Ερωτήσεις προς γνώστες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Member
Καλή φύτρωση εύχομαι..πιστεύω θα μεινεις ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα αν και γενικα το crown θέλει πολλά μοσχεύματα για να κλείσει τελείως. Ισως χρειαστείς και ενα μικρο touch up. Θα δειξει στο 12μηνο. Σου εύχομαι να πάνε ολα καλα! Ολη η επέμβαση έγινε από το γιατρό σου σε μια μέρα ; Επίσης για να τον επέλεξες λογικά θα ειχες δει καλά αποτελέσματα του...

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή φύτρωση εύχομαι..πιστεύω θα μεινεις ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα αν και γενικα το crown θέλει πολλά μοσχεύματα για να κλείσει τελείως. Ισως χρειαστείς και ενα μικρο touch up. Θα δειξει στο 12μηνο. Σου εύχομαι να πάνε ολα καλα! Ολη η επέμβαση έγινε από το γιατρό σου σε μια μέρα ; Επίσης για να τον επέλεξες λογικά θα ειχες δει καλά αποτελέσματα του...
Πάντως 2200 που τοποθετήθηκαν στην κορυφή δεν τα λες και λίγα!Είχε και κάποια μαμά μαλλιά αν δεις στο ζουμ!Πιστεύω θα πάρει καλό αποτέλεσμα καθώς δεν είχε μεγάλο πρόβλημα!

ctrl-z

New Member
Αυτό που, προσωπικά, με πειράζει είναι ότι δεν είχα πλήρη ενημέρωση προκαταβολικά από τον γιατρό πέραν της τυπικής (τυποποιημένης?). Εδώ μέσα, λίγες ημέρες που είμαι μέλος, έμαθα παραμέτρους και πληροφορίες που ο γιατρός δεν ανέφερε ποτέ πριν τη μμ: ενδεχόμενο shock loss, χορήγηση φινα προκαταβολικά για να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται (στίχος Κατσιμίχα είν’ αυτό), βιταμίνες.
Αυτά που γράφετε για το μέγεθος του punch δεν καταλαβαίνω τι σημαίνουν, έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν και η βέλτιστη επιλογή. Τέλος πάντων δεν ξέρω αν η δουλειά που έκανε είναι καλή ή μέτρια (τουλάχιστον φαίνεται ότι δεν είναι κακή). Και δεν είναι δίκαιο να κρίνω εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Αυτό, αναγκαστικά, θα πρέπει να περάσει καιρός για να φανεί.
Προσωπικά, όμως θα ήθελα πλήρη ενημέρωση πριν προχωρήσω. Κίτρινη κάρτα.
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ζήτησα χαρακτηριστικά μέγιστη πύκνωση. Τη μέγιστη εφικτή τέλος πάντων.
Ίδωμεν.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μπήκαν στον κόπο να γράψουν πέντε πράγματα και αφιέρωσαν τον χρόνο τους.

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτό που, προσωπικά, με πειράζει είναι ότι δεν είχα πλήρη ενημέρωση προκαταβολικά από τον γιατρό πέραν της τυπικής (τυποποιημένης?). Εδώ μέσα, λίγες ημέρες που είμαι μέλος, έμαθα παραμέτρους και πληροφορίες που ο γιατρός δεν ανέφερε ποτέ πριν τη μμ: ενδεχόμενο shock loss, χορήγηση φινα προκαταβολικά για να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται (στίχος Κατσιμίχα είν’ αυτό), βιταμίνες.
Αυτά που γράφετε για το μέγεθος του punch δεν καταλαβαίνω τι σημαίνουν, έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν και η βέλτιστη επιλογή. Τέλος πάντων δεν ξέρω αν η δουλειά που έκανε είναι καλή ή μέτρια (τουλάχιστον φαίνεται ότι δεν είναι κακή). Και δεν είναι δίκαιο να κρίνω εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Αυτό, αναγκαστικά, θα πρέπει να περάσει καιρός για να φανεί.
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ζήτησα χαρακτηριστικά μέγιστη πύκνωση. Τη μέγιστη εφικτή τέλος πάντων.
Ίδωμεν.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μπήκαν στον κόπο να γράψουν πέντε πράγματα και αφιέρωσαν τον χρόνο τους.
'Eτσι είναι φίλε μου το 90% της Ελληνικής πραγματικότητας!Λίγοι προτείνουν θεραπεία για να προχωρήσεις σωστά και να έχεις μια επιτυχημένη ΜΜ!Δυστυχώς μερικούς δεν τους νοιάζει που κάποιος μπορεί να έχει κάνει οικονομία χρόνων για να μπει στο χειρουργείο να πάρει αυτό που θέλει να έχει επίγνωση τι αποτέλεσμα θα πάρει και τι ρεαλιστικά μπορεί να του δώσει το δικό του τριχωτό σαν αποτέλεσμα!Στο τέλος πέφτουν πάλι ψυχολογικά γιατί άλλο περίμεναν και άλλο τους έδωσε η μεταμόσχευση!Σε όλα όσα είπες έχεις δίκιο και είναι κάτι που ακόμα συμβαίνει δυστυχώς....Ευτυχώς ξεστραβωθήκαμε απο το φόρουμ και όσοι το βρήκαμε είμαστε πραγματικά τυχεροί και προνομιούχοι καθώς οι γνώσεις που μας έδωσε και μας δίνει καθημερινά είναι πολύτιμες καθώς μέσα απο τις εμπειρίες όλων μας πλουτίζουμε λίγη γνώση ακόμα πάνω στο αντικείμενο!
Καλή φύτρωση να έχεις και όλα καλά να σου πάνε......

