ManCyprus87
Well-Known Member
Όντως καλό φαίνεται παρά το άσκοπο κατέβασμα για μένα.
Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε αν είναι άλλου το crown άλλο θέμα τότε. Λάθος δικό μου. Την έφυγα.Male θα έπαιρνα όρκο πως η φώτο που ποσταρες ειναι του Πετρετζικη ενώ μιλαγατε για Τερ Στεγκεν. Εκτός και αν μπαγκαρε η εφαρμογή στο κινητό μου.
Ναι είναι και μάλιστα πολύ καλό ( αυτό έλειπε). Μάλιστα ο Εβανς και για τον ρόλο του Captain America φόραγε συστημα μαλλιών ( εμπρόσθιο). Είχε κυκλοφορήσει και φώτο από την τοποθέτηση του αν την βρω θα την ποσταρω.
Ενα μην πω και δύο δίκια τα έχεις. Είναι αντίστοιχο του photoshop στις φωτογραφίες των γυναικών με τα τέλεια δέρματα και τις απίστευτες αναλογίες. Ενας ακόμα λόγος για να καταλάβουμε οτι ο εικονικός/διαδικτυακός κόσμος είναι και θα είναι δημιουργημένος.Είναι πουστιά όμως, έτσι; Σε βομβαρδίζουν μ'αυτές τις υπερφυσικές μαλλούρες 24/7 και λες -όσο γνωστικός και να 'σαι- 'Εγώ γιατί δεν είμαι έτσι;' Ενώ πχ ένα φυσικό NW1 μια χαρά θα ήταν, δεν υπάρχει λόγος γι'αυτή την υπερβολή, αυτό το διαστημικά τέλειο μάλλι. Κάνουν ζημιά στον κόσμο.
Ο Σούπερμαν στα νιάτα μας, μια χαρά γλειμμένη χωριστρούλα NW1 είχε
Fantastic 4Δεν μ έρχεται στο μυαλό και η ταινία που είναι πιτσιρίκος , άσημος και κουρεμένος στην πρώτη σκάλα . Φανερά αραιά από τότε τα μαλλιά του
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάποιο λάθος κάνεις αν αναφέρεσαι στον Αντύπα ως ΔάκηΟ Θεός Δάκης είναι παλαιάς κοπής περουκινάτος, δεν πιάνεται
Αν τον ακούσεις λαίβ , ξεχνάς οτι είναι έγινε σαν μούμια και νομίζεις οτι ακούς cd. Φοβερός στην ηλικία του τέτοια φωνή αναλλοίωτη και βγαίνουν τα καρακαξόνια και κλαίει μέχρι του φευγάτου η μάνα.Καρφώθηκε το μεγαλείο της ασχετοσύνης μου, συναγωνιστές
Δίκιο, είδα τον Αντύπα στα Νούμερα πρόσφατα και είναι πραγματικά καρακίτς Τόπικ υπερπαραγωγή από το '97.
Πιστεύω οι περισσότεροι από τους παλιούς μεγάλους, είναι πια σε πολύ κλειστό κύκλο συνεργατών, που περισσότερο νοιάζονται να τσουλάει η μπίζνα και να βγαίνει το μπικικίνι το επιούσιο, παρά να είναι μέσα στην αισθητική της εποχής.