Διασημοι/Celebrities

baldy

Member
προτιμω το μαλλι του τυπου παρα τη ραφλα του Ledger,οχι βεβαια οτι ειναι καλο αυτο που εχει ετσι,γενικα οτι ειναι πανω απο 2 χαλαει αλλα το νοργουντ 0 δεν ειναι η προτιμηση μου 1-2 καλο ειναι

πιστευω οτι δεν κανει καλο χτενισμα με τοσο χαμηλη harline

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
horhitto4 είπε:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ρε φιλε τι κοτσυφι ειναι αυτο???τινγκα ειναι ο γερος...

Εχει χασει 1 τριχα ολα αυτα τα χρονια.Αναρωτιεμαι πως ηταν στο λυκειο:p

baldy είπε:
προτιμω το μαλλι του τυπου παρα τη ραφλα του Ledger,οχι βεβαια οτι ειναι καλο αυτο που εχει ετσι,γενικα οτι ειναι πανω απο 2 χαλαει αλλα το νοργουντ 0 δεν ειναι η προτιμηση μου 1-2 καλο ειναι

Διαφωνουμε οπως και ολες οι γυναικες του πλανητη.
Ειναι γοητεια να εχεις το κουτελο του ledger.
Το μονο προβλημα ειναι οτι ξερεις πως θα υποχωρησεις.Αν μπορουσα να το σταματησω εκει,θα ηθελα ειχα παρομοιο μαλλι.

baldy

Member
για μενα το να εχω αραιωση ledger θα ηταν καταστροφη.Ο γερος πρεπει να να σπανια περιπτωση δεν παιζει να εχει χασει ουτε τριχα.Δεν ειναι ωραιο αλλα απο ραφλα χιλιες φορες καλυτερο,επρεπε να τα αφηνει κατω,οι φυτρες του ξεικιναν απο το μετωπο!

weznem

Well-Known Member
παιδι μην το μαμησουμε το θεμα ειναι γουστα για εμενα ο σπανουλης ειναι σαν ποντικι πολυ ασχημος..αν δεν ειχε μεροκαμματο ετησι 2 εκατομυμρια ευρω θα σου λεγε εγω αν θα <<ελιωνε απο ερωτα>> η κυρια σπανουλη,η αν ειχε λεπ(φ)τα αισθηματα...
θεωρω οτι αντικειμενικα δεν βλεπει μια γκομενα τον σπανουλη και ταυλιαζετε ημαρτον..
να το κανω λιανα τι σκεφτομαι αν ειχαμε σπανουλη και ρουβα οικοδομους παντιρηδες...
ο ρουβας θα ειχε τα φοντα να εχει μια ωραι γυναικα διπλα του.. ο αλλος αστα να πανε αλλα ξαφνικα μολις εχεις λεφτα κατι γινετε και αλλαζει οτροπος που διαλεγουν ταιρι οι γυναικες...

baldy

Member
και να φαντστεις οτι ο Σακης ειχε γερη κληρονομικοτητα για καραφλα.Δεν θεωρω το Σπανουλη ασχημο ουτε ωραιο,σιγουρα οχι ζηλευτο

vag25

Well-Known Member
baldy είπε:
για μενα το να εχω αραιωση ledger θα ηταν καταστροφη.

Ναι θα προκαλουσες καταστροφη στις γκομενες.Συμφωνω.:p

O Σπανουλης αρεσει σε πολλες και εχω ρωτησει πολλες.
Ολες λενε οτι εχει ''κατι''.
Δεν χρειαζεται να ειναι σαν τον ρουβα ο αλλος για να αρεσει.Αν ημουν γκομενα θα προτιμουσα Σπανουλη μαλλον:p

horhitto4

Member
wenzem ο κατσουρανης πως σ φαινεται??ρωταω και τους αλλους....πολυ περαση ρε σεις....και οχι μονο απο κοπελες εδω στη θεσ/νικη αλλα και οταν σπουδαζα αθηνα τα ιδια ακουγα...για πειτε κατι...παντως απο μαλι γαμαει τον εχω δει απο κοντα...πουτσοτριχα εχει...εντιθετως με το σαλπιγκιδη που εχει κανει μπιφτεικι παπανδρεου...

