Εκλεισε η l***rline

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tsakalos

New Member
Δεν ξερω αν το μαθατε αλλα εκλεισε η l***rline, μου το ειπε καποιος που δουλευε εκει, δεν ξερω λεπτομερειες αλλα ειπε πως κατι αλλο θα ανοιξει με τελειως διαφορετικα στανταρντς, ισως να ειχανε πολλες μυνησεις ποιος ξερει. παντως δεν ηταν μονο στα μαλλια αισχρα αποτελεσματα αλλα και σε αλλα

http://cretanpatriot.blogspot.com/2008/06/laser-line-clinics.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member
Απ: Εκλεισε η l***rline

Συνχαρητηρια ;D ;D ;D
έγινε και ενα καλό αφου καταστρεψαν τοσο κοσμο, αντε να κλείσουν και οι υπόλοιπες με το καλο ;D

geofish

New Member

Δεν ξέρω αν έκλεισε από αναδουλειές, πάντως την la*** l**e την θεωρούσα την χειρότερη από τις 3 μεγάλες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Η άπατη τους φαινόταν από τις διαφημιστικές αφίσες που υπήρχαν στον δρόμο παλιά, όπου έδειχναν ένα τελείως φαλακρό και μετά ο ίδιος γεμάτος μαλλιά, που ούτε ο καλύτερος γιατρός στον κόσμο δεν μπορούσε να το πετύχει. Το δε site τους, από τα χειρότερα που έχω δει παγκοσμίως, δεν υπήρχε ούτε ένα περιστατικό να σου δείξουν. Για να μην πω για την άλλη απάτη, αυτό ότι με 1000 € λύνεις το πρόβλημα της φαλάκρας. Όσο αφορά τα αποτελέσματα των διάσημων που έκαναν ήταν χάλια (βασιλείου, πυριόχος), μόνο ο Γιώργος από το big brother ήταν σχετικά καλός αλλά εκείνος δεν είχε και μεγάλο πρόβλημα.
Σιγά –σιγά να κλείνουν και οι άλλες. Να μάθουν επιτέλους να γίνουν σωστοί επαγγελματίες και κυρίως να είναι ειλικρινείς με τους ασθενείς για το τελικό αποτέλεσμα.
Και μακάρι το forum εδώ να έβαλε το χεράκι του.

aleksandros

New Member

:D :D :D :D :D :D :D :D
Αφού κατεστρεψαν τοσο κοσμο καιρος ειναι!
Η αλλη κλινικη με τα τρια γραμματα εχει κανει μεγαλη ζημια σε πολλους.

sovagg

New Member

Οχι μονο αυτη με τα 3 γραμματα αλλα και η "άλλη" εχει καταστρεψει πολλους.Ενας απ αυτους και γω...
Θα χαιρομουν πολυ αν εκλεινε γιατι μου κατεστρεψαν το κεφαλι και την ψυχολογια.. :(

sovagg

New Member

Leone είπε:
Sovaqq θυμασαι ποιος σου την εκανε στη B.....K?Αθηνα η Θεσσ?

Στην Αθηνα την εκανα.2 ατομα μου εκαναν τη μεταμοσχευση,δεν ξερω αν επιτρεπεται να τους αναφερω.Αν μου δωσει το ΟΚ ο Ακης τοτε θα αναφερω και ονοματα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Επειδή η BK είναι εν ενεργεία και επειδή μπορεί να θέλει να βγάλει τα σπασμένα, ανέφερε τα ονόματα sovagg, να ξέρει ο κόσμος τι και πώς, αλλά μην χρησιμοποιείσετε προς αυτά τα άτομα, όρους όπως apati, apateones, λωποδύτες κλπ κλπ από την στιγμή που αναφερθούν τα ονόματα τους plz...

sovagg

New Member

Αφου λοιπον ο Ακης μου δινει το οκ,τα ονοματα των "γιατρων" ειναι Ρ***** I****** και Κ****** E********.Ο πρωτος μου εκανε τις "τρυπες" στο κεφαλι για να μπουν τα μοσχευματα και η δευτερη μου εκανε την τοποθετηση των τριχοθυλακιων.Μου ειπαν οτι βαλαμε 2500 τριχοθυλακια με strip..Ειτε το πιστευετε ειτε οχι βγηκαν 15 τριχες στον αριστερο κροταφο(οι υπολοιπες 2485 που να πηγαν αραγε???)...Εκπληκτικο αποτελεσμα... :bravo: :11m:

http://www.kord.gr/default.asp?pid=69&la=1
Aν πατησετε σε αυτο το λινκ θα καταλαβετε ποιοι ειναι...

Leone

Active Member

sovagg είπε:
[quote author=Leone link=topic=962.msg16730#msg16730 date=1251373864]
Sovaqq θυμασαι ποιος σου την εκανε στη B.....K?Αθηνα η Θεσσ?

Στην Αθηνα την εκανα.2 ατομα μου εκαναν τη μεταμοσχευση,δεν ξερω αν επιτρεπεται να τους αναφερω.Αν μου δωσει το ΟΚ ο Ακης τοτε θα αναφερω και ονοματα..
[/quote]

Sovaqq πες τα αρχικα τους οπως κανοεις και με τις κλινικες

Panos1982

Well-Known Member

sovagg είπε:
[quote author=aleksandros link=topic=962.msg16829#msg16829 date=1251491621]
Sovvagg ποσα εδωσες ?

4000 ευρω αδερφε..Τοσο μ@λ@κ@ς ημουνα... :bon:
[/quote]
Πολυ κριμα sovagg......για το αποτελεσμα λεω και την καταστροφη της δοτριας....οχι για τα λεφτα.....τα λεφτα ενταξει δεν ηταν πολλα.....αλλοι εχουν χαλασει πολλλλλλαααα περισσοτερα χωρις να εχουν αποτελεσμα.....

aleksandros

New Member

Ναι για να μοσχευματα να στεναχωριεσε που πηγαν χαμενα οχι για τα λεφτα τα λεφτα ξαναγινονται.
τα μοσχευματα μεχρι στιγμης οχι ακομα.
Ενω οι αλλοι εχουν προσωπικο 7-8 ατομα συν ενας ο γιατρος 9 οι ελληνικες κλινικες εχουν 2-3 το πολλοι μαζι με τον γιατρο και προσπαθουν να κανουν δουλεια.
Ε γινετε?

sovagg

New Member

PANOS 1982-Ναι αλλα υπαρχουν και αλλοι που δεν την πατησαν..Και που με φινα και μινοξ ειχαν φοβερα αποτελεσματα..Και το πιο σοβαρο ειναι οτι φοβαμαι οτι η μεταμοσχευση μου εχει επηρεασει-καταστρεψει καποιους θυλακες και ισως ακομα κ φινα να παρω να μην καταφερω τπτ λογω της μεταμοσχευσης..Ετσι δεν ειναι?? ??? ::)

Panos1982

Well-Known Member

sovagg είπε:
PANOS 1982-Ναι αλλα υπαρχουν και αλλοι που δεν την πατησαν..Και που με φινα και μινοξ ειχαν φοβερα αποτελεσματα..Και το πιο σοβαρο ειναι οτι φοβαμαι οτι η μεταμοσχευση μου εχει επηρεασει-καταστρεψει καποιους θυλακες και ισως ακομα κ φινα να παρω να μην καταφερω τπτ λογω της μεταμοσχευσης..Ετσι δεν ειναι?? ??? ::)

Η μεταμοσχευση εγινε αναμεσα σε φυσικα σου μαλλια???η σε σκετο δερμα????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα