Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απόκριση. Δεν είπε σε 1 συνεδρία αλλά σε δύο και με παρότρυνε να κλείσω ραντεβού για καλύτερη εκτίμηση. Θα μπορούσα να ποστάρω την απάντηση αλλά δεν θα ήταν σωστό ειδικά μετά τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα και άδικο και για τον ίδιο αφού απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά και φαντάζομαι δεν θα ήθελε η απάντησή του να αναρτηθεί δημοσίως. Δεν είμαι αγενής, ούτε αρνητικός αλλά προσπαθώ να είμαι σωστός. Του ζήτησα ραντεβού με νεότερο email και αναμένω. Πάντως τιμή δεν μου είπε αν και ρώτησα, με ενημέρωσε μόνο για τα grafts και από αναρτήσεις που έψαξα στο διαδίκτυο σχετικά με το τιμολόγιό του αν έχω υπολογίσει σωστά χρειάζομαι 19500 Ε χωρίς να ξέρω αν είναι και το ΦΠΑ μέσα (VAT). Αν δεν είναι, το κόστος είναι απαγορευτικό. Παρόλα αυτά δεν χάνω να κάνω ένα ραντεβού μαζί του. Έτσι το σκέπτομαι5800 σε 1μμ, είναι αδύνατον να είπε κάτι τέτοιο. Μήπως μπορείς να ποστάρεις την απαντησή του και φώτο?
Θα μπορούσα να ποστάρω την απάντηση αλλά δεν θα ήταν σωστό ειδικά μετά τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα και άδικο και για τον ίδιο αφού απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά και φαντάζομαι δεν θα ήθελε η απάντησή του να αναρτηθεί δημοσίως. Δεν είμαι αγενής, ούτε αρνητικός αλλά προσπαθώ να είμαι σωστός.