Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτή η Λουλού ο τσιπικαο ο Φίλιππος.εχει κάνει πολλά να ξέρεις..είχε επανέκφυση στους κροτάφους όχι απλά διατήρησε τα μαλλιά του .κορτιζόνες σε κροτάφους και γενικώς σε όλο το κεφάλι συνεχόμενα..τώρα το τι διάρκεια θα έχει ακόμα δεν ξέρω,η τι επιπτώσεις

aeratos28

Just aeratos
Αν μακρύνουν τα πλαϊνά σου τόσο,και έχουν τον ίδιο όγκο με αυτού,θα πρέπει να έχεις και τον ανάλογο όγκο και στα πάνω legwg..αν δεν τον έχεις,ξέχνα το
Εγώ τώρα βλέποντας τον Garfield σκέφτηκα αν θα μου πήγαινε να αφήσω τα πλαινα να μακρύνουν τόσο η αν θα φαίνεται το κεφάλι μου σαν Σταβλίσια χοιρινή.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Αν μακρύνουν τα πλαϊνά σου τόσο,και έχουν τον ίδιο όγκο με αυτού,θα πρέπει να έχεις και τον ανάλογο όγκο και στα πάνω legwg..αν δεν τον έχεις,ξέχνα το
Μπρο για την ώρα μπορώ να το φέρω εις πέρας ναι, γεμίζει και όλο το κεφάλι και φαίνεται πυκνότερο. Το σχήμα του κεφαλιού δεν ξέρω όμως. Λίγα κεφάλια υποστηρίζουν αυτό που έχει κάνει μιλάμε για πολύ όγκο ο τρελός.

aeratos28

Just aeratos
Στενό κεφάλι έχει αυτός..τώρα αν έχεις πιο στρογγυλό κεφάλι και αφήσεις τέτοια μαλλιά ...μπουγατσοκεφαλος..
Μπρο για την ώρα μπορώ να το φέρω εις πέρας ναι, γεμίζει και όλο το κεφάλι και φαίνεται πυκνότερο. Το σχήμα του κεφαλιού δεν ξέρω όμως. Λίγα κεφάλια υποστηρίζουν αυτό που έχει κάνει μιλάμε για πολύ όγκο ο τρελός.

Legwg James

Είσαι η κληρονομιά του φόρουμ τέλος. Αν γίνει το οτιδήποτε στον αεράτο όλο το φόρουμ θα κάνει shut down σαν τους Aliens στο Independence Day όταν σκοτώθηκε η χοντρομπούτα εξωγηινη που τους γένναγε.

vlafo

Well-Known Member
Το παλλικάρι ξεκάθαρα αυτό το pattern έχει,απλά με ζελέ λογικό είναι όπως σε όλους τους ανθρώπους να τονίζει ακριβώς και να διαγράφει έντονα το pattern.Αυτό είναι όλο.
Επειδή μιλάμε και καλά για εξωπραγματικό μαλλί,ποιό είναι το εξωπραγματικό, συγκρίνωντας με βάση to forum που προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση ή με βάση πως είμασταν κάποιοι πριν τη ΑΓΑ?
Απλά ο τύπος έχει αφήσει παντού μήκος μεγάλο στα μαλλιά,έχει και την σπαστή την τρίχα και μοιάζει σαν πίθηκος καθόλου περίεργο.
Και ειδικά τα πλαινά αν τα αφήσεις,εκεί και αν σε δείχνουν.

Όσον αφορά την προδιάθεση που λέγεται,δεν έχει γίνει κατανοητό από κανέναν τι σημαίνει.
Όλοι βλέπουν την εικόνα μόλις αρχίζει και αραιώνει και τότε λέμε είχε προδιάθεση.Λάθος τεράστιο.
Προτού στα σκάσει η ΑΓΑ ξέρεις ότι έχεις προδιάθεση,π.χ εγώ το ήξερα 100% ότι θα μου τα σκάσει όπως και έγινε,αν έπαιρνα φίνα 1 χρόνο πριν τα 30 που μου τα έσκασε δεν υπήρχε περίπτωση να έχανα τίποτα.
Εδώ στα 40 ήμουνα τούμπανο που έχω αναρτήσει και φωτό και μετά με πήρε η κατηφόρα μόλις έκοψα τη φίνα.
Τι λέμε τώρα.

Και τότε ο Garfield γιατί έπαιρνε propecia 10 χρόνια.
Ο Koutser?
Και όλοι οι ηθοποιοί και αστέρες του star-system.

Συνημμένα

• andrew-garfield.jpg
    andrew-garfield.jpg
    75.8 KB · Προβολές: 92
  • garfield-andrew-image.jpg
    garfield-andrew-image.jpg
    20.5 KB · Προβολές: 91

Legwg James

@vlafo Φαντάσου ο Κουτσερ που κουμπώνει ντουτα και όχι φινα εδώ και 15 χρόνια, ξεκίνησε να παρακολουθεί τα κροταφια να υποχωρούν παρα το ότι το υπόλοιπο μαλλί είναι υπόδειγμα. Αυτό ακριβώς που λες. Αν κουμπωσεις αγωγή είτε ΠΟΛΥ νωρίς είτε προκαταβολικά όταν γνωρίζεις πως έχεις προδιάθεση, το καθυστερείς τόσο πολύ που ίσως να μην γίνει ορατό και ποτέ η αν γίνει θα ναι στο 1/5 της τελικής έκβασης του.

ManCyprus87

Well-Known Member
Ακριβώς αυτό.
Μην κοιτάς εμένα που έκανα δοκιμές και αναγκάστηκα να κάνω μμ.
Ο tol με είχε επιπλήξει άσχημα για αυτό.:)
Την έπαιξες όπως ήθελες εσύ την ΑΓΑ φίλε @vlafo .
Την άφησες να σου φάει όσο έδαφος της επέτρεψες ΕΣΥ να σου φάει :)

Legwg James

Κι όμως @aeratos28 είχαμε και οι 2 δίκιο εχθές. Τσέκαρε το βίντεο όταν είσαι φρι. Είχες δίκιο στο ότι δεν έχει κάνει ΜΜ και είχα δίκιο στο ότι έφτασε ως και NW3 και ότι είναι ξεκάθαρα σε θεραπείες για να κρατήσει τα μαλλιά του ( όπως έχει πει και ο ίδιος) καθώς τόσο ο αδερφός όσο και ο πατέρας του παίζουν από NW6 εώς και 7. Τα credits για το βίντεο στον ηγέτη @oreo

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Κι όμως @aeratos28 είχαμε και οι 2 δίκιο εχθές. Τσέκαρε το βίντεο όταν είσαι φρι. Είχες δίκιο στο ότι δεν έχει κάνει ΜΜ και είχα δίκιο στο ότι έφτασε ως και NW3 και ότι είναι ξεκάθαρα σε θεραπείες για να κρατήσει τα μαλλιά του ( όπως έχει πει και ο ίδιος) καθώς τόσο ο αδερφός όσο και ο πατέρας του παίζουν από NW6 εώς και 7. Τα credits για το βίντεο στον ηγέτη @oreo

Φίλε James με όλο τον σεβασμό ο φίλος μας ο «Γιούλης» πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο. Δεν μπορεί να πας από το μαλλί του 2019 σε αυτό του 2020 χωρίς να κάνεις κάτι δραστικό (χειρουργικό) ……

Gianney

Well-Known Member
Φίλε James με όλο τον σεβασμό ο φίλος μας ο «Γιούλης» πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο. Δεν μπορεί να πας από το μαλλί του 2019 σε αυτό του 2020 χωρίς να κάνεις κάτι δραστικό (χειρουργικό) ……
Μμ τελικά έκανε;εγώ λέω ναι πάντως

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
O Μακόναχιου είναι για τα σίδερα ρε, αν τον γυρίσεις ανάποδα παίζει να ακούς το ντάγκα-ντάγκα από το κλούβιο τάληρο που τριγυρίζει στο κεφάλι του. Το βιβλίο του αν πας να το διαβάσεις, παθαίνεις εγκεφαλικό.

Κούκλος όμως (η ΜΜ να 'ναι καλά, τον έχω πάντα σαν παράδειγμα του πόσο μεγάλη διαφορά κάνει το μαλλί στον άντρα) και σε κάποια έργα και σειρές έπαιξε εκπληκτικά, τον θεωρώ εγγύηση μιας κάποιας ενδιαφέρουσας τρέλας.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Και κάτι για μας τους γέρους ροκάδες...έχετε πάρει είδηση πως ο Σόρουμ (ντράμερ των Γκάνς) τελευταία έχει σκάσει υπερ-επιτυχημένη ΜΜ και γεροντοτζοβενεύει με πιτσιρικά γυναίκα και μωράκι; Φοβερό αποτέλεσμα και δεν σας κρύβω πως η περίπτωσή του σε συνδυασμό με την κρίση της μέσης ηλικίας μου με έσπρωξαν αρκετά βήματα προς το μαγικό φυτεψοστιλό του Γιαμάν.

Legwg James

O Μακόναχιου είναι για τα σίδερα ρε, αν τον γυρίσεις ανάποδα παίζει να ακούς το ντάγκα-ντάγκα από το κλούβιο τάληρο που τριγυρίζει στο κεφάλι του. Το βιβλίο του αν πας να το διαβάσεις, παθαίνεις εγκεφαλικό.

Κούκλος όμως (η ΜΜ να 'ναι καλά, τον έχω πάντα σαν παράδειγμα του πόσο μεγάλη διαφορά κάνει το μαλλί στον άντρα) και σε κάποια έργα και σειρές έπαιξε εκπληκτικά, τον θεωρώ εγγύηση μιας κάποιας ενδιαφέρουσας τρέλας.
Interstellar, Dallas Buyers Club, The paperboy και το Killer Joe τα αγαπημένα μου από Μακοναχι. Εξαίρετος όταν βρει ρυθμό αλλά δεν τον πάω ρε πστ μου σαν άνθρωπο, σαν να μασάς αλουμινόχαρτο είναι.

Μπλουζα