vag25

Well-Known Member
horhitto4 είπε:
wenzem ο κατσουρανης πως σ φαινεται??ρωταω και τους αλλους....πολυ περαση ρε σεις....και οχι μονο απο κοπελες εδω στη θεσ/νικη αλλα και οταν σπουδαζα αθηνα τα ιδια ακουγα...για πειτε κατι...παντως απο μαλι γαμαει τον εχω δει απο κοντα...πουτσοτριχα εχει...εντιθετως με το σαλπιγκιδη που εχει κανει μπιφτεικι παπανδρεου...

Εχει αρκετα καλη εμφανιση.
baldy είπε:
vag25 βιτσια ειναι αυτα

Γουστα θες να πεις.
Εγω θεωρω ΑΙΣΧΟΣ την Τζολι και αλλοι πεθαινουν.Το ιδιο ισχυει και στην συγκριση Ρουβα/σπανουλη.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις και γενικα να κανουμε ειναι να δεχτουμε αυτο που ειμαστε.Ειτε ετσι ειτε αλλιως σε καποιες θα αρεσουμε και σε αλλες οχι.Ειτε με μαλουμπα μεχρι τα φρυδια ειτε με καραφλιτσα.
Βγες εξω,κανε μια βολτιτσα δες τους καραφλους με τι κοπελες κυκλοφορουν και θα καταλαβεις.(οπως και το αντιθετο,μαλλιαδες με μπαζα).
Ετσι παει.

baldy

Member
η τζολι ουτε μενα μου αρεσει ,απο τοτε που εμαθα οτι εχει κανει σεξ με τον αδερφο της ισως την βλεπω αλλιως.Ναι εχω δει και εγω ραφλες με καλη γκομενα.Νομιζω η αποδοχη ειναι το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ,αλλες φορες το βλεπεις πιο χαλαρα αλλες φορες φρικαρεις στη σκεψη ετσι ειναι αυτα,απλως ολλα εχουν καποια ορια πιστευω ευτυχως δεν τα εχω ξεπερασει!

Dimit

New Member
Πάντως εγώ όσο μεγαλώνω εχει αρχίσει να με ενοχλεί λιγότερο η φαλάκρα (μην το λέτε 'καράφλα' ρε σεις, χτυπαει ασχημα! lol). Καμία σχέση με τον απίστευτο εφιάλτη που βίωνα στα first half 20's μου, που έχασα τους κροτάφους μου μεσα σε 1 χρόνο. Θυμαμαι κυκλοφορούσα στην Αριστοτέλους και κοίταζα διαρκώς σε βιτρίνες και καθρέφτες αυτοκινήτων προσπαθώντας να ρίξω τα πίσω μαλλιά μου μπροστά στους κροταφους μου μπας και καλυφθούν.

Και όσο για τους πενηντάρηδες νομίζω οι περισσότερες γυναίκες τους προτιμούν τύπους diffuse thinning στα 50 τους παρά φουλ μαλλιάδες nw0 στην ίδια ηλικία. Το άσχημο με την τριχόπτωση είναι ότι αλλάζει την εμφάνιση στις μικρές ηλικίες. Σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος. Στις μεγάλες ηλικίες φαίνεται ως κάτι φυσιολογικό λόγω γήρανσης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
baldy είπε:
η τζολι ουτε μενα μου αρεσει ,απο τοτε που εμαθα οτι εχει κανει σεξ με τον αδερφο της ισως την βλεπω αλλιως.Ναι εχω δει και εγω ραφλες με καλη γκομενα.Νομιζω η αποδοχη ειναι το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ,αλλες φορες το βλεπεις πιο χαλαρα αλλες φορες φρικαρεις στη σκεψη ετσι ειναι αυτα,απλως ολλα εχουν καποια ορια πιστευω ευτυχως δεν τα εχω ξεπερασει!

