@
Anastasakis Hair Clinic
Οι υπόλοιποι πως το κάνουν και μάλιστα με μία απόκλιση στον αριθμό grafts π.χ.2300-2600grafts;
Και αν και σας είπα πως δε θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση...
Ας πούμε ότι πρώτα θα έπρεπε να με εξετάσει ο γιατρός,για να μου κάνετε προσφορά.
Η συνάδελφός σας,υπό ποιες προϋποθέσεις μου έκανε τηλεφωνική προσφορά(τιμή και grafts)
χωρίς να με έχει δει ο γιατρός;
Ας το αφήσουμε καλύτερα εδώ φίλτατε.
Άσχετος με μμ μπορεί να είμαι,αλλά όχι χαζός.
Φιλε Ari, ολο αυτο το υλικο που θα ανεβαζες, θα το ελεγχε η κλινικη ή θα ηταν μια ανεξαρτητη παρουσιαση; Θα επρεπε να ανεβαζεις κολακευτικες φωτογραφιες/video ή αντιπροσωπευτικες της πραγματικοτητας;
Το ρωτω, για να διαπιστωσω αν, οσοι ανεβαζουν υλικο στις τουρκικες κλινικες, ειναι καθοδηγουμενοι ή οχι.
Έλα ντε...Δεν ξέρω...
Και πως ήταν σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα τους δικαίωνε;
Την πρόταση την απέρριψα εξ'αρχής.
Πάντως η δική μου εμπειρία από video περί Τουρκίας,ήταν στην πλειοψηφία τους από Άγγλους και Γερμανούς που έκαναν μεταμόσχευση.
Κάποιοι από αυτούς,έγιναν μετά τη μμ,κάτι σαν "εκπρόσωποι" της κλινικής.
Άλλος δίνει κωδικό έκπτωσης για προϊόντα τριχόπτωσης.
Άλλος κάνει συμβουλευτική,ενώ στα πρώτα βίντεό του πριν πάει Κων/πολη,δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα.
Α,ξέρω και έναν γνωστό μποντυμπίλντερ με κανάλι που έκανε δωρεάν,αλλά το είπε εξ΄αρχής
Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι στην EliteHair, όσο αφορά την δωρεάν αποκατάσταση,το έγραψα και παραπάνω.
Και ο Γερμανός,δεν ήταν youtuber,αλλά ένας μεσήλικας Γερμανός που επέμεινε να πάρει ότι πλήρωσε
Δεν ξέρω αν είναι καινούργιες στρατηγικές αυτές,αλλά σε εμένα συνέβη