Εκλεισε η l***rline

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

sovagg

New Member
Απ: Εκλεισε η l***rline

aleksandros είπε:
Ναι για να μοσχευματα να στεναχωριεσε που πηγαν χαμενα οχι για τα λεφτα τα λεφτα ξαναγινονται.
τα μοσχευματα μεχρι στιγμης οχι ακομα.
Ενω οι αλλοι εχουν προσωπικο 7-8 ατομα συν ενας ο γιατρος 9 οι ελληνικες κλινικες εχουν 2-3 το πολλοι μαζι με τον γιατρο και προσπαθουν να κανουν δουλεια.
Ε γινετε?

Σε αυτο ακριβως διαφερουν οι ελληνικες κλινικες μεταμοσχευσης απ αυτες της Αμερικης για παραδειγμα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sovagg

New Member

panos1982 είπε:
[quote author=sovagg link=topic=962.msg16838#msg16838 date=1251492629]
PANOS 1982-Ναι αλλα υπαρχουν και αλλοι που δεν την πατησαν..Και που με φινα και μινοξ ειχαν φοβερα αποτελεσματα..Και το πιο σοβαρο ειναι οτι φοβαμαι οτι η μεταμοσχευση μου εχει επηρεασει-καταστρεψει καποιους θυλακες και ισως ακομα κ φινα να παρω να μην καταφερω τπτ λογω της μεταμοσχευσης..Ετσι δεν ειναι?? ??? ::)

Η μεταμοσχευση εγινε αναμεσα σε φυσικα σου μαλλια???η σε σκετο δερμα????
[/quote]

Τη μεταμοσχευση την εκανα πριν 1.5 χρονο περιπου(τοτε ημουν 21.5).Ε,καταλαβαινεις οτι λογω ηλικιας ειχα ακομα μαλλια,αλλα αραιωμενα..Και η μεταμοσχευση εγινε αναμεσα στα φυσικα μου μαλλια.Σιγουρα θα καταστραφηκαν πολλοι θυλακες,ετσι δεν ειναι??

vayero

Member

sovagg είπε:
4000 ευρω αδερφε..Τοσο μ@λ@κ@ς ημουνα... :bon:

Δεν είσαι ο μοναδικός... 5500 μαζί με απατεωνίστικες θεραπείες που με έκαναν χειρότερα! Να ψοφήσουν και να πάθουν τα χειρότερα όλοι αυτοί που έχουν εξαπατήσει κόσμο και τώρα τρώνε με χρυσά κουτάλια, έχουν ακριβά αυτοκίνητα και σπίτια με τα χρήματα που μετά βίας αποταμίευε ο κάθε φουκαράς!

Panos1982

Well-Known Member

sovagg είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=962.msg16839#msg16839 date=1251492767]
[quote author=sovagg link=topic=962.msg16838#msg16838 date=1251492629]
PANOS 1982-Ναι αλλα υπαρχουν και αλλοι που δεν την πατησαν..Και που με φινα και μινοξ ειχαν φοβερα αποτελεσματα..Και το πιο σοβαρο ειναι οτι φοβαμαι οτι η μεταμοσχευση μου εχει επηρεασει-καταστρεψει καποιους θυλακες και ισως ακομα κ φινα να παρω να μην καταφερω τπτ λογω της μεταμοσχευσης..Ετσι δεν ειναι?? ??? ::)

Η μεταμοσχευση εγινε αναμεσα σε φυσικα σου μαλλια???η σε σκετο δερμα????
[/quote]

Τη μεταμοσχευση την εκανα πριν 1.5 χρονο περιπου(τοτε ημουν 21.5).Ε,καταλαβαινεις οτι λογω ηλικιας ειχα ακομα μαλλια,αλλα αραιωμενα..Και η μεταμοσχευση εγινε αναμεσα στα φυσικα μου μαλλια.Σιγουρα θα καταστραφηκαν πολλοι θυλακες,ετσι δεν ειναι??
[/quote]
αν κρινω απ την ασχετοσυνη τους.......σιγουρα οπου σου τοποθετησαν μεταμοσχευμενα θυλακια και ηταν κοντα και τα φυσικα σου....καποια απ τα φυσικα θα καταστραφηκαν......τωρα αυτο το ξερεις εσυ καλυτερα που το βλεπεις με τα ματια σου...αλλα η φιναστεριδη μπορει να μην μπορει να βοηθησει αυτα θα βοηθησει ομως ολα τα υπολοιπα......

Πρίν κάποιους μήνες είχα επισκεφτεί έναν δερματολόγο και με παρέπεμψε σε συγκεκριμένο γιατρό στη L***L*** για μεταμόσχευση. Του είπα μα αυτή δεν είναι από τις χειρότερες; Και μου απάντησε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ αλλά εσύ θα πάς εκεί που σε στέλνω και είναι πολύ καλός. Τέλος πάντων δε πήγα φυσικά και ούτε θα πήγαινα γιατί γενικά πιστεύω ότι δεν είμαι κατάλληλη υποψήφια για μεταμόσχευση.

aleksandros

New Member

O ενας προσπαθει να βγαλει τα ματια του αλλου στην Ελλαδα.
Ποσος κοσμος την εχει πατησει πολυ λιγοι γλιτονουν.

