Harris_G
Well-Known Member
Ο πατέρας του ειναι ΩΡΛ και μαλλον μπερδευτηκε ο φιλος.Το ΩΡΛ που «κολλάει»;
Ο πατέρας του ειναι ΩΡΛ και μαλλον μπερδευτηκε ο φιλος.Το ΩΡΛ που «κολλάει»;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή επιτυχία φίλε Γιάννη,,νομίζω ότι θα πας πολύ καλά,,,,,ο Γκούρας είναι γνωστός γιατρός ,,,,, νομίζω ότι σου έβαλε 2789.99 grafts,,,,άλλα μπορεί και να έβαλε 2789.97, δεν μπορώ να πω με σιγουριά...Επίσης καλό είναι να πάρεις μεζούρα και να μετρήσεις το πάχος της τρίχας,,,την περίμετρο κ την διάμετρο,,,,να τα πολλαπλασιάσεις με το 3.14 κ να το διαιρέσεις με το 17.54 κ το αποτέλεσμα να το βρεις στην νιοστή ρίζα...Αυτά φυσικά θα έπρεπε να στα κάνει ο γιατρόςσου,,,άλλα,,είπαμε,,,Ελλάδα.... Πάλι καλή επιτυχία που νομίζω ότι θα έχεις...Λοιπόν φίλοι μου. Ένιωσα την ανάγκη να μπώ και να γράψω κάτι γιατί βρήκα άδικη την κριτική στον πολύ καλό πλαστικό χειρουργό Γιάννη Γκούρα. Είχα σημαντικό πρόβλημα από μπροστά μέχρι πίσω. Πριν από 10 μήνες έκανα την πρώτη FUE με περίπου 2000-2500 μοσχεύματα και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Το hairline έφτιαξε ωραίο και πήγε και πίσω λίγο μέχρι τη μέση. Μου είχε πεί εξαρχής πως θα χρειαστώ και δεύτερη φορά για πύκνωση και πιο πίσω την οποία έκανα μόλις χτες οπότε το τελικό αποτέλεσμα σε άλλους 10 μήνες. Σας βάζω τη φωτογραφία του πριν και 10 μήνες μετά την πρώτη επέμβαση. Σε 10 μήνες θα σας βάλω και το τελικό αποτέλεσμα.
Προβολή συνημμένου 24998
Ξέχασες να γράψεις,,,κ ωραία ρεσεψιονιστ,,,,με βαθύ ντεκολτέ..Ε
Δεν θα μείνω άλλο. Σου αξίζει ο ΩΡΛ του Χαλανδρίου. Νούμερα, εφφέ,σχέδια, κτλπ.
Έχεις άδικο φίλε,,,,πρέπει να τους βρίσκουν στον δρόμο κ να τους χαστουκιζουν κιόλας που πήγαν στον Γκούρα κ μάλιστα έφυγαν χωρίς γραπτή εγγύηση κ χωρίς υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση......Ε αμα τους κανετε ετσι ντου δε θα ανεβαζουν. Ανεβασε φιλτατε και μια με τη hairline αν σου ειναι ευκολο.
Κ ο ίδιος ωρλΟ πατέρας του ειναι ΩΡΛ και μαλλον μπερδευτηκε ο φιλος.
Καλησπέρα. Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Καραμπαμ toppik. Παιδιά μπλέξατε σας το λέω. Εδώ δεν είναι το συνηθισμένο ελληνικό forum.Χρησιμοποιώ καθημερινά Τοπικ και δε φαίνεται ξεκαθαρα αυτό που λες πάντως.
Καλησπέρα. Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Καραμπαμ toppik. Παιδιά μπλέξατε σας το λέω. Εδώ δεν είναι το συνηθισμένο ελληνικό forum.
Πάντως να πω ρε παιδιά κάτι με πολύ καλή διάθεση. Τόσα χρόνια επαγγελματίας ο γιατρός κανένα καλό αποτέλεσμα δεν έχει. Εγώ θα αισθανόμουν πολύ άσχημα στη θέση του.
Λοιπόν φίλοι μου. Ένιωσα την ανάγκη να μπώ και να γράψω κάτι γιατί βρήκα άδικη την κριτική στον πολύ καλό πλαστικό χειρουργό Γιάννη Γκούρα. Είχα σημαντικό πρόβλημα από μπροστά μέχρι πίσω. Πριν από 10 μήνες έκανα την πρώτη FUE με περίπου 2000-2500 μοσχεύματα και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Το hairline έφτιαξε ωραίο και πήγε και πίσω λίγο μέχρι τη μέση. Μου είχε πεί εξαρχής πως θα χρειαστώ και δεύτερη φορά για πύκνωση και πιο πίσω την οποία έκανα μόλις χτες οπότε το τελικό αποτέλεσμα σε άλλους 10 μήνες. Σας βάζω τη φωτογραφία του πριν και 10 μήνες μετά την πρώτη επέμβαση. Σε 10 μήνες θα σας βάλω και το τελικό αποτέλεσμα.
Προβολή συνημμένου 24998
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λοιπόν φίλοι μου. Ένιωσα την ανάγκη να μπώ και να γράψω κάτι γιατί βρήκα άδικη την κριτική στον πολύ καλό πλαστικό χειρουργό Γιάννη Γκούρα. Είχα σημαντικό πρόβλημα από μπροστά μέχρι πίσω. Πριν από 10 μήνες έκανα την πρώτη FUE με περίπου 2000-2500 μοσχεύματα και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Το hairline έφτιαξε ωραίο και πήγε και πίσω λίγο μέχρι τη μέση. Μου είχε πεί εξαρχής πως θα χρειαστώ και δεύτερη φορά για πύκνωση και πιο πίσω την οποία έκανα μόλις χτες οπότε το τελικό αποτέλεσμα σε άλλους 10 μήνες. Σας βάζω τη φωτογραφία του πριν και 10 μήνες μετά την πρώτη επέμβαση. Σε 10 μήνες θα σας βάλω και το τελικό αποτέλεσμα.
Προβολή συνημμένου 24998