Εισαγωγή

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάποιος που διαβάζει το φορουμ ενδιαφέρεται να μάθει για τις δυνατότητες μιας κλινικής. Για αυτό λοιπόν η καλύτερη υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινό μας είναι η αντικειμενική και σωστή παρουσίαση ανεξάρτητων περιστατικών σε πραγματικό χρόνο. Οι επίσημες παρούσιασεις (αλλά και τα ανεξάρτητα non-verified) δυστυχώς έχουν δομικές αδυναμίες. Δεν τα υποτιμούμε (και ειδικά όταν υπάρχει ικανός αριθμός) αλλά υπάρχει πάντα ένα "αλλά".

Όπως έχω γράψει σε κάποιο νήμα της κλινικής όπου επαναλήφθηκε για νιοστή φορά το γνωστό πινγκ πονγκ μεταξύ γιατρού και μελών, δεν θα χάσω χρόνο για να κάνω moderate τέτοια ποστ. Πλέον δεν έχουν νόημα, επαναλαμβάνουν τα ίδια και απλά γεμίζουν σελίδες και χαλάνε νήματα. Σημασία έχει να δούμε "πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος" χωρίς φόβο και πάθος, έτσι ώστε κάποιος που ένδιαφέρεται για να κάνει μμ εκεί να έχει μια ρεαλιστική εικόνα των δυνατοτήτων της κλινικής. Αυτή θα είναι η ουσιάστική μου συνεισφορά και φυσικά θα χάσω κάποιο χρόνο για αυτό, αλλά είναι χρόνος well spend.

Σε αυτά τα νήματα θα γίνονται μετρήσεις από εμένα στο γραφείο μου μεταξύ δέκατης και εικοστής μέρας μετά την μμ, φώτο και μια σύντομη ανάλυση. Επίσης θα ποστάρονται για σύγκριση οι φώτο της κλινικής μετά την επέμβαση. Τα νήματα θα ενημερώνονται μετά από συννενόηση με τους ασθενείς ανά 2μηνο και στο 6μηνο και 12μηνο θα γίνεται verified η πορεία τους από εμένα. Στο 6μηνο με φώτο, στο 12μηνο με φώτο και κάποιες μετρήσεις. Για να κρατηθούν τα νήματα καθαρά δεν θα επιτρέπεται το ποστάρισμα ούτε στην κλινική, ούτε στο γενικό κοινό. Δικαίωμα σχόλιου θα έχουν μερικά παλιά μέλη τα οποία έχουν την εμπειρία αλλά και την νηφαλιότητα να μην παρασυρθούν σε άσκοπες διαμάχες και να επικεντρωθούν σε αυτό που βλέπουν.

Έχω ήδη συννενοηθεί με τον γιατρό και αναμένω το επόμενο διάστημα τα πρώτα περιστατικά.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
:rolleyes:
. Δικαίωμα σχόλιου θα έχουν μερικά παλιά μέλη τα οποία έχουν την εμπειρία αλλά και την νηφαλιότητα να μην παρασυρθούν σε άσκοπες διαμάχες και να επικεντρωθούν σε αυτό που βλέπουν.

Έχω ήδη συννενοηθεί με τον γιατρό και αναμένω το επόμενο διάστημα τα πρώτα περιστατικά.

Βάλε από τώρα τα μπάν σου προς εμένα να θερμαίνονται......

Kostas97

Well-Known Member
:rolleyes:

Βάλε από τώρα τα μπάν σου προς εμένα να θερμαίνονται......
Ψηφο στον Αερατο για εκπροσωπηση των μελων !!!
Καταρχας Σε τσακωμους δεν εμπλεκεσαι ΠΟΤΕ.

Βεβαια συμφωνα με τα νεα στοιχεια,,, εισαι βαλτος(payroll) του Αναστασακη. Σε αυτο νομιζω θα εχουν ενσταση οι περισσοτεροι.

gregkont13

Verified MM member
Δικαίωμα σχόλιου θα έχουν μερικά παλιά μέλη τα οποία έχουν την εμπειρία αλλά και την νηφαλιότητα να μην παρασυρθούν σε άσκοπες διαμάχες και να επικεντρωθούν σε αυτό που βλέπουν.
Μπορώ να ρωτήσω ποια θα είναι αυτά;

aeratos28

Just aeratos
Αν ανοιχτεί ένα παρόμοιο νήμα και για όλα τα προηγούμενα ανεξαρτητα ,τα οποία ψευδώς ο γιατρός ,μας παραμυθιαζει ότι βγάζουν μάτια ,ενώ όπως πολύ σωστά ανέλυσε ο Πάνος σε μνμτα του ,και έδειξε όλα τα προβλήματα που έχουν αυτές οι επεμβάσεις οι τάχα μου που βγάζουν μάτια όπως λέει ο γιατρός ,τότε και εγώ αν κληθω να πω την άποψη μου,για τα νέα ανεξάρτητα θα πω με αντικειμενικότητα όπως πάντα τη γνώμη μου..
Αν συνεχίσει όμως να αγνοεί τα τόσα περιστατικά αυτά που μας παραμυθιαζει ότι είναι τέλεια,ενώ γελάει ο κόσμος, τότε.... Θα κινηθώ με δημιουργική ασαφεια όπως ο μέγας πολιτικός Γιανης με ένα Ν......:oops:
Ψηφο στον Αερατο για εκπροσωπηση των μελων !!!
Καταρχας Σε τσακωμους δεν εμπλεκεσαι ΠΟΤΕ.

Βεβαια συμφωνα με τα νεα στοιχεια,,, εισαι βαλτος(payroll) του Αναστασακη. Σε αυτο νομιζω θα εχουν ενσταση οι περισσοτεροι.

JimKan1

Well-Known Member
Ποιο το νοημα να μπορουν να σχολιαζουν μονο συγκεκριμενα ατομα; Ολοι πρεπει να εχουν τη δυνατοτητα σχολιασμου, αλλα χωρις να ξεκινανε οι γνωστες αντιδικιες, πχ να επιτρεπεται μονο ενα σχολιο αναλυσης αποτελεσματος απο τον καθε χρηστη.

Επισης γιατι μονο παλια μελη; Εχω δει παλια και ενεργα μελη να αποθεωνουν μετριοτατα αποτελεσματα και νεα μελη να κανουν πολυ σωστη και λεπτομερη αναλυση.

shearer

Member
Πάντως δεν νομιζω οτι θα ειναι ακριβώς ανεξάρτητες παρουσιάσεις αυτές. Καθώς η κλινική θα στείλει επιλεγμένα άτομα να κανουν τη παρουσίαση, και σημαινει οτι θα έχει δώσει και ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά τα περιστατικά και δεν θα ειναι τυχαία.

Δηλαδη θα στείλει πιο σίγουρες και πιο ευκολες περιπτώσεις με πολυ καλά χαρακτηριστικά κτλπ ώστε να τη διαφημίσουν. Επίσης Αλλη προσοχή ας πουμε θα έδινε η κλινική σε ενα περιστατικό που δεν θα ήξερε οτι θα περάσει τη διαδικασία του verified , και αλλη βαρύτητα θα έδινε σε ενα περιστατικό που ξέρει οτι θα παει για έλεγχο.

Ανεξάρτητη παρουσίαση σημαίνει οτι κάνω μια παρουσίαση της μμ μου χωρις να ενημερώσω την κλινική κτλπ και δεν έχω σχέση με την κλινική και ουτε με προετοιμάζει για παρουσίαση όπως θα γινει σε αυτές τις παρουσιάσεις. Και έτσι μαθαίνω τι γινεται στο ευρύ κοινό.

Οπότε καταλήγοντας το να κρινεις κάποια επιλεγμένα περιστατικά που θα τα έχει στείλει η κλινική και θα έχουν προετοιμαστεί για αυτο το σκοπό από την αρχή, δεν νομιζω οτι θα αντιπροσωπεύει το τι γινεται πραγματικά στην κλινική, αλλά θα αντιπροσοπεύει ενα πολυ μικρό ποσοστό της που ειχε προετοιμαστεί και επιλεχθεί για αυτη τη διαδικασία του verified.

Το τι γινεται πραγματικά θα το μαθαίναμε από τυχαίες παρουσιάσεις πραγματικών ανεξάρτητων μελών., και οχι από επιλεγμένες παρουσιάσεις που θα έχουν σταλθεί από την κλινική για αυτο το σκοπό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ποιο το νοημα να μπορουν να σχολιαζουν μονο συγκεκριμενα ατομα; Ολοι πρεπει να εχουν τη δυνατοτητα σχολιασμου, αλλα χωρις να ξεκινανε οι γνωστες αντιδικιες, πχ να επιτρεπεται μονο ενα σχολιο αναλυσης αποτελεσματος απο τον καθε χρηστη.

Επισης γιατι μονο παλια μελη; Εχω δει παλια και ενεργα μελη να αποθεωνουν μετριοτατα αποτελεσματα και νεα μελη να κανουν πολυ σωστη και λεπτομερη αναλυση.
κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζει κάνεις. Από την στιγμή που θα είναι verified φτάνει, ο καθένας βλέπει μια σωστή εικόνα και βγάζει τα συμπεράσματα του. Το να μην ξεκινάνε οι γνωστές αντιδικίες είναι θεωρητική (σωστή) άποψη άλλα έχει αποτύχει παταγωδώς. Ως εκ τούτου δεν παίζει ούτε έχω τον χρόνο να ασχολούμαι με τέτοια. Δεν έχω διευκρινήσει τι εννοώ παλιά και ποια θα είναι τα κριτήρια επιλογής οπότε μην προτρέχεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως δεν νομιζω οτι θα ειναι ακριβώς ανεξάρτητες παρουσιάσεις αυτές. Καθώς η κλινική θα στείλει επιλεγμένα άτομα να κανουν τη παρουσίαση, και σημαινει οτι θα έχει δώσει και ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά τα περιστατικά και δεν θα ειναι τυχαία.

Δηλαδη θα στείλει πιο σίγουρες και πιο ευκολες περιπτώσεις με πολυ καλά χαρακτηριστικά κτλπ ώστε να τη διαφημίσουν. Επίσης Αλλη προσοχή ας πουμε θα έδινε η κλινική σε ενα περιστατικό που δεν θα ήξερε οτι θα περάσει τη διαδικασία του verified , και αλλη βαρύτητα θα έδινε σε ενα περιστατικό που ξέρει οτι θα παει για έλεγχο.

Ανεξάρτητη παρουσίαση σημαίνει οτι κάνω μια παρουσίαση της μμ μου χωρις να ενημερώσω την κλινική κτλπ και δεν έχω σχέση με την κλινική και ουτε με προετοιμάζει για παρουσίαση όπως θα γινει σε αυτές τις παρουσιάσεις. Και έτσι μαθαίνω τι γινεται στο ευρύ κοινό.

Οπότε καταλήγοντας το να κρινεις κάποια επιλεγμένα περιστατικά που θα τα έχει στείλει η κλινική και θα έχουν προετοιμαστεί για αυτο το σκοπό από την αρχή, δεν νομιζω οτι θα αντιπροσωπεύει το τι γινεται πραγματικά στην κλινική, αλλά θα αντιπροσοπεύει ενα πολυ μικρό ποσοστό της που ειχε προετοιμαστεί και επιλεχθεί για αυτη τη διαδικασία του verified.

Το τι γινεται πραγματικά θα το μαθαίναμε από τυχαίες παρουσιάσεις πραγματικών ανεξάρτητων μελών., και οχι από επιλεγμένες παρουσιάσεις που θα έχουν σταλθεί από την κλινική για αυτο το σκοπό.
Από όλα αυτά που έγραψες μόνη αξία έχει το «ότι θα τα προσέχει». Ήδη όμως έχω 3 μέλη που μου έχουν στείλει μνμ για να τα δω πριν να ανακοινώσω τα περί verified (έτσι μου ήρθε η ιδέα) και που δεν έχουν συνεννοηθεί κε την κλινική. Εξάλλου και αυτό το τυχαίο που λες για τα ανεξάρτητα μπορεί να μην ισχύει τελικά για καμμία κλινική. Πως ξέρουμε ότι και κάποια από τα άλλα ανεξάρτητα δεν έχουν «προσεχθεί», μετά παρουσίαζουν και μάλιστα δηλώνοντας πιθανότατα λιγότερα g από τα πραγματικά αφού δεν έχουμε αξιόπιστες postop μετρησεις. Τουλάχιστον εδώ θα τα μετράμε καο θα είμαστε σίγουροι.

Αυτά λοιπόν είναι εγγενείς αδυναμίες όλων των παρουσίασεων. Το φόρουμ προσπαθεί να διερευνήσει τις δυνατότητες της κλινικής με αξιόπιστο τρόπο. Αν λοιπόν η κλινική αποδείξει ότι το έχει στην φυτρωση, στην πυκνότητα ή στην φυσικότητα σε έναν ικανό αριθμό περιστατικών εύκολων και δύσκολων ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Το αν το κάνει συνέχεια ή το κάνει κατ επιλογή αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε με βεβαιότητα σχεδόν για κανέναν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

shearer

Member
Από όλα αυτά που έγραψες μόνη αξία έχει το «ότι θα τα προσέχει». Ήδη όμως έχω 3 μέλη που μου έχουν στείλει μνμ για να τα δω πριν να ανακοινώσω τα περί verified (έτσι μου ήρθε η ιδέα) και που δεν έχουν συνεννοηθεί κε την κλινική. Εξάλλου και αυτό το τυχαίο που λες για τα ανεξάρτητα μπορεί να μην ισχύει τελικά για καμμία κλινική. Πως ξέρουμε ότι και κάποια από τα άλλα ανεξάρτητα δεν έχουν «προσεχθεί», μετά παρουσίαζουν και μάλιστα δηλώνοντας πιθανότατα λιγότερα g από τα πραγματικά αφού δεν έχουμε αξιόπιστες postop μετρησεις. Τουλάχιστον εδώ θα τα μετράμε καο θα είμαστε σίγουροι.

Αυτά λοιπόν είναι εγγενείς αδυναμίες όλων των παρουσίασεων. Το φόρουμ προσπαθεί να διερευνήσει τις δυνατότητες της κλινικής με αξιόπιστο τρόπο. Αν λοιπόν η κλινική αποδείξει ότι το έχει στην φυτρωση, στην πυκνότητα ή στην φυσικότητα σε έναν ικανό αριθμό περιστατικών εύκολων και δύσκολων ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Το αν το κάνει συνέχεια ή το κάνει κατ επιλογή αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε με βεβαιότητα σχεδόν για κανέναν.

Απλά δεν θα ειναι ανεξάρτητες παρουσιάσεις αυτές. Το θέμα ειναι να βλέπεις τι γινεται τυχαία σε μια περίπτωση που δεν έχει προετοιμαστεί για αυτο το σκοπό. Το να επιλέξει η κλνική να στείλει κάποιες παρουσιάσεις για να πάνε για verified προσωπικά δεν μου λέει κάτι οσον αφορά τι γινεται στο ευρύ κοινό. Το θέμα στις ανεξάρτητες παρουσιάσεις ειναι να πιάσεις απροετοίμαστο κάποιον με τυχαία περιστατικά, και οχι να ειναι ειδικά προετοιμασμένος για αυτο το σκοπό οπως θα γινει εδώ.

Αλλη αντιμετώπιση θα έχουν περιστατικά που θα προετοιμαστούν για verified, και αλλη αντιμετώπιση θα ειχαν τα περιστατικά που δεν θα πήγαιναν για τέτοια διαδικασία. Και επίσης θα στείλει επιλεγμένα περιστατικά να τη διαφημίσουν. Ας μη κρυβόμαστε, αυτη ειναι η αλήθεια, και ασφαλές συμπέρασμα από τέτοιες παρουσιάσεις δεν βγάζεις για το τι γινεται στο ευρύ κοινό. Θα έβγαζες αν δεν προετοιμάζονταν για αυτό το σκοπό και αν δεν ηταν επιλεγμένα περιστατικά αλλά τυχαία. Γνωμη μου έτσι.

Από αλλες κλινικές δεν έχει προετοιμαστέι κανεις να περάσει τέτοια διαδικάσία από σένα με verified και παρουσιάζονται και προβληματικές περιπτώσεις ή με οχι καλά χαρακτηριστικά. Εδώ και θα επιλεχθούν τα περιστατικά ώστε να ειναι με καλά για να τη διαφημίσουν αλλά και θα προετοιμαστούν ειδικα για αυτο το σκοπό του Verified. Έτσι ασφαλές συμπέρασμα δεν βγάζεις με τέτοιες παρουσιάσεις που δεν θα ειναι τυχαίες και θα έχουν προετοιμαστεί να περάσουν από τον δικό σου έλεγχο.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member

Ειλικρίνα με όσα έχουμε δει, δεν πιστευώ πως αυτά τα 3 μέλη δεν έχουν μιλήσει με την κλινική πριν σπέυσουν για verified. Ωστόσο, δεν με νοιάζει. Ας δούμε 10-15 περιστατικά verified με μετρήσεις να μάθουμε τι φύτρωσε, με σχολιασμό έστω από μερικούς παλιούς και σίγουρα θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα ανεβασμένα από την κλινική που είναι κατά βάση 15 πόντους μαλλί χτενισμένο πίσω, λίγος φωτισμός κλπ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Όλα όσα γράφεις έχουν απαντηθεί στο προηγούμενο μου ποστ. Ακόμα και οι ανεξάρτητες του Λορενζο με αυτό το σκεπτικό δεν είναι ανεξάρτητες γιατί ξέραμε από πριν (και ο γιατρος το ήξερε) ότι θα παρουσίασουν. Ούτε του vlafo γιατί και εκεί ήξερε ο γιατρός ότι θα παρουσιάσει και μάλιστα ήξερε ότι ο vlafo είναι πολύ ενεργό μέλος.. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν όποιος πάει σε κλινική και πει είμαι μέλος του φόρουμ χάνει τον τίτλο του «ανεξάρτητος».

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειλικρίνα με όσα έχουμε δει, δεν πιστευώ πως αυτά τα 3 μέλη δεν έχουν μιλήσει με την κλινική πριν σπέυσουν για verified. Ωστόσο, δεν με νοιάζει. Ας δούμε 10-15 περιστατικά verified με μετρήσεις να μάθουμε τι φύτρωσε, με σχολιασμό έστω από μερικούς παλιούς και σίγουρα θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα ανεβασμένα από την κλινική που είναι κατά βάση 15 πόντους μαλλί χτενισμένο πίσω, λίγος φωτισμός κλπ.
Να σου πω κάτι. Και ο Aldo ήρθε σε μένα και δεν είχε μιλήσει με την κλινική. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πρόβατα. Άμα συζητήσεις με κάποιον δια ζώσης καταλαβαίνεις τι παίζει. Εξάλλου όπως πολύ σωστά λες δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Δεν είμαστε ανακριτικό γραφείο.

shearer

Member
Λογικά θα έχουν μιλήσει και αυτοί με τη κλνική.
Απλά φιλε το θέμα ειναι οτι αυτα τα περιστατικά θα έχουν πολυ διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με αλλα περιστατικά που δεν θα πήγαιναν για αυτη τη διαδικασία αποκλειστικά. Οταν ξέρεις οτι θα πας για έλεγχο με verified θα λες κάτσε θα δώσω το 150% μου σε αυτο το περιστατικό, ενώ σε αλλα μπορει να μην έδιναν ουτε τη μισή προσοχή. Και αλλη τακτική αντιμετώπισης περιστατικού μπορει να ακολουθηθεί σε αυτά τα περιστατικά σε σχέση με κάποιο τυχαίο που δεν θα ήξερε οτι θα περάσει τον έλεγχο του verified. Και λογικα αυτά τα επιλεγμένα περιστατικά που θα στείλει η κλινική θα ειναι και με πιο ευνοϊκά χαρακτηριστικά και οχι με προβληματικές δότριες ή κακά χαρακτηριστικά που έχουν περισσότερες πιθανότητες αποτυχίας.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Να σου πω κάτι. Και ο Aldo ήρθε σε μένα και δεν είχε μιλήσει με την κλινική. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πρόβατα. Άμα συζητήσεις με κάποιον δια ζώσης καταλαβαίνεις τι παίζει. Εξάλλου όπως πολύ σωστά λες δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Δεν είμαστε ανακριτικό γραφείο.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πρόβατα. Απλώς, την εποχή του Aldo πιστευώ πως ο συγκεκριμένος γιατρός είχε άλλη εικόνα για το φόρουμ και περιμένε πως για ένα τέτοιο περιστατικό θα δίναμε μόνο credit. Όταν είδε πως πήγε το πράγμα, έγινε αρκετά πιο προσεκτικός με το φόρουμ. Ωστόσο, φυσικά μπορεί να κάνω λάθος και κάποιοι να μην έχουν μιλήσει με την κλινική. Έκανα μια υπόθεση. Όμως, για να μην μακρυγορούμε, συμφωνώ πως δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

