Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχει κανει μμ 100%Και ο Μάντζιος φαίνεται να έχει κάνει κάτι…
Έτσι είναι. Απλα καλύτερο αποτέλεσμα. Φετφα ότι να ναι. Καλύτερα να μην έκανε. Η να περίμενε μετά το τέλος καριέρας κ να το συνδύαζε με φίνα. Του Μάντζιου πάντως μόνο μύστες σαν εμάς το καταλαβαίνει, αρκετά καλή δουλειά όχι όμως τοπ.Και ο Μάντζιος φαίνεται να έχει κάνει κάτι…
Ο Φετφατζίδης χτύπησε μμ στον Αν@....;Έτσι είναι. Απλα καλύτερο αποτέλεσμα. Φετφα ότι να ναι. Καλύτερα να μην έκανε. Η να περίμενε μετά το τέλος καριέρας κ να το συνδύαζε με φίνα. Του Μάντζιου πάντως μόνο μύστες σαν εμάς το καταλαβαίνει, αρκετά καλή δουλειά όχι όμως τοπ.
ΟΥΠΣΟ Φετφατζίδης χτύπησε μμ στον Αν@....;
Θα ποσταριστει παρουσιαση οταν κλεισει τον απαραιτητο χρονο.
Δεν είναι απο τα επιτυχημένα σας hairline πάντως να είμαι ειλικρινής!Έχω δει καλύτερα απο εσάς!Θα ποσταριστει παρουσιαση οταν κλεισει τον απαραιτητο χρονο.
Θα χαρω να δω τα σχολια τοτε.
Προσωπικα, θα προτεινα να βλεπετε την ΜΠΑΛΑ και την προσπαθεια των παιδιών, αντι για τα μαλλια τους.
Αλλα αν θες θα δεις ποδοσφαιριστη στα μαλλια, repair case απο την δικη ΣΟΥ αγαπημενη κλινική , οριστε ενα sneak peek που θα ποσταριστει συντομα.
Προβολή συνημμένου 63412Προβολή συνημμένου 63413Προβολή συνημμένου 63417Προβολή συνημμένου 63414Προβολή συνημμένου 63417Προβολή συνημμένου 63416
Όντως φαινόταν πολύ αραιό το αποτέλεσμα του Φετφα με τους προβολείς στο γήπεδο και όσο δυναμωναν οι προβολεις ξεγυμνώνονταν και πιο πολύ και φαινόταν φουλ αραιό.Όσο περνάει η ώρα και δυναμώνουν οι προβολείς πέφτει και η κάλυψη…. Είναι δύσκολη περίπτωση πάντως και σίγουρα δεν παίρνει φίνα λόγω του ότι είναι αθλητής.
καλοσυνη σου!Δεν είναι απο τα επιτυχημένα σας hairline πάντως να είμαι ειλικρινής!Έχω δει καλύτερα απο εσάς!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε γνωρίζω. Γνωρίζεις εσυ κάτι;Ο Φετφατζίδης χτύπησε μμ στον Αν@....;
Δεν διαφωνώ φίλε μου bobby απλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!Μη κοιτάμε δλδ Φώτο ή βίντεο ή ότιδηποτέ άλλο και λέμε α κοίτα μπορώ να γίνω και εγώ έτσι!Είναι ανάλογα την περίπτωση του ασθενή,το τι έχει να καλύψει το τι τρίχα έχει και όλα τα άλλα τα ξέρεις και εσύ και όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο φόρουμ!Είναι δύσκολη περίπτωση πως είπα. Θαύματα έκανε μόνο ο Ιησούς. Σίγουρα έχει βελτιωθεί σε σχέση με πριν.
Χμμμ νομίζω ναι όπως είπε και ο bobbyΔε γνωρίζω. Γνωρίζεις εσυ κάτι;
Οκ κ τι ρωτάς εμένα, γραμματέας του Αναστασάκη είμαι;Χμμμ νομίζω ναι όπως είπε και ο bobby
Πως γίνεται εκατομμυριούχοι να κάνουν τέτοιες μαλακιες;;;Λες και πήγε Τουρκία είναι οι κρόταφοι του…….