Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
horhitto4 είπε:xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ρε φιλε τι κοτσυφι ειναι αυτο???τινγκα ειναι ο γερος...
baldy είπε:προτιμω το μαλλι του τυπου παρα τη ραφλα του Ledger,οχι βεβαια οτι ειναι καλο αυτο που εχει ετσι,γενικα οτι ειναι πανω απο 2 χαλαει αλλα το νοργουντ 0 δεν ειναι η προτιμηση μου 1-2 καλο ειναι
baldy είπε:για μενα το να εχω αραιωση ledger θα ηταν καταστροφη.
horhitto4 είπε:wenzem ο κατσουρανης πως σ φαινεται??ρωταω και τους αλλους....πολυ περαση ρε σεις....και οχι μονο απο κοπελες εδω στη θεσ/νικη αλλα και οταν σπουδαζα αθηνα τα ιδια ακουγα...για πειτε κατι...παντως απο μαλι γαμαει τον εχω δει απο κοντα...πουτσοτριχα εχει...εντιθετως με το σαλπιγκιδη που εχει κανει μπιφτεικι παπανδρεου...
baldy είπε:vag25 βιτσια ειναι αυτα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
baldy είπε:η τζολι ουτε μενα μου αρεσει ,απο τοτε που εμαθα οτι εχει κανει σεξ με τον αδερφο της ισως την βλεπω αλλιως.Ναι εχω δει και εγω ραφλες με καλη γκομενα.Νομιζω η αποδοχη ειναι το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ,αλλες φορες το βλεπεις πιο χαλαρα αλλες φορες φρικαρεις στη σκεψη ετσι ειναι αυτα,απλως ολλα εχουν καποια ορια πιστευω ευτυχως δεν τα εχω ξεπερασει!
το μουσακι το εχει για να αντισταθμισει την καραφλα του,χωρις μουσακι θα χτυπαγε χειροτεραSerifis είπε:Παιδιά συμφωνώ και γω πως ο Σπανούλης δεν έχει τα κλασσικά ωραία χαρακτηριστικά. Δεν τον λες όμως άσχημο, γιατί σου βγάζει κάτι μαγκιόρικο ρε παιδί μου, λίγο το μουσάκι, λίγο το στυλ, λίγο το πονηρό του βλέμμα. Φανταστείτε ας πούμε τον Διαμαντίδη, που δεν έχει κανένα θέμα με τα μαλλιά αλλά από στυλ 0. Σαν λογιστής είναι κουρεμένος. Άλλοι τα έχουν και άλλοι τα εκτιμάν...
baldy είπε:το μουσακι το εχει για να αντισταθμισει την καραφλα του,χωρις μουσακι θα χτυπαγε χειροτεραSerifis είπε:Παιδιά συμφωνώ και γω πως ο Σπανούλης δεν έχει τα κλασσικά ωραία χαρακτηριστικά. Δεν τον λες όμως άσχημο, γιατί σου βγάζει κάτι μαγκιόρικο ρε παιδί μου, λίγο το μουσάκι, λίγο το στυλ, λίγο το πονηρό του βλέμμα. Φανταστείτε ας πούμε τον Διαμαντίδη, που δεν έχει κανένα θέμα με τα μαλλιά αλλά από στυλ 0. Σαν λογιστής είναι κουρεμένος. Άλλοι τα έχουν και άλλοι τα εκτιμάν...
Adriano είπε:Παίδες δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά ο Σπανούλης πουλάει πάρα πολύ στις γυναίκες.Πάντα πουλούσε.Μία χρονιά μάλιστα τον είχαν αναδείξει τον πιο ωραίο-ποθητό άνδρα της χρονιάς.Το έχει και πολύ μάλιστα.