Χαχαχα..... Nw -4 είμαι ....
Νομιζω το σωστό Γιωργο είναι ότι η εικόνα σου πλέον συνάδει με NW2+ με αρχή διάχυτης αραίωσης η οποία διάχυτη βέβαια στην περίπτωση σου θα παραμείνει εσαεί στο αρχικό στάδιο και δεν θα εξελίχθει ποτέ!
Χαχαχα..... Nw -4 είμαι ....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε εγώ θα έλεγα κ 3αρη....μου θύμισε πριν τρία χρόνια στο πρώτο μου νήμα τον Τάσο χαρακτηριστικά αν δεν απατομαι να με κράζει που έλεγα ότι από 6αρης θέλω να πάω 3αρης κ μου έλεγε αυτός κ όχι μόνο δεν γίνεται κ κ κ κ κ.....Νομιζω το σωστό Γιωργο είναι ότι η εικόνα σου πλέον συνάδει με NW2+ με αρχή διάχυτης αραίωσης η οποία διάχυτη βέβαια στην περίπτωση σου θα παραμείνει εσαεί στο αρχικό στάδιο και δεν θα εξελίχθει ποτέ!
Ε εγώ θα έλεγα κ 3αρη....μου θύμισε πριν τρία χρόνια στο πρώτο μου νήμα τον Τάσο χαρακτηριστικά αν δεν απατομαι να με κράζει που έλεγα ότι από 6αρης θέλω να πάω 3αρης κ μου έλεγε αυτός κ όχι μόνο δεν γίνεται κ κ κ κ κ.....
Ε εγώ θα έλεγα κ 3αρη....μου θύμισε πριν τρία χρόνια στο πρώτο μου νήμα τον Τάσο χαρακτηριστικά αν δεν απατομαι να με κράζει που έλεγα ότι από 6αρης θέλω να πάω 3αρης κ μου έλεγε αυτός κ όχι μόνο δεν γίνεται κ κ κ κ κ.....
Ε είπαμε εκεί δόθηκε έμφαση στην τελευταία μμ...η πυκνότητα δεν παίζει ρόλο στην κλίμακα nw; Ε νομίζω γενικά υπάρχουν αστερίσκοι σχετικά με την κλίμακα nw γιατί αξιολογεί με βάση συγκεκριμένα παρτερν....Με διάχυτη αραίωση μπορεί να είσαι και NW1. Σημασία έχει η ομογενοποίηση της διάχυτης έτσι ώστε να μην κάνει μπαμ ή να είναι ωραίο αυτό που βλέπεις. Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι η γέφυρα στο δεξί, μακάρι να δώσει και να ομογενοποιηθεί με τα υπόλοιπα.
Δύσκολο να μπεις σε τέτοια διαδικασία για τόσο μικρό αριθμό ....το λάθος το έκανα που δεν πήρα από μούσια έστω τώρα στην τελευταία μμ....ο προβληματισμός μου είναι το smp ... είμαι σε μεγάλο δίλημμα.... εχω δει τρομερές δουλειες στο εξωτερικό κυρίως στην Νέα Υόρκη όμως ...τρέχα γυρευε....εγω βλεπω τον Γιωργο το 2021 ακομα 500-1000 απο μουσια κατω απο το σαγονι, μοιρασμενα σε ολο το κεφαλι πανω. Γιατι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο .