου από τη ΓΑΔΑ
Αυτές χωρίς την αλεπού που είχε στο κεφάλι !
Έτσι να δω πως εξελίχθηκε με τα χρόνια η ΑΑ
@Anastasakis Hair Clinic ο Γκούρας σου πήρε και εσένα αλλά και τους άλλους γιατρούς όλους τους επώνυμους...Τι φάση;Εγω τα λέω χρόνια...
Ουτε καν οι celebrities δεν με ακούν!
Ας πρόσεχαν
Θέλεις να μάθεις ποιοι celebrities έχουν κάνει Μεταμόσχευση Μαλλιών???
It's GOSSIP time! Πολλοί celebrities έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών γιατί ο χρόνος περνάει για όλους! Σε μερικούς είναι εμφανής η μεταμόσχευση μαλλι...www.youtube.com