Σταυρος081
New Member
Μετά θα φαίνεται άσχημα εννοείς;Ιδανικα θελει με 0 η 0,5 καθε 2 μερες το πολυ
Μετά θα φαίνεται άσχημα εννοείς;Ιδανικα θελει με 0 η 0,5 καθε 2 μερες το πολυ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φαινεται διαφορα αναμεσα στην τρισδιαστατη τριχα και την δισδιαστατη κουκιδα μελανιου, το ασχημο ειναι σχετικο, εχει να κανει και με το ποσο προσοχη δινει καποιος που κοιταει εκει, οι πιο πολλοι δεν δινουνΜετά θα φαίνεται άσχημα εννοείς;
Παίζει να έχουν ανάγκη τα έσοδα περισσότερο...Καλημέρα την εβδομάδα που μας πέρασε ειχα ραντεβού με δεύτερη κλινική των Αθηνών για μεταμόσχευση μαλλιών το παράξενο είναι ότι ενώ ο πρώτος γιατρός που επισκέφτηκα μου είπε ότι με το ζόρι η δότρια μπορεί να δώσει 2000 τριχοφυλακια οι άλλοι μου είπαν ότι μπορούν να πάρουν περίπου σε δυο μεταμοσχεύσεις γύρω στις 3000 χιλιάδες να τονίσω ότι στην δεύτερη έγινε εξέταση μεσω υπολογιστη ενώ στην πρώτη έγινε με το μάτι παίζει τόση μεγάλη αποκλείσει;
Κατάλαβα όποτε απ ότι καταλαβαίνω την περίπτωση της μεταμόσχευσης πρέπει να την αποκλείσω καθώς πάλι θα πετάξω λεφτά για 4 φορά χωρίς αποτέλεσμαΠαίζει να έχουν ανάγκη τα έσοδα περισσότερο...
Να σου δώσω να καταλάβεις για να μην παραμυθιάζεσαι και να ξέρεις και εσύ τι γίνεται. Μπορούν να σου βάλουν 10000 τριχοθυλλάκια στην καράφλα και να πάθεις την πλάκα σου και να ενθουσιαστείς. Μόλις θρέψουν οι πληγές και αρχίζουν να φυτρώνουν οι τρίχες (δεν θα φυτρώσουν όλες) θα καταλάβεις οτι αντάλλαξες την καράφλα πάνω για καράφλα/αραίωση/πληγές στα πλάγια και στα πίσω. Αν είσαι έτοιμος να κάνεις την ανταλλαγή δεν υπάρχει πρόβλημα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τις 2 πρώτες πριν πόσα χρόνια τις είχες κάνει?Πόσα τριχοθυλάκια σου είχαν βάλει αν θυμάσαι?Και η τρίτη ΜΜ γιατί δεν έπιασε καθόλου?Σε κλινικές τα είχες κάνει?Έχεις κάποιον να προτείνεις ; Γιατί και τις 2 πρώτες σε γιατρό της έκανα με αποτελέσματα αυτά που βλέπεις , καλά για την Τρίτη δεν το συζητάω είναι σαν να μην έγινε
Οι 2 πρώτες στον γιαννοπουλο δερματολόγος στην Αγία Παρασκευή το 2002 και το 2004 η τελευταία το 2006 στην Bergman kord δεν θυμάμαι καθόλου αλλά και οι δυο γιατροι που με είδαν μου είπαν ότι ζήτημα να μου έχουν βάλει συνολικά 1500 τριχοφυλακιαΤις 2 πρώτες πριν πόσα χρόνια τις είχες κάνει?Πόσα τριχοθυλάκια σου είχαν βάλει αν θυμάσαι?Και η τρίτη ΜΜ γιατί δεν έπιασε καθόλου?Σε κλινικές τα είχες κάνει?
Κοίτα έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε που έκανες τις μεταμοσχεύση και φαντάζομαι ότι τα μαλλιά σου δεν θα ήταν το ίδιο αραια!Οπότε βάζοντας μοσχεύματα εκεί που είχες αραίωση με τα χρόνια φύγανε τα δικά σου και για αυτό έχεις αυτή την εικόνα!Επίσης η επιστήμη έχει προχωρήσει απο τότε και οι γιατροί έχουν εξελιχθεί!Οι 2 πρώτες στον γιαννοπουλο δερματολόγος στην Αγία Παρασκευή το 2002 και το 2004 η τελευταία το 2006 στην Bergman kord δεν θυμάμαι καθόλου αλλά και οι δυο γιατροι που με είδαν μου είπαν ότι ζήτημα να μου έχουν βάλει συνολικά 1500 τριχοφυλακια