Δουλεύει πραγματικά το Revivogen σαν dht-blocker?

Το μόνο που χρησιμοποιώ ακόμα από την συγκεκριμένη σειρά ειναι το σαμπουαν.Το scalp therapy για το διάστημα που το χρησιμοποιούσα δεν είχα δει καμία βελτίωση και συνάρτηση της τιμής του το κοψα μαχαίρι.Άσε που με το λάδωμα που δίνει ένιωθα έτοιμος για τηγάνι.Η τριχόπτωση παραμένει παρόλα ταύτα σε ένα βαθμό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sornok

New Member
Οκ ας προσθέσω και γω την εμπειρία μου ώστε να βοηθήσω στο θέμα revivogen. Προσωπικα σε μένα κάνει δουλειά. Άρχισα σκέτη Minox τον περασμένο Οκτώβριο, και ενώ πήγαινε καλά, ήθελα καλύτερα αποτελέσματα. Αρχές Ιανουαρίου προσέθεσα και το Revivogen στη θεραπεία, και τότε άρχισα να έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα, που μου φάνηκε και λογικό γιατί παντού προτείνουν Minox+DHTBlocker ως την καλύτερη θεραπεία. Έφτασα σε σημεία που ήμουν πριν πολλά χρόνια και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Μετά από περίπου 4 1/2 μήνες (μέσα Απριλίου) μου τέλειωσαν τα 3 πρώτα μπουκαλάκια, και δεν ξαναπήρα. Παρότι δεν σταμάτησα την Minox, άρχισα να έχω κάποια τριχόπτωση και τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά, μέσα στο επόμενο δίμηνο έπεσα αρκετά, χωρίς να φτάσω βέβαια στα επίπεδα προ minox, ας πούμε ότι έφτασα στα επίπεδα προ revivo όταν ήμουν κανά δίμηνο σε minox. Από μέσα αρχές Ιουλίου, ξανάρχισα revivogen, και τώρα σε συνδιασμό πάντα με minox ξαναβλέπω τα μαλλιά μου να φουντώνουν, με αρκετή κίνηση ακόμα και στους κροτάφους που είναι το πιο δύσκολο σημείο από όσο ξέρω.

Άρα σε μένα κάνει μια χαρά δουλειά, τα σχόλια "δεν κάνει τπτ" και λοιπά μάλλον άστοχα είναι και μάλλον είναι κρίσεις από ατομικά αποτελέσματα (όπως και το δικό μου).

Όσον αφορά την τιμή, εγώ παίρνω την συσκευασία με τα τρία μπουκαλάκια 90 ευρώ. Με μια φορά την ημέρα που το χρησιμποποιώ, μου κρατάει 4-5 μήνες, βγαίνει κάτω απο 20 ευρώ το μήνα, οκ δεν είναι φτήνα, αλλά ούτε και να τρελαθεί κανείς. Αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον η Ελλάδα είναι ακόμα πιο μικρή οικονομικά απο ότι παλιότερα, και ότι αυτό είναι ένα αμερικάνικο προιόν προσαρμοσμένο σε αμερικάνικους μισθούς, ε οκ είναι...

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
sornok είπε:
Οκ ας προσθέσω και γω την εμπειρία μου ώστε να βοηθήσω στο θέμα revivogen. Προσωπικα σε μένα κάνει δουλειά. Άρχισα σκέτη Minox τον περασμένο Οκτώβριο, και ενώ πήγαινε καλά, ήθελα καλύτερα αποτελέσματα. Αρχές Ιανουαρίου προσέθεσα και το Revivogen στη θεραπεία, και τότε άρχισα να έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα, που μου φάνηκε και λογικό γιατί παντού προτείνουν Minox+DHTBlocker ως την καλύτερη θεραπεία. Έφτασα σε σημεία που ήμουν πριν πολλά χρόνια και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Μετά από περίπου 4 1/2 μήνες (μέσα Απριλίου) μου τέλειωσαν τα 3 πρώτα μπουκαλάκια, και δεν ξαναπήρα. Παρότι δεν σταμάτησα την Minox, άρχισα να έχω κάποια τριχόπτωση και τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά, μέσα στο επόμενο δίμηνο έπεσα αρκετά, χωρίς να φτάσω βέβαια στα επίπεδα προ minox, ας πούμε ότι έφτασα στα επίπεδα προ revivo όταν ήμουν κανά δίμηνο σε minox. Από μέσα αρχές Ιουλίου, ξανάρχισα revivogen, και τώρα σε συνδιασμό πάντα με minox ξαναβλέπω τα μαλλιά μου να φουντώνουν, με αρκετή κίνηση ακόμα και στους κροτάφους που είναι το πιο δύσκολο σημείο από όσο ξέρω.

Άρα σε μένα κάνει μια χαρά δουλειά, τα σχόλια "δεν κάνει τπτ" και λοιπά μάλλον άστοχα είναι και μάλλον είναι κρίσεις από ατομικά αποτελέσματα (όπως και το δικό μου).

Όσον αφορά την τιμή, εγώ παίρνω την συσκευασία με τα τρία μπουκαλάκια 90 ευρώ. Με μια φορά την ημέρα που το χρησιμποποιώ, μου κρατάει 4-5 μήνες, βγαίνει κάτω απο 20 ευρώ το μήνα, οκ δεν είναι φτήνα, αλλά ούτε και να τρελαθεί κανείς. Αν σκεφτεί κανείς ότι πλέον η Ελλάδα είναι ακόμα πιο μικρή οικονομικά απο ότι παλιότερα, και ότι αυτό είναι ένα αμερικάνικο προιόν προσαρμοσμένο σε αμερικάνικους μισθούς, ε οκ είναι...

Συνοψίζονται λοιπόν, το revivogen σίγουρα δουλεύει και ειναι παμφθηνο.
ΟΚ, το σημειώνουμε...

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
krhtikos21 είπε:
soreltano ανεβασε εκεινο το μπλοκερ καπου να τ δουνε κ οι άλλοι που μουυ χες στειελει

Ολα θα γίνουν έν καιρώ. Ετοίμαζω post εφ´ όλης της ύλης, ας χαλαρώσουμε λίγο καλοκαιριατικα, δίνω άδεια στον εαυτό μου απο τα προβλήματα μέχρι τον Σεπτέμβρη.

cool11

Well-Known Member
Soralteno είπε:
krhtikos21 είπε:
soreltano ανεβασε εκεινο το μπλοκερ καπου να τ δουνε κ οι άλλοι που μουυ χες στειελει

Ολα θα γίνουν έν καιρώ. Ετοίμαζω post εφ´ όλης της ύλης, ας χαλαρώσουμε λίγο καλοκαιριατικα, δίνω άδεια στον εαυτό μου απο τα προβλήματα μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Καλο Σεπτεμβρη!
Περιμενουμε το ποστ σου!

cool11

Well-Known Member
Soralteno είπε:
krhtikos21 είπε:

Πες μας αποτελεσματα!

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
Πες μας αποτελεσματα!

Επειδή τα δεδομένα έχουν αλλάξει, πρέπει να συνεχίσω τους πειραματισμούς. Όπως θα έχεις καταλάβει είμαι της λογικής ότι αν δεν καταλήξω σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα που να δουλεύει εντυπωσιακά, δεν ανακοινώνω τίποτα (και κακώς δεν τήρησα αυτή τη γραμμή με τα Ω και το fo-ti).
Don't worry, στο τέλος αυτοί που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάρουν big 3 θα έχουν εναλλακτική λύση, υπομονή.

Ας πούμε και για το άλλο τοπικό, αφού πλέον αρκετοί το ξέρουν: http://www.shenmin.com/Products_Topical.aspx
Δεν λέω τίποτε άλλο παρά μόνο ότι δουλεύει, ειδικά σε συνδυασμό με άλλα.

Fun fact: Τα Ω fish oils αυξάνουν την τεστοστερόνη.

mimis giova

Active Member
Solterano...αν περασει το καλοκαιρι την γαμη..με..τωρα π εχουμε κανενα 2μηνο πριν καλοκαιριασι καλα καλα...πες τιποτα μηπως κανουμε κανενα μπαμ..γιατι με καπελο θα βγαλουμε το καλοκαιρι....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
This is madness!

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eZeYVIWz99I[/video]

Αν θέλεις αποτέλεσμα fast food, δηλαδή αποτέλεσμα γρήγορο που δεν θα κρατήσει στο χρόνο, πάρε τα ακόλουθα:

- Source Naturals Skin Eternal
- Neocell pure collagen
- Biosil liquid silicon/collagen stimulating
- Madre Labs ACAI powder
- Country Life, Gluten Free, Maxi-Hair

και προαιρετικά τη λοσιόν που αναφέρω προηγουμένως.

Μέχρι το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι διαφορετική
Franck%20Provost-Medium-Brown-wavy-hairstyles.jpg

Να σημειώσω οτι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ (εκτός της λοσιόν)

mimis giova

Active Member
Τι ειναι ολα αυτα ρε θεε;; αν γινω ετσι παντως..να τα παρω.δωσε κανα λινκ γιατι ετσι δεν καταλαβενω τπτ.

cool11

Well-Known Member
Το μόνο που χρησιμοποιώ ακόμα από την συγκεκριμένη σειρά ειναι το σαμπουαν.Το scalp therapy για το διάστημα που το χρησιμοποιούσα δεν είχα δει καμία βελτίωση και συνάρτηση της τιμής του το κοψα μαχαίρι.Άσε που με το λάδωμα που δίνει ένιωθα έτοιμος για τηγάνι.Η τριχόπτωση παραμένει παρόλα ταύτα σε ένα βαθμό.

Αξιζει αραγε το σαμπουαν της revivogen?
Αλλα τι μπορει να προσφερει αραγε ενα ... σαμπουαν στο θεμα τριχοπτωση, οσο καλο κι αν ειναι;

Μπλουζα