oreo
Well-Known Member
40 και κάτιΑπό τα πολύ δυνατά και όμορφα αποτελέσματα.
Πόσο χρονών είναι αυτός?
40 και κάτιΑπό τα πολύ δυνατά και όμορφα αποτελέσματα.
Πόσο χρονών είναι αυτός?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι αλλά είχε και πρόβλημα xxsmallΟ james franco έκανε δυνατή αποκατάσταση και γύρισε το ρολόι 20 χρόνια πίσω.
Nevertheless εμείς δεν έχουμε ανάγκη απο repair ?Ναι αλλά είχε και πρόβλημα xxsmall
Χαχα εσύ μπισκότο δεν χρειάζεσαι τίποτα άσε τα repairNevertheless εμείς δεν έχουμε ανάγκη απο repair ?
Το χρειάζομαι για να με ξεφορτωθείτεΧαχα εσύ μπισκότο δεν χρειάζεσαι τίποτα άσε τα repair
Σε θέλουμε εδώ μπισκότο ..μην πας πουθενάΤο χρειάζομαι για να με ξεφορτωθείτε
Εχει πολυ καλο γουστο σε γυναικεςΆποψη για Σαμπάνη παίδες; Μια βγαίνει με μαλλουρα μια με φανερή αραίωση. Εγώ τον έχω δει από κοντά το 2012-2013 σε ένα κλαμπ και από τότε φαινόταν φουλ αραιος.
Πώς εννοείς το γούστο σε γυναίκες ? Γιατί αλλά ακούγονταιΕχει πολυ καλο γουστο σε γυναικες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ήθελα να γράψω μόλις για Σαμπάνη. Δεν ξέρω αν είναι τοπικ ή αν έχει κάνει επέμβαση. Πάντως αν τον παρατηρήσεις φαίνεται ψεύτικο. Ήταν πολύ αραιός πήγαινε για nw 3-4Άποψη για Σαμπάνη παίδες; Μια βγαίνει με μαλλουρα μια με φανερή αραίωση. Εγώ τον έχω δει από κοντά το 2012-2013 σε ένα κλαμπ και από τότε φαινόταν φουλ αραιος.
Επικός πεφτουλας πάντως. Δεν είχε αφήσει γυναίκα στα πρώτα τραπέζια να μην πετάξει λουλούδια και να κάτσει μαζί τουςΕχει πολυ καλο γουστο σε γυναικες
Μου τον έδειξε πρόσφατα ο Γκούρας ως ένα από τα επίτευγματσ του! Αλλά δε νομίζω να ήταν πρόσφατη η επέμβαση του!Ήθελα να γράψω μόλις για Σαμπάνη. Δεν ξέρω αν είναι τοπικ ή αν έχει κάνει επέμβαση. Πάντως αν τον παρατηρήσεις φαίνεται ψεύτικο. Ήταν πολύ αραιός πήγαινε για nw 3-4
Ωχ οντως χαχα.Πώς εννοείς το γούστο σε γυναίκες ? Γιατί αλλά ακούγονται
ΜΕΤ σιγουρα και τοπικ μονιμα??Ήθελα να γράψω μόλις για Σαμπάνη. Δεν ξέρω αν είναι τοπικ ή αν έχει κάνει επέμβαση. Πάντως αν τον παρατηρήσεις φαίνεται ψεύτικο. Ήταν πολύ αραιός πήγαινε για nw 3-4
Το προβλημα της λεπτης τριχας.. Μοιαζεις με αραιωση χωρις να εχειις. Και λυση δε μπορεις να βρεις.
Φιλος μου ειναι φουλ μαλλι χωρις κληρονομικοτητα τριχοπτωσης και λογω λεπτης τριχας του λενε εχεις αραιωση.