Τελευταία επεξεργασία:

FreeThinker

Well-Known Member
Ίδωμεν.
Το punch είναι το μέγεθος το εργαλείου που εξάγει το τριχοθυλάκια. Όσο μεγαλύτερο το μέγεθος του punch σε (διάμετρο) τόσο πιο εύκολα κάνει την εξαγωγή ο γιατρός αλλά οι ουλές/οπές που δημιουργούνται στη δότρια είναι μεγαλύτερες. Και αντίστοιχα όσο μικρότερο το punch τόσο πιο δύσκολη η εξαγωγή αλλά τόσο μικρότερες οι ουλές. Ο συγκεκριμένος γιατρός νομίζω χρησιμοποιεί 1.1mm punch όταν το ιδανικό εύρος είναι 0.7-1.00mm. Έχει σχολιαστεί το συγκεκριμένο θέμα για τον συγκεκριμένο γιατρό ψάξε στο φόρουμ.

Sansiro

Member
Πάντως 2200 που τοποθετήθηκαν στην κορυφή δεν τα λες και λίγα!Είχε και κάποια μαμά μαλλιά αν δεις στο ζουμ!Πιστεύω θα πάρει καλό αποτέλεσμα καθώς δεν είχε μεγάλο πρόβλημα!

ναι απλά λεω οτι το crown γενικά χρειάζεται πολλά μοσχεύματα για να κλείσει καλά. Δηλαδή πιο ευκολα κλείνεις τη μπροστινή περιοχή παρά τη κορυφή. Πιστεύω ομως και εγω θα έχει ικανοποιητικη κάλυψη και θα φαινεται φυσικο το αποτέλεσμα. Πάντως σε αυτη τη φωτογραφία παρακάτω δεν φαινεται και μικρό το πρόλημα...

image3.jpeg

JimKan1

Well-Known Member
ναι απλά λεω οτι το crown γενικά χρειάζεται πολλά μοσχεύματα για να κλείσει καλά. Δηλαδή πιο ευκολα κλείνεις τη μπροστινή περιοχή παρά τη κορυφή. Πιστεύω ομως και εγω θα έχει ικανοποιητικη κάλυψη και θα φαινεται φυσικο το αποτέλεσμα. Πάντως σε αυτη τη φωτογραφία παρακάτω δεν φαινεται και μικρό το πρόλημα...

Προβολή συνημμένου 63844
πολυ μικρο ειναι, μαλλον δεν εχεις δει κραουν με μεγαλο προβλημα

Sansiro

Member
πολυ μικρο ειναι, μαλλον δεν εχεις δει κραουν με μεγαλο προβλημα
εχω δει εννοείται και πολυ μεγαλύτερα απλά και αυτό δεν ειναι τοσο μικρό, σε αυτη τη φωτογραφία που ανέβασα τουλάχιστον φαινεται μεγαλύτερο από μια αρχική φωτογραφία που έβαλε...Από φωτογραφίες καμια φορά κανεις και λάθος βέβαια οπότε αμα βάλει ενα χάρακα θα δούμε και ποσο ειναι σε διάμετρο για να ειμαστε σιγουροι.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member

