giannis88test
Active Member
μαλάκας ανεξαρτήτως nwΜια απορία αλανούμπες μου. Ο mikeius είναι απλά ενα NW 2 ή μιλάμε για NW σε εξέλιξη και receding hairline ; Τι πιστεύετε ;
Προβολή συνημμένου 42700
μαλάκας ανεξαρτήτως nwΜια απορία αλανούμπες μου. Ο mikeius είναι απλά ενα NW 2 ή μιλάμε για NW σε εξέλιξη και receding hairline ; Τι πιστεύετε ;
Προβολή συνημμένου 42700
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μαλάκας ανεξαρτήτως nw
Without a doubt αλλά ας το κρατήσουμε περί μαλλιού.
Τυχερός είναι πάντως, με μακρόστενο κεφάλιWithout a doubt αλλά ας το κρατήσουμε περί μαλλιού.
Να γιατρέ μου απο εδώ θέλω να ξεκινάει η hairline , εδώ μια ευθεία που να συνδέει τα temporal peak
Που βρήκες φώτο απο τον πατέρα μου δάσκαλε !!!!Εφτασεεεεεε!
Προβολή συνημμένου 42727
Εκει ειναι ενταξει η hairline, φιλε oreo;
Ή μηπως θελει λιγο ακομη κατεβασμα;
Να γιατρέ μου απο εδώ θέλω να ξεκινάει η hairline , εδώ μια ευθεία που να συνδέει τα temporal peak
Κερτ Ράσελ περισσότερο !Η Hairline που σερβίρει το μαγαζί μας είναι αυτή. Σε ψήνει ; Παίρνεις δωράκι και μουστάκα αντρικότατη να τη στρίβεις και να σκάνε βαιμπζ από Βαλ Κιλμερ σε Tombstone !
Προβολή συνημμένου 42728
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παίδες αξίζει την αγορά της
TV LG 50",50UN73006,LED,UltraHD,Smart TV,WiFi,HDR,DVB-S2
???
Μπισκότο άσε την τηλ ,και μάζεψε λεφτά γιατί ο Couto που είπες θα πας ..θέλει κασέ αρκετοΠαίδες αξίζει την αγορά της
TV LG 50",50UN73006,LED,UltraHD,Smart TV,WiFi,HDR,DVB-S2
???
Δώρο θα μου την κάνουν , δεν έχω πρόβλημαΜπισκότο άσε την τηλ ,και μάζεψε λεφτά γιατί ο Couto που είπες θα πας ..θέλει κασέ αρκετο
Si vis amare ama και θα παιρνεις τέτοια και καλύτερα δώραΘελω και εγω τετοια δωρα.
Δε πρεπει να λείπει αυτό το διαμαντάκι από πουθενα. Τι έχει κάνει ο μύθος των γηπέδων. Έχει γυαλίσει πάνω και μακραίνει τα πλαινα ώστε να τα περάσει ως κάλυψη στη ληπτρια! ΕΠΟΣ.