Panos1982

Well-Known Member

aleksandros είπε:
O ενας προσπαθει να βγαλει τα ματια του αλλου στην Ελλαδα.
Ποσος κοσμος την εχει πατησει πολυ λιγοι γλιτονουν.
την εχει πατησει πολυς κοσμος......και λιγοι γλυτωνουν οντως....σιγα σιγα ομως ο κοσμος ανοιγει τα ματια του και ολο και περισσοτερο ενημερωνεται και προφυλασει τον εαυτο του απο τις κακοτοπιες......και εγω ειχα παει οταν ημουν 20 χρονων στην μπερμ κορντ να δω τι γινεται με το κεφαλι μου μιας κ τοτε δεν ηξερα αν ειχα τριχοπτωση η οχι....και μου καναν τριχοριζογραμμα...και λενε ισως σιγα σιγα στο μελλον να σου πεφτουν....παραδοξως ειχαν δικιο.....μετα πηγα στη λαζερ λαιν για τη θεραπεια με το λαζερ και λεγαν τοτε οτι τα μαλλια που ειναι να σου πεσουν σε 2-3 χρονια θα σου πεσουν μετα απο 10-12 αν ερθεις σε μας κτλ κτλ....το ποσο ειχα χαρει τοτε δε λεγεται....γιατι ειχα και φουλ μαλλι και λεω ωραια αρα...μετα τα 30+ θα αρχισουν να πεφτουν και ειχα παει ο βλακας αλλα ευτυχως εκανα το μισο προγραμμα και αντι για 1500 που ζητουσαν μου εφαγαν μονο τα 700......ειμουνα πολυ ασχετος και κακα ενημερωμενος δυστιχως......αλλα φτηνα την γλυτωσα.....

aleksandros

New Member

Πατανε πανω στην ψυχολογια των πελατων η δουλεια τους ειναι να κοροιδευουν και να παραμυθιαζουν το κοσμο που παει σε αυτους με την ελπιδα οτι θα γινει καποιος οπως ηταν πριν.
Οταν ποια καποιος δεν βλεπει βελτιωση του πασαρουν μια περουκα για να τον παρηγορησουν.

Panos1982

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Πατανε πανω στην ψυχολογια των πελατων η δουλεια τους ειναι να κοροιδευουν και να παραμυθιαζουν το κοσμο που παει σε αυτους με την ελπιδα οτι θα γινει καποιος οπως ηταν πριν.
Οταν ποια καποιος δεν βλεπει βελτιωση του πασαρουν μια περουκα για να τον παρηγορησουν.
Ακριβως ετσι.....
αλλα που να τα ηξερα αυτα εγω το 2002?????20 χρονων παιδακι.....οτι μου λεγανε το εχαφτα....γιατι αυτοι ηταν ειδικοι....τεσπα...γενικα ειμαι πολυ τυχερος στη ζωη μου και ακομα και με τους απατεωνες που εμπλεξα για λιγο παλι σταθηκα τυχερος....την γλυτωσα πολυ φτηναααααα.........αλλα ο καθενας περνει αυτο που του αξιζει......καλο λουκετο λοιπον....και ευχομαι κ στις αλλες κλινικες ιδιου τυπου τα ιδια και χειροτερα!!!!!

Leone

Active Member

Sovaqq αν μπορεις πες αφου σου δινει το οκ ο Ακης τα ονοματα ολοκληρα αυτων που στην εκαναν.Κατερινα την ελεγαν τη γυναικα η Λια?Τα επωνυμα τους δε τα θυμαμαι γαμωτο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member

sovagg είπε:
Αφου λοιπον ο Ακης μου δινει το οκ,τα ονοματα των "γιατρων" ειναι Ρ***** I****** και Κ****** E********.Ο πρωτος μου εκανε τις "τρυπες" στο κεφαλι για να μπουν τα μοσχευματα και η δευτερη μου εκανε την τοποθετηση των τριχοθυλακιων.Μου ειπαν οτι βαλαμε 2500 τριχοθυλακια με strip..Ειτε το πιστευετε ειτε οχι βγηκαν 15 τριχες στον αριστερο κροταφο(οι υπολοιπες 2485 που να πηγαν αραγε???)...Εκπληκτικο αποτελεσμα... :bravo: :11m:

http://www.k**d.gr/default.asp?pid=69&la=1
Aν πατησετε σε αυτο το λινκ θα καταλαβετε ποιοι ειναι...

Δε μου το ανοιγει γαμωτο μου..γιατι?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Damage Done

για αυτο σηκωθειτε απο καρεκλες ντιβανια ανακλινδρα πολυθρονες και λοιπα και λοιπα

και μιλεστε σε φιλους γνωστους ξαδερφια αδερφια θειους θειες

για αυτο το Forum

Ε.Α.

New Member

Δεν ανοίγουν οι σύνδεσμοι. Πάντως εάν δεν περιέχουν κάτι συγκλονιστικό, δεν πειράζει. Τα ξέρω από πρώτο χέρι...

Εαν όμως περιέχουν, παρακαλώ το φόρουμ να κάνει μια προσπάθεια μήπως μπορέσει και βρει τους συνδέσμους, να δούμε κι εμείς μήπως γίνομε σοφότεροι. Ευχαριστώ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα