Οκ ας προσθέσω και γω την εμπειρία μου ώστε να βοηθήσω στο θέμα revivogen. Προσωπικα σε μένα κάνει δουλειά. Άρχισα σκέτη Minox τον περασμένο Οκτώβριο, και ενώ πήγαινε καλά, ήθελα καλύτερα αποτελέσματα. Αρχές Ιανουαρίου προσέθεσα και το Revivogen στη θεραπεία, και τότε άρχισα να έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα, που μου φάνηκε και λογικό γιατί παντού προτείνουν Minox+DHTBlocker ως την καλύτερη θεραπεία. Έφτασα σε σημεία που ήμουν πριν πολλά χρόνια και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Μετά από περίπου 4 1/2 μήνες (μέσα Απριλίου) μου τέλειωσαν τα 3 πρώτα μπουκαλάκια, και δεν ξαναπήρα. Παρότι δεν σταμάτησα την Minox, άρχισα να έχω κάποια τριχόπτωση και τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά, μέσα στο επόμενο δίμηνο έπεσα αρκετά, χωρίς να φτάσω βέβαια στα επίπεδα προ minox, ας πούμε ότι έφτασα στα επίπεδα προ revivo όταν ήμουν κανά δίμηνο σε minox. Από μέσα αρχές Ιουλίου, ξανάρχισα revivogen, και τώρα σε συνδιασμό πάντα με minox ξαναβλέπω τα μαλλιά μου να φουντώνουν, με αρκετή κίνηση ακόμα και στους κροτάφους που είναι το πιο δύσκολο σημείο από όσο ξέρω.
Άρα σε μένα κάνει μια χαρά δουλειά, τα σχόλια "δεν κάνει τπτ" και λοιπά μάλλον άστοχα είναι και μάλλον είναι κρίσεις από ατομικά αποτελέσματα (όπως και το δικό μου).
Όσον αφορά την τιμή, εγώ παίρνω την συσκευασία με τα τρία μπουκαλάκια 90 ευρώ. Με μια φορά την ημέρα που το χρησιμποποιώ, μου κρατάει 4-5 μήνες, βγαίνει κάτω απο 20 ευρώ το μήνα, οκ δεν είναι φτήνα, αλλά ούτε και να τρελαθεί κανείς. Αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον η Ελλάδα είναι ακόμα πιο μικρή οικονομικά απο ότι παλιότερα, και ότι αυτό είναι ένα αμερικάνικο προιόν προσαρμοσμένο σε αμερικάνικους μισθούς, ε οκ είναι...