Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Μοχαμεντ Σαλαχ με νέο look.

Καποιοι γραφουν οτι μπορει να εκανε μμ. Με το προηγουμενο hair style δεν φαινεται παντως να ειχε και ιδιαιτερο προβλημα για να χρειαζεται να αλλαξει κατι.
Ενταξει αυτος με τετοια μπουκλα εχει αλλο coverage

Δημ

Member
IMG_9012.jpeg

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Δεν ξέρω πόσοι είδατε το φιλικό προς τιμήν του Πρίντεζη αλλά σε πολλά πλάνα ένιωσα πως ο Βεζένκοφ έχει αρχίσει να ανοίγει επιθετικά στο crown. Βέβαια επειδή το ΣΕΦ ήταν λούμι, ο φωτισμός έντονος και ο τύπος ξανθός ίσως αυτό να με εξαπάτησε.

Δεν ξέρω πόσοι είδατε το φιλικό προς τιμήν του Πρίντεζη αλλά σε πολλά πλάνα ένιωσα πως ο Βεζένκοφ έχει αρχίσει να ανοίγει επιθετικά στο crown. Βέβαια επειδή το ΣΕΦ ήταν λούμι, ο φωτισμός έντονος και ο τύπος ξανθός ίσως αυτό να με εξαπάτησε.
Και φουρνιε διάχυτη αραίωση φουλ .τα ξύρισε άφησε και μούσια και ηρέμησε

Quarantine

Active Member
Το SMP του φούρναριέ είναι τραγικό,όταν τον πρώτο είδα το κατάλαβα αμέσως πως έκανε SMP.
Έκανε SMP για να διορθώσει την αποτυχημένη εμφύτευση και του βγήκε και το SMP αποτυχημένο,τώρα τι?
Γιατί δεν παίρνει φίνα να γλυτώσει?

Συνημμένα

• RDT_20240908_1854096696653214452693893.jpg
    RDT_20240908_1854096696653214452693893.jpg
    104.1 KB · Προβολές: 190

LoverBoy

Well-Known Member
Το SMP του φούρναριέ είναι τραγικό,όταν τον πρώτο είδα το κατάλαβα αμέσως πως έκανε SMP.
Έκανε SMP για να διορθώσει την αποτυχημένη εμφύτευση και του βγήκε και το SMP αποτυχημένο,τώρα τι?
Πιστεύω ότι φταίει που δεν τα έχει όλα στο ίδιο μήκος και ξεχωρίζει η ασφαλής ζώνη που έχει μακρύνει.....Πρέπει να τα έχει όλα τελείως μπόμπα για να δείχνει καλό στην περίπτωση του!

Δημ

Member
Γιατι θελει ν πηδαει γιαυτο δεν παίρνει φινα…ξερεις τι ειναι να εισαι 2 μέτρα στο prime της νιοτης σου με 140 millions στους λογαριασμούς και να μην μπορείς να μαμάς…κριμα κανεις δε το θελει!!!

JimKan1

Well-Known Member
NW7 τι να του κανει η φινα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Γιατι θελει ν πηδαει γιαυτο δεν παίρνει φινα…ξερεις τι ειναι να εισαι 2 μέτρα στο prime της νιοτης σου με 140 millions στους λογαριασμούς και να μην μπορείς να μαμάς…κριμα κανεις δε το θελει!!!
Εντάξει ναι το βρήκες... θα πιαστεί ντοπε βασικά

FreeThinker

Well-Known Member
Ενω αν δεν έπαιζε ντοπινγκ θα έπαιρνε και δε θα πηδούσε δλδ; Χαχζ πλακα εχετε μερικοί…
Εγώ καταλαβαίνω ότι εγώ που παίρνω φίνα και μπορώ να πηδήξω είμαι πιο άντρας από εσένα που με ένα χαπάκι δε μπορείς να πηδήξεις.

Μπλουζα