Για μενα μιλαμε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικηΌντως δεν μπορεί να την έχει κάνει υποχρεωτική τη χρήση της και ειδικά σε τέτοια περίπτωση.
Εμένα δεν μου είχε πει ποτέ για ντούντα.
Για μενα μιλαμε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικηΌντως δεν μπορεί να την έχει κάνει υποχρεωτική τη χρήση της και ειδικά σε τέτοια περίπτωση.
Εμένα δεν μου είχε πει ποτέ για ντούντα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι φίλε μου απλά ο Freitas ήταν η πρώτη μου επιλογή.Εσυ εχεις κανει??Αν ναι εισαι ευχαριστημενος??
Χωρις φινα δε γινεται ολα τα βιντεο των ισπανων ειναι με φινα να λεμε αληθειες.Αλλιως το αποτελεσμα δε θα ειναι τελειο.επισης θα πρεπει να μπουνε στο forelock πως θα γινει αυτο χωρις φινα κ μινο.Κ ο freitas υποχρεωτικα κ ντουτα
Αυτο δε το εχω καταλαβει καλα.πιθανον να ειναι ετσι.παντως η φαρμακευτικη αγωγη συμφωνα με freitas παιζει ρολο στο αποτελεσμα χωρις αυτη δεν αναλαμβανει γιατι αισθητικα το αποτελεσμα δε θα ειναι τελειο.Δε ξερω εχει να κανει με επουλωση δοτριας,αποφυγη shockloss,εκφυση εκατο τις εκατο??Πιθανον ολα αυτα μαζιΜισό λεπτό. Ή φίνα έχει κυρίως σχέση όχι με το αποτέλεσμα αλλά με την σε βάθος χρόνου στρατηγική για να μην μείνεις από μοσχεύματα κρατώντας υγιή την δότρια. Όσον αφορά την επέμβαση ο Λορένζο δεν έχει κανένα είδους πρόβλημα να μπει και να πυκνώσει χωρίς κανένα φάρμακο αυτό το forelock. Για τον freitas δεν έχω άποψη.
Περιμενω διαγνωση lorenzo κ θα σας ενημερωσω ολουςΟ Freitas είναι πολύ πιο επιθετικός από τον Lorenzo καμία σχέση,αλλά σε υποχρεώνει για φίνα απαραίτητα ενώ ο Lorenzo δεν το κάνει.
Μόνο εάν και εφόσον.
Στη δική σου περίπτωση μόνο σε αποφυγή shockloss στο forelock.Αυτο δε το εχω καταλαβει καλα.πιθανον να ειναι ετσι.παντως η φαρμακευτικη αγωγη συμφωνα με freitas παιζει ρολο στο αποτελεσμα χωρις αυτη δεν αναλαμβανει γιατι αισθητικα το αποτελεσμα δε θα ειναι τελειο.Δε ξερω εχει να κανει με επουλωση δοτριας,αποφυγη shockloss,εκφυση εκατο τις εκατο??Πιθανον ολα αυτα μαζι
Αυτο δε το εχω καταλαβει καλα.πιθανον να ειναι ετσι.παντως η φαρμακευτικη αγωγη συμφωνα με freitas παιζει ρολο στο αποτελεσμα χωρις αυτη δεν αναλαμβανει γιατι αισθητικα το αποτελεσμα δε θα ειναι τελειο.Δε ξερω εχει να κανει με επουλωση δοτριας,αποφυγη shockloss,εκφυση εκατο τις εκατο??Πιθανον ολα αυτα μαζι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η αγωγη αυτη ηταν για μενα!!Εξειδικευμενη!!Σε αλλους μπορει να λεει αλλα!!Δε του προτεινα να παρω μονο φινα η να παρω την ευθυνη πανω μου!!Οταν εστειλα γιατι θα πρεπει να παρω αυτη την αγωγη κ για ποσο μου ειπαν οτι αυτη ειναι κ πρεπει 3 μηνες πριν κ 1 χρονο μετα!!Στη διαγνωση που μου εστειλαν ηταν σαφες για το δικο μου προβλημα ωστε να εχω το τελειο αποτελεσμα συμφωνα με το γιατρο πρεπει να παρω αυτα που προανεφερα@Bill 10 δηλαδη του προτεινες να παρεις φινα 1mg καθε μερα και σου αρνηθηκε; και σου ειπε μονο φινα 5 μερες και 2 μερες duta και αρνηθηκε οτιδηποτε αλλο;; πχ αν επαιρνες ηδη φινα καθε μερα θα σου ελεγε να την αλλαξεις;
Παντως στα βιντεο του freitas που εχω δει στο youtube λεει οτι η αγωγη ειναι εξατομικευμένη σε καθε περιπτωση, δηλαδη δεν λεει τα ιδια σε ολους.
Δε ξερωΤι αναμονή έχει τώρα ο Freitas?
Δεν το ρώτησες αυτό?Δε ξερω
Οχι η διαγνωση αυτη ισχυει απο τωρα μεχρι τους επομενους 3 μηνες οπως κ η τιμη,μετα θα πρεπει να ξαναστειλω φωτοςΔεν το ρώτησες αυτό?
Περίμενε να πάρεις και απόΟχι η διαγνωση αυτη ισχυει απο τωρα μεχρι τους επομενους 3 μηνες οπως κ η τιμη,μετα θα πρεπει να ξαναστειλω φωτος
Εγω εχω την εξης απορια, σε περιπτωση που δεν την σηκωνει ο ασθενης την αγωγη *ντουτα και φινα, τι γινεται ? Σου αφησαν καποιο περιθωριο για τροποποιηση, ανεφεραν τι θα πρπεει να γινει σε ενα τετοιο ενδεχομενο.Η αγωγη αυτη ηταν για μενα!!Εξειδικευμενη!!Σε αλλους μπορει να λεει αλλα!!Δε του προτεινα να παρω μονο φινα η να παρω την ευθυνη πανω μου!!Οταν εστειλα γιατι θα πρεπει να παρω αυτη την αγωγη κ για ποσο μου ειπαν οτι αυτη ειναι κ πρεπει 3 μηνες πριν κ 1 χρονο μετα!!Στη διαγνωση που μου εστειλαν ηταν σαφες για το δικο μου προβλημα ωστε να εχω το τελειο αποτελεσμα συμφωνα με το γιατρο πρεπει να παρω αυτα που προανεφερα