Προβολή συνημμένου 63844
Είναι ήδη η περιοχή του επηρεασμένη απο το shock loss!Ίσως για αυτό το βλέπεις έτσι!Αν δεις στην φώτο πριν την επέμβαση που έκανε είχε μικρό πρόβλημα!Πιστεύω με 2200 θα πάρει αυτό που θέλει...Αλλά ικασίες κάνουμε...Ο χρόνος θα δείξει! :)

ctrl-z

New Member
Το punch είναι το μέγεθος το εργαλείου που εξάγει το τριχοθυλάκια. Όσο μεγαλύτερο το μέγεθος του punch σε (διάμετρο) τόσο πιο εύκολα κάνει την εξαγωγή ο γιατρός αλλά οι ουλές/οπές που δημιουργούνται στη δότρια είναι μεγαλύτερες. Και αντίστοιχα όσο μικρότερο το punch τόσο πιο δύσκολη η εξαγωγή αλλά τόσο μικρότερες οι ουλές. Ο συγκεκριμένος γιατρός νομίζω χρησιμοποιεί 1.1mm punch όταν το ιδανικό εύρος είναι 0.7-1.00mm. Έχει σχολιαστεί το συγκεκριμένο θέμα για τον συγκεκριμένο γιατρό ψάξε στο φόρουμ.
Κατάλαβα. Προς γνώση και συμμόρφωση.
Να πω πάντως ότι το εργαλείο ήταν motorized. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο αυτό επηρεάζει το αν η εξαγωγή γίνεται άρτια/σωστά, το αφήνω εδώ να υπάρχει ως πληροφορία.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ουτε η εξαγωγη μου αρεσε ουτε η τοποθετηση και τα βλεπω λιγοτερα απο αυτα που αναφερει σε αριθμο.
Η δοτρια επισης για τα μοσχευματα που πηρε δεν ειναι καλη αλλα θα φανει στο μελλον.
Δεν του ειπε ενημερωσε τπτ ο γιατρος για το μετα της μεταμοσχευσης.
Δεν ξερω αλλα βλεπω πολλα λαθη απορω ο αερατος πως ειναι τοσο χαλαρος σε αυτο το περιστατικο.

Corona

Active Member
Ευχαριστώ για τη γνώμη!

Όχι, για βιταμίνες δεν ανέφερε κάτι.

Δεν ξέρω αν ο γιατρός πήρε από πολύ ψηλά. Ίσως βοηθήσει μια φωτογραφία της δότριας περιοχής που έχω από την επομένη της μμ. Δυστυχώς δεν έχω πλαϊνές από τότε.
Αυτό που σκέφτομαι όμως είναι, και με βάση τη φωτογραφία, ότι η δότρια δείχνει πολύ εκτενής. Θέλω να πω, πού τα έβαλε όλα αυτά τα μοσχεύματα που εξήγαγε; Αφού η εμφύτευση στο crown δεν είναι και τόσο πυκνή. Είναι ΟΚ, όπως λέτε, αλλά δεν είναι πολύ πυκνή. Όπως είπα και στο αρχικό ποστ, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, συγκέντρωσε ~2500 g και είπε ότι τοποθέτησε περίπου 200-300 μπροστά κατά σημεία, στις ζώνες 2 και 3 (δεν πείραξε hairline). Τοποθετήθηκαν δηλαδή 2200 στο crown?
Μάλλον δεν βγαίνουν τα νούμερα οεο.

Οι δύο άλλες φωτο είναι χθεσινές, φαίνονται κάπως τα σημαδάκια εξαγωγής στη δότρια.
Όχι, η πρώτη είναι.
@Corona, η τοποθέτηση έγινε με implanter.
Με το μάτι νομιζω φιλε μου πολυ δυσκολο να βγάλεις συμπέρασμα πόσα ειναι αν δεν κανεις μετρησεις....αλλά δεν νομιζω να κάθεται κανεις να μετράει σε κάθε μεταμόσχευση και ο καθένας θα έπρεπε να μη νιώθει σιγουρος για τα μοσχεύματα που του ειπαν αν δεν τα μετρήσει ενα ενα...δεν βλέπω το λόγο να μην ειναι πάντως οσα σου ειπε ο γιατρός σου......Οπότε εσυ τώρα απλά περιμένεις για το τελικό αποτέλεσμα παίρνοντας τις θεραπείες σου...πιστεύω καλά θα πας.....η εμφυτευση που σου εκανε στο μπιφτέκι μου αρέσει προσωπικά......για να δούμε....Καλή και γρηγορη επαναφυτρωση σου ευχομαι ολοψυχα...

