Θα μπορούσε και ψεύτικοΓια αυτή την περίπτωση καμία γνώμη;
Θα μπορούσε και ψεύτικοΓια αυτή την περίπτωση καμία γνώμη;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για να μην έχεις αμφιβολίες.στο L.A που είναι η μέκκα του θεάματος και το όνειρο του καθενός είναι να γίνει ηθοποιός,σχεδόν όλοι έχουν κάνει κάτι και πάντα αυτό κοιτάνε να συντηρούνε,εκεί είναι εθισμός κυριολεκτικά,οπότε μην αναρωτιέσαι.Ειτε για να γινεις διασημος περνας καποιο τεστ καραφλας στα νιατα αρα επιλεγονται ολοι οι σκαντζοχοιροι και εμεις εδω ειμαστε πολυ ατυχοι , κατι που προσωπικα δεν το πιστευω
Τονχω δει με τα μάτια μου ....πιο κοντά δεν γίνοταν ...από κει και πέρα αν κάνει και μποτοξ λογικό ....Τραβηγμένος ? Εγώ έλεγα κανα μποτοξακι θα κάνει!!!
Καλά δεν μου φαίνεται απίθανο, η συντήρηση της εικόνας άπαντες (σχεδόν) απασχολεί, πόσο μάλλον αυτούς στα ΄φωτα της δημοσιότητας.Τονχω δει με τα μάτια μου ....πιο κοντά δεν γίνοταν ...από κει και πέρα αν κάνει και μποτοξ λογικό ....
Come on man !!!Προβολή συνημμένου 38171
Κάτι άσχετο : Τραβόλταρος ράφλας 1000 φορές πιο ωραίος από ότι με μαλλιά. Βέβαια έχει κάνει ΚΑΙ αυτός ΜΜ αλλά είναι στην κατηγορία αντρών που και έτσι να το άφηναν τους πάει φουλ. Βασικά τον θεωρώ πιο ωραίο έτσι απ'ότι με μαλλιά. Μακάρι να ήταν το ίδιο ωραίες και οι επιλογές που κάνει σε ταινίες τα τελευταία χρόνια
Αυτό είναι το θέμα φίλε, όταν ο συγκεκριμένος μεσουρανούσε και έγινε γνωστός ήταν της μόδας οι μαλλιαδες και το στυλ του ήταν σήμα κατατεθέν. Αυτό το παρατηρουμε εύκολα και από τους ποδοσφαιριστές παλιά 10/11 είχαν μακριά μαλλί πλέον τους βλέπεις όλους κουρεμένους σαν φαντάρους.Come on man !!!
Και με πιο κοντό μαλλί στο Grease, σε κάθε τίναγμα της τσατσάρας, ένα βρακάκι μούσκευε.Αυτό είναι το θέμα φίλε, όταν ο συγκεκριμένος μεσουρανούσε και έγινε γνωστός ήταν της μόδας οι μαλλιαδες και το στυλ του ήταν σήμα κατατεθέν. Αυτό το παρατηρουμε εύκολα και από τους ποδοσφαιριστές παλιά 10/11 είχαν μακριά μαλλί πλέον τους βλέπεις όλους κουρεμένους σαν φαντάρους.
Come on man !!!
Στην ηλικία που ήταν όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία που παρέθεσα του πήγαινε πολύ παραπάνω η καράφλα oreo. Αυτό εννοούσα. Δε νομίζω πως υπάρχει ωραίο πρόσωπο γύρω στα 25 με φουλ πυκνό μαλλί που να προτιμήσουμε τη καράφλα Απλά ορισμένοι το βγάζουν φουλ κομπλέ και το καραφλό λουκ.
[/QUOTE
Είναι απο τους τυχερούς ο Johny , ωραίο πρόσωπο, στρογγυλό κεφάλι, ναι στην ηλικία του μια χαρά του πάει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προβολή συνημμένου 38171
Κάτι άσχετο : Τραβόλταρος ράφλας 1000 φορές πιο ωραίος από ότι με μαλλιά. Βέβαια έχει κάνει ΚΑΙ αυτός ΜΜ αλλά είναι στην κατηγορία αντρών που και έτσι να το άφηναν τους πάει φουλ. Βασικά τον θεωρώ πιο ωραίο έτσι απ'ότι με μαλλιά. Μακάρι να ήταν το ίδιο ωραίες και οι επιλογές που κάνει σε ταινίες τα τελευταία χρόνια
Ε όχι ρε φίλε! Σαν άρρωστος είναι σε σχέση με τα νιάτα του που είχε μαλλι.
Προβολή συνημμένου 38171
Ξεκίνησα να βλέπω το Walker και επειδή ήμουν φανατικός με το Supernatural παρατήρησα ότι κάτι έχει κάνει σε hairline, temples & temple peaks ο «ψηλός»……….
Ο "αδερφος" του απιθανο μαλλι. 15 χρονια σειρα και ειχε κουρεμα 15 χρονου με 0 υποχωρηση.Ξεκίνησα να βλέπω το Walker και επειδή ήμουν φανατικός με το Supernatural παρατήρησα ότι κάτι έχει κάνει σε hairline, temples & temple peaks ο «ψηλός»……….
3VΣπετσναζ μου τι NW είναι ο Ματιε; Το είχα απορία 3 χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό. Τριαρης δεν είναι η κάνω λάθος;