Εισαγωγή

gregkont13

Verified MM member
Ειλικρινά τώρα για πιο πολύ για μέλη που έχουν έτη εδώ μέσα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πλέον η κάθε κλινική τι μπορείς να δώσει? Τι ικανότητες έχει? Εγω σαν Γιάννης από επίσημες ανεπίσημες μεταμοσχεύσεις ξέρω ένα μεγάλο ποσοστό τι θα με δώσει η κάθε κλινική.
Για τα νέα μέλη απλά θέλει διάβασμα να καταλάβουν και αυτοί τι παίζει.
Άμα κοιτάς βίντεο με 15 πόντους μαλλί χτενισμένο πίσω και δεν ξέρεις πως είναι να έχεις μεταμοσχευμένο μαλλί, ευκόλα δημιουργείς απαιτήσεις μη ρεαλιστικές. Προσωπικά ξέρω τι αποτελέσματα δίνει ο Αναστασάκης. Έχω άνθρωπο που έκανε εκεί τώρα και είδα την πορεία του μήνα μήνα. Ικανοποιητική φύτρωση, ατελές forelock, ο ένας κρόταφος ελαφρώς πιο αδύναμος. Ήταν πολύ ευκόλο περιστατικό και πολύ καλή και χοντρή τρίχα. Οπότε έχω μια ιδέα. Δεν παρουσιάσε γιατί είναι εκτός φόρουμ και κάποια θέματα που έχει δεν του αφήνουν χρόνο. Όμως αν έκανε βίντεο με 15 πόντους μαλλί πίσω θα ήταν στα τοπ της κλινικής. Οπότε τα verified θα δώσουν μια καλύτερη εικόνα σε όσους δεν ξέρουν ακριβώς την εικόνα του μμ μαλλιού απο τη συγκεκριμένη κλινική σε όλες τις συνθήκες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

shearer

Member
Ίσως να είναι τα πιο ευνοικά, εντούτοις ακόμα και έτσι θα έχεις μια καλή εικόνα τι μπορείς να περιμένεις από την κλινική. Καλό είναι και οι υποψήφιοι για μμ να συγκρίνουν κεφάλια που μοιάζουν με τα δικά τους. Δηλαδή αν εγώ είμαι 6ρης, θα δω μια περίπτωση σε κενό δέρμα. Αν δω 15 verified σε nwd 3 δεν θα τα πάρω σοβαρά για τη δική μου περίπτωση. Τουλάχιστον αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό.
Εφόσον αυτά τα περιστατικά θα ειναι προετοιμασμένα για αυτο το σκοπό τότε δεν θα ξέρεις τι γινεται στο ευρύ κοινό που δεν προετοιμάζεται για αυτό το σκοπό του verified. Όπως ειπα και πριν αλλη βαρύτητα και αλλη προσοχή θα δώσει μια κλινική οταν ξέρει οτι θα περάσουν από πλήρη έλεγχο αυτά τα περιστατικά μέσω verified, και αλλη βαρυτητα θα δώσει σε περιστατικά που δεν θα πέρναγαν αυτή τη διαδικασία. Ας πούμε στη μια περίπτωση μπορει να ασχοληθεί ο γιατρός στο 100% ενώ στα αλλα απλά στα incisions και χωρις ιδιαίτερη επίβλεψη. Οπότε πολυ πιο ευκολα θα δεις αστοχίες στην δευτερη περίπτωση που δεν θα πέρναγαν verified. Οπως επίσης μπορει να αλλάξει η στρατηγική σε αυτά τα περιστατικά των verified σε σχέση με τα τυχαία περιστατικά.
Επίσης norwood 6 από ασθενή σε ασθενή διαφέρει. Οταν ξέρεις οτι θα περάσει από verified λογικά θα θες να στειλεις αυτο το norwood 6 με τα πολυ καλά χαρακτηριστικά και οχι κάποιον με τα δυσμενή για καλύτερη διαφήμιση σου.

kollaps

Active Member
Ίσως να είναι τα πιο ευνοικά, εντούτοις ακόμα και έτσι θα έχεις μια καλή εικόνα τι μπορείς να περιμένεις από την κλινική.
Προφανώς. Τα τοπ αποτελέσματα της Χ κλινικής δεν είναι απαραίτητα ίδιου επιπέδου με τα τοπ αποτελέσματα της Υ κλινικής.

