Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ANAR

Well-Known Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

giannis13 είπε:
ρε παιδια σας παρακαλω να του γινει αυτη η ερωτηση του βουκιδη γιατι θα μας τρελανει....
οτι δηλαδη αν ισχυουν οσα λεει τοτε το 2010 ειναι η ημερομηνια λυσης του προβληματος της φαλακρας?????

Και το 2012 η καταστροφή του πλανητη οποτε ::) ::)

:D :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1653.msg32047#msg32047 date=1271753113]
ρε παιδια σας παρακαλω να του γινει αυτη η ερωτηση του βουκιδη γιατι θα μας τρελανει....
οτι δηλαδη αν ισχυουν οσα λεει τοτε το 2010 ειναι η ημερομηνια λυσης του προβληματος της φαλακρας?????

[/quote]

ρε συ εχω μπριζωθει....πως ειναι δυνατον να βγαινει και να λεει αυτο το πραγμα?????χωρις καν να το εξηγει.....αντε να τον δουμε.....

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1653.msg32051#msg32051 date=1271753508]

[/quote]

ρε συ εχω μπριζωθει....πως ειναι δυνατον να βγαινει και να λεει αυτο το πραγμα?????χωρις καν να το εξηγει.....αντε να τον δουμε.....
[/quote]

Τραβα την μπριζα και αραξε Γιαννη ;D ;D

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1653.msg32054#msg32054 date=1271753884]
[quote author=ANAR link=topic=1653.msg32051#msg32051 date=1271753508]

[/quote]

[/quote]

Τραβα την μπριζα και αραξε Γιαννη ;D ;D
[/quote]

δεν τραβιεται ρε αναρ....γιατι με τις μαλακιες που λεει ο καθενας θα φυγουν και τα υπολοιπα μαλλια....

GK

New Member

Geo εάν υπάρχει καμία εξέλιξη με την περίπτωση σου, ενημέρωσε μας!

Εάν βγάλεις τπτ φωτογραφίες, στείλτες μου πάλι να τις σηκώσω εγώ.

-stamatis-

New Member

Παιδια ψαχνω να βρω στο νετ φωτογραφιες απο ατομα που εκαναν επεμβαση με βλαστοκυτταρα και δεν βρισκω ακτι συγκεκριμενο. Μηπως εχετε βρει εσεις κατι?? Μηπως τελικα και η θεραπεια αυτη..δεν εχει τελειοποιηθει ακομα...μηπως ειναι λιγο μουφα?

ANAR

Well-Known Member

Εχει ανεβασει ο geo φωτο πρεπει να ειναι 2-3 σελιδες πριν

-stamatis-

New Member

Tις εχω δει αυτες φιλε αναρ. Ψαχνω να βρω και απο αλλα περιστατικα για να καταλαβω αν ειναι τι να κανω και κατα ποσο ισχυει αυτο με τα βλαστοκυτταρα. Δηλαδη ειτε μεθοδο με βλαστοκυτταρα ειτε φυε στη γνωστη εταιρεια της Κυπρου

geo.

Member

Τελικά το θέμα με τα βλαστοκύτταρα θα έλεγα ότι προς το παρών δεν αξίζει.
Έχω κάνει εδώ και 3,5 μήνες βλαστοκύτταρα από τον λιπώδη ιστό , και πριν από 15 μέρες έκανα και από το αίμα.
Τα βλασστοκύτταρα από το αίμα ευτυχώς δεν τα πλήρωσα καθώς ο Βουκίδης μετά από τα παράπονα που του έκανα για τα χαμηλά αποτελέσματα προσφέρθηκε να μου τα κάνει δωρεάν.
Η εικόνα λοιπών που έχω μετά από 2 επεμβάσεις είναι ότι τελικά δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα για να προχωρήσει κανείς σε κάτι τέτοιο. Έχω δει πολύ καλύτερα αποτελέσματα να φανταστείτε από ανθρώπους που κάνουν Big 3 παρά από αυτή την μακακία. Οκ δεν λέω κάτι έχει δώσει , αλλά και πάλι πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με την ταλαιπωρία , τα λεφτά , και τον χρόνο που έχω ξοδέψει. :'( :'( :'(

ANAR

Well-Known Member

Κριμα :-[

NoMoreLoss

New Member

μάλιστα τίποτα δηλαδή. πάντως ο γιατρός που πήγα μου είχε πεί σε άλλους δίνει αποτελέσματα και σε άλλους όχι αλλά δεν μου είπε σε τι ποσοστό γίνετε αυτό ούτε ότι θα πάρω τα λεφτά μου πίσω αν δεν βγάλω τρίχα οπότε δεν κάνω τίποτα.
@geo πόσο σου πήγε το μαλλί?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geo.

