Εντός κ εκτοςΠροβολή συνημμένου 64728
Ηταν παντα τοσο αδειος?
Εντός κ εκτοςΠροβολή συνημμένου 64728
Ηταν παντα τοσο αδειος?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ενταξει αυτος με τετοια μπουκλα εχει αλλο coverageΜοχαμεντ Σαλαχ με νέο look.
Καποιοι γραφουν οτι μπορει να εκανε μμ. Με το προηγουμενο hair style δεν φαινεται παντως να ειχε και ιδιαιτερο προβλημα για να χρειαζεται να αλλαξει κατι.
Klopp and Rooney - Salah ‘joins’ growing list of stars with hair transplants
A number of Liverpool fans believe Salah has undergone a hair transplant this summer, and he wouldn't be the first Premier League figure to do so.www.liverpoolecho.co.uk
Και φουρνιε διάχυτη αραίωση φουλ .τα ξύρισε άφησε και μούσια και ηρέμησεΔεν ξέρω πόσοι είδατε το φιλικό προς τιμήν του Πρίντεζη αλλά σε πολλά πλάνα ένιωσα πως ο Βεζένκοφ έχει αρχίσει να ανοίγει επιθετικά στο crown. Βέβαια επειδή το ΣΕΦ ήταν λούμι, ο φωτισμός έντονος και ο τύπος ξανθός ίσως αυτό να με εξαπάτησε.
SMPΚαι φουρνιε διάχυτη αραίωση φουλ .τα ξύρισε άφησε και μούσια και ηρέμησε
Εμφυτευση που δεν πηγε καλα και μετα SMPΚαι φουρνιε διάχυτη αραίωση φουλ .τα ξύρισε άφησε και μούσια και ηρέμησε
Πιστεύω ότι φταίει που δεν τα έχει όλα στο ίδιο μήκος και ξεχωρίζει η ασφαλής ζώνη που έχει μακρύνει.....Πρέπει να τα έχει όλα τελείως μπόμπα για να δείχνει καλό στην περίπτωση του!Το SMP του φούρναριέ είναι τραγικό,όταν τον πρώτο είδα το κατάλαβα αμέσως πως έκανε SMP.
Έκανε SMP για να διορθώσει την αποτυχημένη εμφύτευση και του βγήκε και το SMP αποτυχημένο,τώρα τι?
Γιατί δεν παίρνει φίνα να γλυτώσει?
Γιατι θελει ν πηδαει γιαυτο δεν παίρνει φινα…ξερεις τι ειναι να εισαι 2 μέτρα στο prime της νιοτης σου με 140 millions στους λογαριασμούς και να μην μπορείς να μαμάς…κριμα κανεις δε το θελει!!!Το SMP του φούρναριέ είναι τραγικό,όταν τον πρώτο είδα το κατάλαβα αμέσως πως έκανε SMP.
Έκανε SMP για να διορθώσει την αποτυχημένη εμφύτευση και του βγήκε και το SMP αποτυχημένο,τώρα τι?
NW7 τι να του κανει η φιναΤο SMP του φούρναριέ είναι τραγικό,όταν τον πρώτο είδα το κατάλαβα αμέσως πως έκανε SMP.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εντάξει ναι το βρήκες... θα πιαστεί ντοπε βασικάΓιατι θελει ν πηδαει γιαυτο δεν παίρνει φινα…ξερεις τι ειναι να εισαι 2 μέτρα στο prime της νιοτης σου με 140 millions στους λογαριασμούς και να μην μπορείς να μαμάς…κριμα κανεις δε το θελει!!!
Ενω αν δεν έπαιζε ντοπινγκ θα έπαιρνε και δε θα πηδούσε δλδ; Χαχζ πλακα εχετε μερικοί…Εντάξει ναι το βρήκες... θα πιαστεί ντοπε βασικά
Εγώ καταλαβαίνω ότι εγώ που παίρνω φίνα και μπορώ να πηδήξω είμαι πιο άντρας από εσένα που με ένα χαπάκι δε μπορείς να πηδήξεις.Ενω αν δεν έπαιζε ντοπινγκ θα έπαιρνε και δε θα πηδούσε δλδ; Χαχζ πλακα εχετε μερικοί…
Μπράβο!!! Είσαι ΈλληναςΕγώ καταλαβαίνω ότι εγώ που παίρνω φίνα και μπορώ να πηδήξω είμαι πιο άντρας από εσένα που με ένα χαπάκι δε μπορείς να πηδήξεις.
Φαίνεται νομίζω
Μεταμόσχευση και smp