@shearer φτάνει με την ισοπεδωτική λογική, το ποιός είναι ο γιατρός έχει σημασία, το 150% του Couto δεν έχει σχέση με το 150% της BK. Βέβαια μπορεί εσείς να τον βγάλετε μέτριο τον Couto, άλλωστε δεν έχει πάει κανείς από εδώ, μπορεί και όλα να είναι ψέματα..

shearer

Member
@shearer φτάνει με την ισοπεδωτική λογική, το ποιός είναι ο γιατρός έχει σημασία, το 150% του Couto δεν έχει σχέση με το 150% της BK. Βέβαια μπορεί εσείς να τον βγάλετε μέτριο τον Couto, άλλωστε δεν έχει πάει κανείς από εδώ, μπορεί και όλα να είναι ψέματα..
Καμία ισοπεδωτική λογική. Απλά η λογική που μπορει να σκεφτεί ο οποισδήποτε. Το λογικό ειναι αυτο που λεω οτι αλλη αντιμετώπιση θα ειχαν τυχαία περιστατικά και αλλη περιστατικά που θα ειναι σταλμένα για έλεγχο μεσω verified. Αυτη ειναι η ουσία και το ολο θέμα που χάνεται σε αυτές τις πετιπτώσεις.
Καμία σχέση ο Couto με την περίπτωση που μιλάμε εδώ.

Kostas97

Well-Known Member
Λετε να στειλει περιστατικα που εχει κανει ο ιδιος ολο το χειρουργειο; :D :D
Αυτό πιστεύεις θα ναι το 150%? Χαχαχα...

Δλδ είδαμε ότι στις ελληνικες κλινικες που χειρουργούν μόνο γιατροί διαπρεπουν και φοβόμαστε το ποσό άριστος και 150% θα ναι ο Αναστασακης αν το κάνει όλο μόνος ψαχαχαχ...

Ισως δούμε όσα βγάλει σε βιντεο, επειδή προφανώς δε τα βγάζει όλα, να είναι και verified. Πάλι θα χουμε κέρδος. Με πιο ξεγυμνωτικο υλικό.

Αν στο μέλλον και άλλες κλινικες το επιδιώξουν, μέσω σύγκρισης πάλι βγαίνει ένα ζυμπερασμα.

Τώρα άμα αναλύσουμε για πάντα τι είναι ανεξάρτητο τι όχι.... σε θα μας καλύψει ποτέ και τπτ.

Μια προτασγη, αν ο @CVIAL έβλεπε κάποια περιστατικά απο το γιατρό δε θα μπορούσε ανά περίοδο που θα του στείλει κάποιον να επιλέξει λ.χ. το 1?
Δλδ εμείς πάλι 10 θα χουμε εδώ αλλά θα υπάρχει και μια επιλογή βασισμένη σε άλλα χαρακτηριστικά από πριν.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Καμία ισοπεδωτική λογική. Απλά η λογική που μπορει να σκεφτεί ο οποισδήποτε. Το λογικό ειναι αυτο που λεω οτι αλλη αντιμετώπιση θα ειχαν τυχαία περιστατικά και αλλη περιστατικά που θα ειναι σταλμένα για έλεγχο μεσω verified. Αυτη ειναι η ουσία και το ολο θέμα που χάνεται σε αυτές τις πετιπτώσεις.
Καμία σχέση ο Couto με την περίπτωση που μιλάμε εδώ.
φίλε άμα τα skills σου έχουν ένα ταβανι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις όσο και αν ασχοληθείς. Εδώ βλέπεις κάνουν σε διάσημους που θα τους δει όλη η Ελλάδα και τα κάνουν μαντάρα. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για το Λορετζο που ήξερε πως τα περιστατικά του θα παρουσιαστούν εδώ.

Καταλαβαίνω τη λογική σου, αλλά κάτσε να δουμε τι θα δούμε. Και οι παλιοί που θα κρίνουν μην νομίζεις πως τρώνε κουτόχορτο.

shearer

Member
φίλε άμα τα skills σου έχουν ένα ταβανι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις όσο και αν ασχοληθείς. Εδώ βλέπεις κάνουν σε διάσημους που θα τους δει όλη η Ελλάδα και τα κάνουν μαντάρα. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για το Λορετζο που ήξερε πως τα περιστατικά του θα παρουσιαστούν εδώ.
ναι αλλά θα φτάσεις στο 120% των skills σου σε αυτές τις περιπτώσεις, σε αντίθεση με τυχαίες περιπτώσεις που δεν θα πήγαιναν για verified και δεν θα έδινες τοση βαρυτητα οση σε αυτά που ξέρεις οτι πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να ασχοληθείς στο μέγιστο δυνατό γιατι θα περάσουν από ιερό έλεγχο και θα πρέπει να ελαχιστοποιήσεις κάθε πιθανότητα για αποτυχία. Εννοείται δεν θα ξεπεράσεις βέβαια το ταβάνι σου.

