Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
hair_follicle είπε:Γεια σου φιλε khal.
Αρχικα εισαι σιγουρος πως η τριχοπτωση εχει ως αιτιο την α/α? Η τριχοπτωση εχει διαφορες αιτιες, καλο θα ηταν να ανεβασεις καποιες φωτογραφιες σου για να εκτιμιθει το οποιο προβλημα με ακριβεια.
Η γνωμη μου ειναι να αποκλειστει οποιαδηποτε αλλη αιτία περα της α/α και υστερα να προταθουν και απο υπολοιπα μελη γνωμες ως προς την ληψη blockers.
φιλικα
hair_follicle
αφου το μεγαλυτερο ποσοσστο ΔΕΝ εχει εμφανισει παρενεργειες τοτε η συζητηση στερείται σοβαροτητας...κανε ενα γκαλοπ ποσοι πηραν φινα και δεν ειχαν παρενεργειες και μετα ξαναγραψε οτι πριν..georgehairs είπε:καταρχην γιατι τον πιανετε απο τα μουτρα για τη ΦΙΝΑ. Σιγουρα δεν ειναι καραμελα και ενδεχεται να εμφανισει παρενεργειες υπαρχει ομως και ενα πολυ μεγαλυτερο ποσοστο που δεν εχει εμφανισει. Ειναι οτι πιο ισχυρο υπαρχει αυτη τη στιγμη για τα μαλλια και να επιβραδυνει καποιος την τριχοπτωση του. Ειναι φαρμακο που εχει παρει εγκριση απο το FDA και για μενα θα αξιζε να δοκιμασει. Αυτα που λες οτι μετα απο 5-6 χρονια ισως δεν δουλευει το ιδιο καλα φυσικα και μπορει να συμβει μπορει ομως και οχι και. α τον κρατησει καλα για 8-9-10 χρονια. Για μενα δοκιμαζεις και βλεπεις με τη ΦΙΝΑ. Και κατι αλλο οταν εισαι 23 ειναι πολυ διαφορετικο να χανεος μαλλια απο οταν εισαι 27 η 30. Επισης κατι αλλο με τον καιρο δεν ξερω αμα θα βγει κατι καλυτερο ξερω ομως σιγουρα οτι ολη αυτη η βιομηχανια με τις μμ καλυτερευει περισσοτεροι γιατροι περισσοτερα αποτελεσματα νεες τεχνικες χαμηλοτερες τιμες. Οποτε οσο χρονο κερδιζεις καλο για σενα ειναι. Για μενα ξεκινα με την φινα αν εχεις παρενεργεις σταματας κανε και τις εξετασεις σου συστηματικα και βλεπεις. Εγω ξεκινισα ΦΙΝΑ στα 23 μου χρονια και τωρα ειμαι 26,5 αυτα τα 3,5 χρονια εχω μεινει σταθερος η ισως και ελαχιστα χειροτερα απο οταν ξεκινησα δεν εχω παρενεργειες και δεν ξερω ππτε θα την σταματησω ξερω ομως οτι θα την σταματησω καποια στιγμη.
weznem είπε:και δεν σημαινει τιποτα οτι εχει περασει fda απολυτως ομως..
weznem είπε:αφου το μεγαλυτερο ποσοσστο ΔΕΝ εχει εμφανισει παρενεργειες τοτε η συζητηση στερείται σοβαροτητας...κανε ενα γκαλοπ ποσοι πηραν φινα και δεν ειχαν παρενεργειες και μετα ξαναγραψε οτι πριν..georgehairs είπε:καταρχην γιατι τον πιανετε απο τα μουτρα για τη ΦΙΝΑ. Σιγουρα δεν ειναι καραμελα και ενδεχεται να εμφανισει παρενεργειες υπαρχει ομως και ενα πολυ μεγαλυτερο ποσοστο που δεν εχει εμφανισει. Ειναι οτι πιο ισχυρο υπαρχει αυτη τη στιγμη για τα μαλλια και να επιβραδυνει καποιος την τριχοπτωση του. Ειναι φαρμακο που εχει παρει εγκριση απο το FDA και για μενα θα αξιζε να δοκιμασει. Αυτα που λες οτι μετα απο 5-6 χρονια ισως δεν δουλευει το ιδιο καλα φυσικα και μπορει να συμβει μπορει ομως και οχι και. α τον κρατησει καλα για 8-9-10 χρονια. Για μενα δοκιμαζεις και βλεπεις με τη ΦΙΝΑ. Και κατι αλλο οταν εισαι 23 ειναι πολυ διαφορετικο να χανεος μαλλια απο οταν εισαι 27 η 30. Επισης κατι αλλο με τον καιρο δεν ξερω αμα θα βγει κατι καλυτερο ξερω ομως σιγουρα οτι ολη αυτη η βιομηχανια με τις μμ καλυτερευει περισσοτεροι γιατροι περισσοτερα αποτελεσματα νεες τεχνικες χαμηλοτερες τιμες. Οποτε οσο χρονο κερδιζεις καλο για σενα ειναι. Για μενα ξεκινα με την φινα αν εχεις παρενεργεις σταματας κανε και τις εξετασεις σου συστηματικα και βλεπεις. Εγω ξεκινισα ΦΙΝΑ στα 23 μου χρονια και τωρα ειμαι 26,5 αυτα τα 3,5 χρονια εχω μεινει σταθερος η ισως και ελαχιστα χειροτερα απο οταν ξεκινησα δεν εχω παρενεργειες και δεν ξερω ππτε θα την σταματησω ξερω ομως οτι θα την σταματησω καποια στιγμη.
αντιλαμβανομαι οτι οταν την κουμπωνεις θελεις να τα δεις λιγο πιο θετικα,πιο αναλαφρα καπως,θεμιτο και κατανοητο αλλα σε ολα υπαρχουν ορια..
το πιο σημαντικο ειναι ενα τα ερωτηματικα που εχουμε για την επιδραση της στις νευροορμονες αν το ψαξεις λιγο υπαρχουν αρκετες ερευνες....δεν τα ξερουμε ολα ακομα γιαυτο το φαρμακο..και δεν σημαινει τιποτα οτι εχει περασει fda απολυτως ομως..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
georgehairs είπε:Καταρχην weznem μην που επιτιθεσαι γιατι θεωρω οτι μεσα σε αυτο το φορουμ εχεις μια πολυ καλη και εμπεριστατωμενη αποψη για το θεμα της τριχοπτωσης. Ειπα απλα και μονο την αποψη μου οπως κανουν ολοι εδω μεσα και προφανως οι αποψεις μας για τη ΦΙΝΑ ειναι αντιθετες κατι που φυσικαι και σεβομαι την αποψη σου. Γκαλοπ φυσικα και δε μπορω να κανω ομως απο τις οποιες ερευνες εχω διαβασει για τις παρενεργειες το ποσοστο για αυτων που πηραν ΦΙΝΑ και εμφανισε παρενεργειες ειναι μικροτερο απο το ποσοστο που ΔΕΝ εμφανισε. Τωρα για το θεμα με τις νευρορμονες ειναι κατι που εχει αρχιζει να παιζει τελευταια αλλα κατι εμπεριστατωμενο και σιγουρο για ζημια δεν εχει βγει και θεωρω οτι ειναι μια γκριζα περιοχη. Σιγουρα στις αποψεις μας υπαρχει μεγαλη δοση υποκειμενικοτητας και ουτε ειπα οτι το φαρμακο αυτο ειναι Αγιο. Αλλα οπως λες οτι ισως το βλεπω εγω καπως θετικα που το κουμπωνω ισως και εσυ να το βλεπεις καπως αρνητικα που δεν το κουμπωνεις. Η φινα ειναι στην αγορα απο το 1997 στην αμερικη δηλαδη 16 χρονια. Οσο για το FDA για μενα ειναι σιγουρα κατι απο το οποιο μπορω να πιαστω.
Φιλικα παντα
weznem είπε:αφου το μεγαλυτερο ποσοσστο ΔΕΝ εχει εμφανισει παρενεργειες τοτε η συζητηση στερείται σοβαροτητας...κανε ενα γκαλοπ ποσοι πηραν φινα και δεν ειχαν παρενεργειες και μετα ξαναγραψε οτι πριν..georgehairs είπε:καταρχην γιατι τον πιανετε απο τα μουτρα για τη ΦΙΝΑ. Σιγουρα δεν ειναι καραμελα και ενδεχεται να εμφανισει παρενεργειες υπαρχει ομως και ενα πολυ μεγαλυτερο ποσοστο που δεν εχει εμφανισει. Ειναι οτι πιο ισχυρο υπαρχει αυτη τη στιγμη για τα μαλλια και να επιβραδυνει καποιος την τριχοπτωση του. Ειναι φαρμακο που εχει παρει εγκριση απο το FDA και για μενα θα αξιζε να δοκιμασει. Αυτα που λες οτι μετα απο 5-6 χρονια ισως δεν δουλευει το ιδιο καλα φυσικα και μπορει να συμβει μπορει ομως και οχι και. α τον κρατησει καλα για 8-9-10 χρονια. Για μενα δοκιμαζεις και βλεπεις με τη ΦΙΝΑ. Και κατι αλλο οταν εισαι 23 ειναι πολυ διαφορετικο να χανεος μαλλια απο οταν εισαι 27 η 30. Επισης κατι αλλο με τον καιρο δεν ξερω αμα θα βγει κατι καλυτερο ξερω ομως σιγουρα οτι ολη αυτη η βιομηχανια με τις μμ καλυτερευει περισσοτεροι γιατροι περισσοτερα αποτελεσματα νεες τεχνικες χαμηλοτερες τιμες. Οποτε οσο χρονο κερδιζεις καλο για σενα ειναι. Για μενα ξεκινα με την φινα αν εχεις παρενεργεις σταματας κανε και τις εξετασεις σου συστηματικα και βλεπεις. Εγω ξεκινισα ΦΙΝΑ στα 23 μου χρονια και τωρα ειμαι 26,5 αυτα τα 3,5 χρονια εχω μεινει σταθερος η ισως και ελαχιστα χειροτερα απο οταν ξεκινησα δεν εχω παρενεργειες και δεν ξερω ππτε θα την σταματησω ξερω ομως οτι θα την σταματησω καποια στιγμη.
αντιλαμβανομαι οτι οταν την κουμπωνεις θελεις να τα δεις λιγο πιο θετικα,πιο αναλαφρα καπως,θεμιτο και κατανοητο αλλα σε ολα υπαρχουν ορια..
το πιο σημαντικο ειναι ενα τα ερωτηματικα που εχουμε για την επιδραση της στις νευροορμονες αν το ψαξεις λιγο υπαρχουν αρκετες ερευνες....δεν τα ξερουμε ολα ακομα γιαυτο το φαρμακο..και δεν σημαινει τιποτα οτι εχει περασει fda απολυτως ομως..
al_gi είπε:προσωπικα θα προτιμουσα πραγματικα να μην εχω ψαχτει τοσο πολυ πανω στο θεμα της φιναστεριδης για να παρω χωρις να περιμενω χιλια κακα και αν τυχαινε κατι, απλα να τη σταματουσα. ακομα δεν εχω παρει αποφαση αν θα παρω φινα τελικα, αλλα πλεον με οτι εχω διαβασει φοβαμαι πως με το που παρω το πρωτο χαπι θα εμφανιστουν τιποτα δρακοι.