Chris34

Well-Known Member

Προβολή συνημμένου 63844
Αυτή η φωτογραφία είναι αφού έχουν υποστεί shock loss τα μαμά μαλλιά της περιοχής μετά την επέμβαση.
Η αρχική αραίωση ήταν πολύ μικρότερη. Δες στην πρώτη σελίδα που ανέβασε ο φίλος.
Τα τριχοθυλακια πολλά για την αραίωση που είχες αν ισχύει ο αριθμός. Πρέπει να σε καλύψουν πλήρως.
Τι θεραπείες κάνεις αυτή τη στιγμή; Μόνο μινοξιδιλη;
Η ενημέρωση ήταν ελλειπής ως προς το ότι δεν σου είπαν για το shock loss που συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις στο δίμηνο και είναι αναστρέψιμο τις περισσότερες φορές.
Όσο αφορά τα punch δεν υπάρχει λόγος να σου πουν κάτι για αυτό. Μια τέτοια ενημέρωση μόνο θα αγχωσει κάποιον που δεν είναι σχετικός με το αντικείμενο.
Εμείς εδώ επειδή γνωρίζουμε 5 πράγματα παραπάνω πλέον τα ψαχνουμε όλα.
Καλή φυτρωση να έχεις.

ctrl-z

New Member
Μετά από ώρες διαβάσματος στο φόρουμ, μην πω μέρες, αποφάσισα να πάρω proscar, κομμένο στα 4, τον πρώτο μήνα μέρα παρά μέρα, Δε-Τετ-Πα-Κυ, ώστε αθροιστικά να βγαίνουν 5 mg/εβδομάδα. Τον δεύτερο μήνα, καλά να είμαστε, σας ξαναρωτάω. :)
Να πω ότι, τώρα, βάζω τοπικά διάλυμα που περιέχει μινο-φινα κάθε βράδυ και μινοξιδίλη 5% 6 ψεκασμούς κάθε πρωί.
Η ερώτηση είναι να συνεχίσω την τοπική εφαρμογή μέχρι να τελειώσει το διάλυμα (σε 2 μήνες); Έχει κανά νόημα;
ΜΜ έκανα αρχές Απριλίου.

LoverBoy

Well-Known Member
Μετά από ώρες διαβάσματος στο φόρουμ, μην πω μέρες, αποφάσισα να πάρω proscar, κομμένο στα 4, τον πρώτο μήνα μέρα παρά μέρα, Δε-Τετ-Πα-Κυ, ώστε αθροιστικά να βγαίνουν 5 mg/εβδομάδα. Τον δεύτερο μήνα, καλά να είμαστε, σας ξαναρωτάω. :)
Να πω ότι, τώρα, βάζω τοπικά διάλυμα που περιέχει μινο-φινα κάθε βράδυ και μινοξιδίλη 5% 6 ψεκασμούς κάθε πρωί.
Η ερώτηση είναι να συνεχίσω την τοπική εφαρμογή μέχρι να τελειώσει το διάλυμα (σε 2 μήνες); Έχει κανά νόημα;
ΜΜ έκανα αρχές Απριλίου.
Καλά είναι να συνεχίσεις με μίνο σκέτη εφόσον παίρνεις φίνα όραλ!Η Μινοξιδίλη βοηθάει πολύ τους πρώτους μήνες στο μπουστάρισμα!

ctrl-z

New Member
Επανέρχομαι στους 3 μήνες (κλεισμένους) με φωτογραφίες δότριας-λήπτριας. (Μινο κάθε πρωί 6 ψεξασμοί + 1/4 Proscar 4 φορές την εβδομάδα, το άρχισα πριν 3 εβδομάδες).
Στη λήπτρια δεν βλέπω σχεδόν καμία διαφορά, με εξαίρεση κάτι ξέμπαρκες άσπρες τρίχες που έχουν μακρύνει αναρχοαυτόνομα, σαν Βάσκοι αυτονομιστές.
Πότε υποτίθεται αρχίζει η φύτρωση; Τον 3ο μήνα; Σήμερα μπαίνω στον 4ο.

Τελευταία επεξεργασία:

ctrl-z

New Member
Φωτό

Συνημμένα

• Dotria3mines-arist.jpeg
    Dotria3mines-arist.jpeg
    1.4 MB · Προβολές: 17
  • Dotria3mines-dexia.jpeg
    Dotria3mines-dexia.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 18
  • Dotria3mines-piso.jpeg