Member

4000 ευρω. Πάντως εάν θες την γνώμη μου την καλύτερη δουλειά θα κάνεις , πολύ κακό για το τίποτα είναι μέχρι στιγμής τα βλαστοκύτταρα. Ακόμα και σε αυτούς που υποτίθεται ότι δουλεύει τα αποτελέσματα είναι περίπου ίδια με αυτά της κλασικής big 3 θεραπείας (άντε και λιγο καλύτερα απο φωτό που είδα )οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Κάνε κανονικά την θεραπεία σου και περίμενε μπάς και τα βελτιώσουν.

ANAR

Well-Known Member

geo. είπε:
4000 ευρω. Πάντως εάν θες την γνώμη μου την καλύτερη δουλειά θα κάνεις , πολύ κακό για το τίποτα είναι μέχρι στιγμής τα βλαστοκύτταρα. Ακόμα και σε αυτούς που υποτίθεται ότι δουλεύει τα αποτελέσματα είναι περίπου ίδια με αυτά της κλασικής big 3 θεραπείας (άντε και λιγο καλύτερα απο φωτό που είδα )οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Κάνε κανονικά την θεραπεία σου και περίμενε μπάς και τα βελτιώσουν.

Eαν ειναι λιγο καλυτερα απο big3 μαλλον αξίζει τα 4000 γιατι δεν εχεις το ανχος των παρενεργειών της φινας ουτε το καθημερινο της θεραπειας απλα το κανεις μια φορα και τελειωνεις.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ;)

GK

New Member

geo. είπε:

Γιωργάρα, έχεις έρθει σε επαφή με άτομα που έχει δουλέψει πάνω τους η μέθοδο ? Ή απλά σου έδειξε φωτογραφίες ο κ.Βουκίδης ? Πάντως εάν όντως υπάρχουν άτομα με αποτέλεσμα, περίμενε άλλους τρεις μήνες να δεις, 3μιση μήνες είναι πολύ νωρίς, ειδικά τώρα που ξαναέκανες έχεις και ένα παραπάνω λόγο να περιμένεις.
Εγώ νόμιζα ότι δεν έχει αποτελέσματα σε κανέναν... συμφωνώ με ΑΝΑΡ, εάν είναι τα αποτελέσματα ίδια ή και λίγο καλύτερα απο big3 άνετα φέυγω και την κάνω, ξεμπερδέυεις από τόσα πράγματα.... αρκεί να μην είναι παροδικό το αποτέλεσμα εννοείται.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

συμφωνώ με τους 2 παραπάνω,
σε περίπτωση που δίνει αποτελέσματα κοντά σε αυτά του big 3 αξίζει - γλυτώνεις την καθημερινή ενασχόληση με τις τρίχες,τις παρενέργειες κ.α πολλά... :grandpa:

είναι βέβαια το "θέμα" των 4000...

ANAR

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
συμφωνώ με τους 2 παραπάνω,
σε περίπτωση που δίνει αποτελέσματα κοντά σε αυτά του big 3 αξίζει - γλυτώνεις την καθημερινή ενασχόληση με τις τρίχες,τις παρενέργειες κ.α πολλά... :grandpa:

είναι βέβαια το "θέμα" των 4000...

Σπυρο μια μακροχρόνια χρήση big 3 εκει κοντα παει χρηματικα στα 4.000 μην σου πω οτι τα ξεπερναει ανετα και δεν βαζω το καθημερινο ανχος οποτε χαλάλι τα λεφτά.