TheodosisK

Member
Οταν ξέρεις οτι θα πας για έλεγχο με verified θα λες κάτσε θα δώσω το 150%

Το σκεπτικό του shearer εχει βάση. Όμως από την άλλη, πώς μπορεί κάποιος να βέβαιος ότι το περιστατικό που θα γινει review ειναι απόλυτα αντικειμενικό; Το μόνο που σκέφτομαι είναι να "στήσει καρτέρι" έξω από τη κλινική και να παίρνει σταθμισμένα περιστατικά κατά το δοκούν. Αυτό ειναι μη ρεαλιστική προσέγγιση. Άρα, το αμέσως επόμενο που προτάθηκε είναι η καλύτερη εύλογη λύση, τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό.

Παρεπιπτόντως, εμένα μου πρότεινε ο @CVIAL να γίνω verified. Οχι ο γιατρός. Οπότε θεωρητικά εμπίπτω στην πρώτη περίπτωση.

gregkont13

Verified MM member
Εννοείται θα έχουν μιλήσει και αυτοί με τη κλνική.
Απλά φιλε το θέμα ειναι οτι αυτα τα περιστατικά θα έχουν πολυ διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με αλλα περιστατικά που δεν θα πήγαιναν για αυτη τη διαδικασία αποκλειστικά. Οταν ξέρεις οτι θα πας για έλεγχο με verified θα λες κάτσε θα δώσω το 150% μου σε αυτο το περιστατικό, ενώ σε αλλα μπορει να μην έδιναν ουτε τη μισή προσοχή. Και αλλη τακτική αντιμετώπισης περιστατικού μπορει να ακολουθηθεί σε αυτά τα περιστατικά σε σχέση με κάποιο τυχαίο που δεν θα ήξερε οτι θα περάσει τον έλεγχο του verified. Και λογικα αυτά τα επιλεγμένα περιστατικά που θα στείλει η κλινική θα ειναι και με πιο ευνοϊκά χαρακτηριστικά και οχι με προβληματικές δότριες ή κακά χαρακτηριστικά που έχουν περισσότερες πιθανότητες αποτυχίας.
Ίσως να είναι τα πιο ευνοικά, εντούτοις ακόμα και έτσι θα έχεις μια καλή εικόνα τι μπορείς να περιμένεις από την κλινική. Καλό είναι και οι υποψήφιοι για μμ να συγκρίνουν κεφάλια που μοιάζουν με τα δικά τους. Δηλαδή αν εγώ είμαι 6ρης, θα δω μια περίπτωση σε κενό δέρμα. Αν δω 15 verified σε nwd 3 δεν θα τα πάρω σοβαρά για τη δική μου περίπτωση. Τουλάχιστον αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ειλικρινά τώρα για πιο πολύ για μέλη που έχουν έτη εδώ μέσα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πλέον η κάθε κλινική τι μπορείς να δώσει? Τι ικανότητες έχει? Εγω σαν Γιάννης από επίσημες ανεπίσημες μεταμοσχεύσεις ξέρω ένα μεγάλο ποσοστό τι θα με δώσει η κάθε κλινική.
Για τα νέα μέλη απλά θέλει διάβασμα να καταλάβουν και αυτοί τι παίζει.

Μπλουζα