Kανει sex με τον αδερφο της?:p

Αυτο ειναι το σημαντικοτερο baldy.Αποδοχη.Δεν ειναι ευκολο αλλα μπορουμε να το καταφερουμε.
Δεν ειναι μονο η τριχοπτωση.

Serifis

Active Member
Παιδιά συμφωνώ και γω πως ο Σπανούλης δεν έχει τα κλασσικά ωραία χαρακτηριστικά. Δεν τον λες όμως άσχημο, γιατί σου βγάζει κάτι μαγκιόρικο ρε παιδί μου, λίγο το μουσάκι, λίγο το στυλ, λίγο το πονηρό του βλέμμα. Φανταστείτε ας πούμε τον Διαμαντίδη, που δεν έχει κανένα θέμα με τα μαλλιά αλλά από στυλ 0. Σαν λογιστής είναι κουρεμένος. Άλλοι τα έχουν και άλλοι τα εκτιμάν...

baldy

Member
Serifis είπε:
Παιδιά συμφωνώ και γω πως ο Σπανούλης δεν έχει τα κλασσικά ωραία χαρακτηριστικά. Δεν τον λες όμως άσχημο, γιατί σου βγάζει κάτι μαγκιόρικο ρε παιδί μου, λίγο το μουσάκι, λίγο το στυλ, λίγο το πονηρό του βλέμμα. Φανταστείτε ας πούμε τον Διαμαντίδη, που δεν έχει κανένα θέμα με τα μαλλιά αλλά από στυλ 0. Σαν λογιστής είναι κουρεμένος. Άλλοι τα έχουν και άλλοι τα εκτιμάν...
το μουσακι το εχει για να αντισταθμισει την καραφλα του,χωρις μουσακι θα χτυπαγε χειροτερα

Serifis

Active Member
baldy είπε:
Serifis είπε:
το μουσακι το εχει για να αντισταθμισει την καραφλα του,χωρις μουσακι θα χτυπαγε χειροτερα

Ισχύει, αλλά η όλη εικόνα του Σπανούλη μου βγάζει κάτι ωραίο.

Adriano

Well-Known Member
Παίδες δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά ο Σπανούλης πουλάει πάρα πολύ στις γυναίκες.Πάντα πουλούσε.Μία χρονιά μάλιστα τον είχαν αναδείξει τον πιο ωραίο-ποθητό άνδρα της χρονιάς.Το έχει και πολύ μάλιστα.

Serifis

Active Member
Adriano είπε:
Παίδες δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά ο Σπανούλης πουλάει πάρα πολύ στις γυναίκες.Πάντα πουλούσε.Μία χρονιά μάλιστα τον είχαν αναδείξει τον πιο ωραίο-ποθητό άνδρα της χρονιάς.Το έχει και πολύ μάλιστα.

Γιατί να μας στενοχωρήσει, μαγκιά του! Εγώ είπα πριν το σκεπτικό μου, συγκρίνοντας την εικόνα του με τον Διαμαντίδη.

Adriano

Well-Known Member
Μαγκιά του δε λες τίποτα.Είναι και κτήνος ο πούστης.Πραγματικό κτήνος.Άνετα κάνει και box με το κορμί που έχει.

Serifis

Active Member
Εγώ πιστεύω πως 3 χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο( για euroleague πάντα) τα έχει άνετα, γιατί ακριβώς το σώμα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φέτος πχ δεν έχει χάσει καθόλου την εκρηκτικότητα του...

somari

Active Member
Διαβάζοντας τις τελευταίες 5-6 σελίδες, αναφερόμενος στον baldy (α! και μόλις γύρισα από βόλτα στον Υμηττό, και πέτυχα στο μετρό 1 nw 7 κοντά στα τριάντα με ναραμού γκόμενα και πάνω στο βουνό 2-3 ακόμα με nw ξούρα επίσης) μου φέραν αυτό το συναίσθημα:

http://www.youtube.com/watch?v=JjNU3PeSHwE

Μπλουζα