Ας παρει θέση και ο tse για το χρηματικό ;D ;D

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

σωστά λες ρε βεζίρη,
αλλά 4000 ευρόπουλα μετρητά σε 1η ζήτηση δεν παίζουν στους περισσότερους..ειδικά για μαλλιά :-\

ANAR

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
σωστά λες ρε βεζίρη,
αλλά 4000 ευρόπουλα μετρητά σε 1η ζήτηση δεν παίζουν στους περισσότερους..ειδικά για μαλλιά :-\

Το βεζίρη μου άρεσε ;D

geo.

Member

Θα συμφωνούσα και εγώ μαζί σας εάν όντως τα αποτελέσματα ήταν μόνιμα και όχι παροδικά και δεν χρειαζόταν να κάνεις οτιδήποτε άλλο , αλλά δυστυχώς αυτό είναι κάτι το οποίο ουτε οι ίδιοι το γνωρίζουν γιατί περίπου 1,5 χρόνο εφαρμόζεται αυτή η ιστορία . Εγώ προσωπικά παρότι έκανα την θεραπεία εξακολουθώ να βάζω regain και fungoral κρέμα , και σκέπτομαι να προσθέσω και άλλα , γιατί με τα βλαστοκύτταρα δεν απαλλάσσαι από την dht.
Και κάτι ακόμα όταν κάνεις μια θεραπεία τα λεφτά τα δίνεις σιγά , σιγά και εάν δεν έχει αποτέλεσμα την σταματάς ενώ εδώ εάν δεν έχει τα έχασες. Eny way το μέλλον θα δείξει εάν αξίζει η όχι , προς το παρών υπομονή.
GK δεν μου έδειξε ο Βουκίδης τις φωτογραφίες , είναι στην παρουσίαση που μου είχε στείλει ο Πασπαλιάρης της adistem (είναι το e-mail που σου έστειλα αρκετές φορές και δεν μπορούσες να το λάβεις) .Παρεμπίπτοντος και αυτοί μου είχανε ζητήσει 12000 ευρώ πέρση που είχα πάει ενώ φέτος σε ένα φίλο μου που πήγε και ρώτησε του ζήτησαν 5000. Όπου μας πιάσουνε ….. furious3

GK

New Member

geo. είπε:
Θα συμφωνούσα και εγώ μαζί σας εάν όντως τα αποτελέσματα ήταν μόνιμα και όχι παροδικά και δεν χρειαζόταν να κάνεις οτιδήποτε άλλο , αλλά δυστυχώς αυτό είναι κάτι το οποίο ουτε οι ίδιοι το γνωρίζουν γιατί περίπου 1,5 χρόνο εφαρμόζεται αυτή η ιστορία . Εγώ προσωπικά παρότι έκανα την θεραπεία εξακολουθώ να βάζω regain και fungoral κρέμα , και σκέπτομαι να προσθέσω και άλλα , γιατί με τα βλαστοκύτταρα δεν απαλλάσσαι από την dht.
Και κάτι ακόμα όταν κάνεις μια θεραπεία τα λεφτά τα δίνεις σιγά , σιγά και εάν δεν έχει αποτέλεσμα την σταματάς ενώ εδώ εάν δεν έχει τα έχασες. Eny way το μέλλον θα δείξει εάν αξίζει η όχι , προς το παρών υπομονή.
GK δεν μου έδειξε ο Βουκίδης τις φωτογραφίες , είναι στην παρουσίαση που μου είχε στείλει ο Πασπαλιάρης της adistem (είναι το e-mail που σου έστειλα αρκετές φορές και δεν μπορούσες να το λάβεις) .Παρεμπίπτοντος και αυτοί μου είχανε ζητήσει 12000 ευρώ πέρση που είχα πάει ενώ φέτος σε ένα φίλο μου που πήγε και ρώτησε του ζήτησαν 5000. Όπου μας πιάσουνε ….. furious3

Κάνε άλλη μια προσπάθεια ρε συ Γιώργο εάν δεν σου κάνει κόπο να μου την στείλεις στο mail mou. Ώστε από τα 12.000.000 έπεσαν στα 5.000, μάλιστα. Είδαν ότι τους πήρε όλους ο Βουκίδης για αυτό λογικά.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα