gregkont13
Verified MM member
Άμα κοιτάς βίντεο με 15 πόντους μαλλί χτενισμένο πίσω και δεν ξέρεις πως είναι να έχεις μεταμοσχευμένο μαλλί, ευκόλα δημιουργείς απαιτήσεις μη ρεαλιστικές. Προσωπικά ξέρω τι αποτελέσματα δίνει ο Αναστασάκης. Έχω άνθρωπο που έκανε εκεί τώρα και είδα την πορεία του μήνα μήνα. Ικανοποιητική φύτρωση, ατελές forelock, ο ένας κρόταφος ελαφρώς πιο αδύναμος. Ήταν πολύ ευκόλο περιστατικό και πολύ καλή και χοντρή τρίχα. Οπότε έχω μια ιδέα. Δεν παρουσιάσε γιατί είναι εκτός φόρουμ και κάποια θέματα που έχει δεν του αφήνουν χρόνο. Όμως αν έκανε βίντεο με 15 πόντους μαλλί πίσω θα ήταν στα τοπ της κλινικής. Οπότε τα verified θα δώσουν μια καλύτερη εικόνα σε όσους δεν ξέρουν ακριβώς την εικόνα του μμ μαλλιού απο τη συγκεκριμένη κλινική σε όλες τις συνθήκες.Ειλικρινά τώρα για πιο πολύ για μέλη που έχουν έτη εδώ μέσα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πλέον η κάθε κλινική τι μπορείς να δώσει? Τι ικανότητες έχει? Εγω σαν Γιάννης από επίσημες ανεπίσημες μεταμοσχεύσεις ξέρω ένα μεγάλο ποσοστό τι θα με δώσει η κάθε κλινική.
Για τα νέα μέλη απλά θέλει διάβασμα να καταλάβουν και αυτοί τι παίζει.