gregkont13

Verified MM member
ναι αλλά θα φτάσεις στο 120% των skills σου σε αυτές τις περιπτώσεις, σε αντίθεση με τυχαίες περιπτώσεις που δεν θα πήγαιναν για verified και δεν θα έδινες τοση βαρυτητα οση σε αυτά που ξέρεις οτι πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να ασχοληθείς στο μέγιστο δυνατό γιατι θα περάσουν από ιερό έλεγχο και θα πρέπει να ελαχιστοποιήσεις κάθε πιθανότητα για αποτυχία. Εννοείται δεν θα ξεπεράσεις βέβαια το ταβάνι σου.
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το ταβάνι έχει πολλές ατέλιες που θα φανούν. Αν δούμε μόνο nw3 με χοντρή τρίχα και μεγάλο λόγο και γκρίζο/σπαστό μαλλί οκ.... Θα το κρίνουμε και αυτό. Ακόμα και να μην μπορούμε να σχολιάσουμε στα νήματα αυτά, θα ανοίξουμε ένα άλλο και θα το πούμε εκεί. Επειδή ο @CVIAL θα δαπανήσει πολύτιμο χρόνο γι' αυτο το πραγμα θα περιμένω να δω πριν αποφασίσω πως δεν είχε αξία. Να σου πω την αλήθεια σχεδόν όλοι που χαζευούν το φόρουμ, όπου πάνε, λένε μπορεί να παρουσιάσω για να τους προσέξουν. Μη φανταστείς ότι αλλάζει κάτι. Ο @giannis1991 τόσα χρόνια μέλος, πήγε γεωργιού και δεν πήγε καλά. Λες να μην ήθελε να τον προσέξει; Κάτσε να δούμε και θα κρίνουμε.

shearer

Member
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το ταβάνι έχει πολλές ατέλιες που θα φανούν. Αν δούμε μόνο nw3 με χοντρή τρίχα και μεγάλο λόγο και γκρίζο/σπαστό μαλλί οκ.... Θα το κρίνουμε και αυτό. Ακόμα και να μην μπορούμε να σχολιάσουμε στα νήματα αυτά, θα ανοίξουμε ένα άλλο και θα το πούμε εκεί. Επειδή ο @CVIAL θα δαπανήσει πολύτιμο χρόνο γι' αυτο το πραγμα θα περιμένω να δω πριν αποφασίσω πως δεν είχε αξία. Να σου πω την αλήθεια σχεδόν όλοι που χαζευούν το φόρουμ, όπου πάνε, λένε μπορεί να παρουσιάσω για να τους προσέξουν. Μη φανταστείς ότι αλλάζει κάτι. Ο @giannis1991 τόσα χρόνια μέλος, πήγε γεωργιού και δεν πήγε καλά. Λες να μην ήθελε να τον προσέξει; Κάτσε να δούμε και θα κρίνουμε.
ναι βεβαια δεν ειναι το ιδιο να λες οτι θα πας για verified με πλήρεις και αναλυτικές μετρήσεις σε διάφορα στάδια και θα παρουσιαστεί ολο από αρχή μέχρι τέλος και θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα σε αυτά και αλλο να πεις σε αλλη κλινική οτι σκέφτομαι να κάνω και μια παρουσίαση που εντάξει μπορει και τελικά να μη κανεις τη παρουσίαση ή να κανεις μονο την αρχη τις πρώτες μέρες και μετά να σταματήσεις να ασχολείσαι με το φορουμ. Τέλος πάντων. Ας μην επαναλαμβάνομαι.

Kostas97

Well-Known Member
ναι βεβαια δεν ειναι το ιδιο να λες οτι θα πας για verified με πλήρεις και αναλυτικές μετρήσεις σε διάφορα στάδια και θα παρουσιαστεί ολο από αρχή μέχρι τέλος και θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα σε αυτά και αλλο να πεις σε αλλη κλινική οτι σκέφτομαι να κάνω και μια παρουσίαση που εντάξει μπορει και τελικά να μη κανεις τη παρουσίαση ή να κανεις μονο την αρχη και μετά να σταματήσεις να ασχολείσαι με το φορουμ. Τέλος πάντων. Ας μην επαναλαμβάνομαι.
Φίλε οι σκέψεις σου δεν είναι παράλογες.
Απλά αν έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις.

Όπως βλέπεις ανεξάρτητα πλέον.. γιοκ. Γδη με οσα συζητάμε και παλαιότερα ανεξάρτητα δε τα λέμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
ναι βεβαια δεν ειναι το ιδιο να λες οτι θα πας για verified με πλήρεις και αναλυτικές μετρήσεις σε διάφορα στάδια και θα παρουσιαστεί ολο από αρχή μέχρι τέλος και θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα σε αυτά και αλλο να πεις σε αλλη κλινική οτι σκέφτομαι να κάνω και μια παρουσίαση που εντάξει μπορει και τελικά να μη κανεις τη παρουσίαση ή να κανεις μονο την αρχη τις πρώτες μέρες και μετά να σταματήσεις να ασχολείσαι με το φορουμ. Τέλος πάντων. Ας μην επαναλαμβάνομαι.
Σε 2 βδομάδες σκ ξέρω ότι καώ verified. Ρωτάω Αναστασακη, ποιοι είναι διατεθειμένος για κάτι τέτοιο στις επόμενες 2 βδομάδες?
Στείλουν και διαλέγεις έναν 2.... μετά από 1 μήνα ομοιως. Έτσι το δείγμα δεν τυχαιοποειται ως έναν βαθμό?

Ρε παιδιά συγνώμη που γράφω εδώ απλά δεν ξέρω από που να ανοίξω νέο νήμα …θέλω να πάρω πρωτεΐνη για γυμναστήριο και η συγκεκριμένη περιεχη αργινίνη υπάρχει περίπτωση να επιρεαση τα μαλλιά μου ;; Αν γνωρίζει κανεις βέβαια αν μπορεί να ανεβάσει τεστο η αργινίνη αρα και παραπάνω dht…ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

gregkont13

Verified MM member
Ρε παιδιά συγνώμη που γράφω εδώ απλά δεν ξέρω από που να ανοίξω νέο νήμα …θέλω να πάρω πρωτεΐνη για γυμναστήριο και η συγκεκριμένη περιεχη αργινίνη υπάρχει περίπτωση να επιρεαση τα μαλλιά μου ;; Αν γνωρίζει κανεις βέβαια αν μπορεί να ανεβάσει τεστο η αργινίνη αρα και παραπάνω dht…ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
Ρε πιστολέρο, τι πιστολιά μας έριξες; :p

bobby

Well-Known Member
Πείτε τα περιστατικά όπως θέλετε……
Αφού η αξιολόγηση θα γίνει από τον CVIAL 10-20 μέρες μετά την ΜΜ και ένα χρόνο μετά την ΜΜ με φωτο δικές του χωρίς σκοτάδια σκιές αντηλιές κλπ και μετρήσεις δικές του, είναι δεδομένο ότι θα είναι αντικειμενικές…..

Kostas97

Well-Known Member
Αμινοξυ για Καλύτερη αιμάτωση άρα υποθέτω και βελτίωση αιμάτωσης στους θυλακες...
Με τη λογική πάντα.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Άμα κοιτάς βίντεο με 15 πόντους μαλλί χτενισμένο πίσω και δεν ξέρεις πως είναι να έχεις μεταμοσχευμένο μαλλί, ευκόλα δημιουργείς απαιτήσεις μη ρεαλιστικές. Προσωπικά ξέρω τι αποτελέσματα δίνει ο Αναστασάκης. Έχω άνθρωπο που έκανε εκεί τώρα και είδα την πορεία του μήνα μήνα. Ικανοποιητική φύτρωση, ατελές forelock, ο ένας κρόταφος ελαφρώς πιο αδύναμος. Ήταν πολύ ευκόλο περιστατικό και πολύ καλή και χοντρή τρίχα. Οπότε έχω μια ιδέα. Δεν παρουσιάσε γιατί είναι εκτός φόρουμ και κάποια θέματα που έχει δεν του αφήνουν χρόνο. Όμως αν έκανε βίντεο με 15 πόντους μαλλί πίσω θα ήταν στα τοπ της κλινικής. Οπότε τα verified θα δώσουν μια καλύτερη εικόνα σε όσους δεν ξέρουν ακριβώς την εικόνα του μμ μαλλιού απο τη συγκεκριμένη κλινική σε όλες τις συνθήκες.
Μπορείς να καταλάβεις και στο βίντεο με 15 πόντους μαλλί τι κρύβει από κάτω.
Τουλάχιστον εγώ το καταλαβαίνω και δεν θα πήγαινα με αυτήν την τακτική του.

oreo

Well-Known Member
Θα τα ανακοινώσω σύντομα, πρώτα θα επικοινωνήσω μαζί τους.
Το προσκλητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια
Όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν
Εσύ που μου ταζες incisions απ' τα
Δικά σου χέρια
Τώρα στα verified σου με θες να 'μαι παρόν!!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση, ο καθένας καταλαβαίνει αυτά που θέλει να καταλάβει. Επειδή ακούστηκε ότι θα προσεχτούν, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από ότι γίνεται συνήθως. Στις περιπτώσεις του Λορένζο που ήξερε ότι θα γίνουν παρουσιάσεις δεν είδα κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει στην Ισπανία. Εξάλλου το να κάνει περισσότερα ο γιατρός ίσως να είναι και πιο επικίνδυνο γιατί πχ αν τις εξαγωγές τις κάνουν καθημερινά οι κοπελιές θα έχουν αναπτύξει ισάξια (ή και καλύτερα) skills από τον γιατρό. Το μόνο που μπορεί να γίνει εύκολα είναι να μπουν περισσότερα g και να δηλωθούν λιγότερα, για αυτό και έχει σημασία η μέτρηση στην αρχή.

Μπλουζα