Ναι στη Βουλα, σε προσωπικό του χώρο.Τον γιατρό Ζόντο τον είδες Αθήνα ?
Ναι στη Βουλα, σε προσωπικό του χώρο.Τον γιατρό Ζόντο τον είδες Αθήνα ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άρα αν θέλει κάποιος να κάνει consultation πως μπορεί να τον δει και που κάνει την επέμβαση?Ναι στη Βουλα, σε προσωπικό του χώρο.
Οκ οπως κ να χει άσε το κ προχωρά ...απλά δώσε πληροφορίες από την εμπειρία σου κ εννοείτε αν προχωρήσεις σε κάποιον να κάνεις παρουσίαση χωρίς όμως να σου βάλουν περιορισμούς οι γιατροί για να σε προλάβω (και τους προλάβω...) ....μείνε ανεξάρτητος ....Γιώργο δεν είναι γιατρός "μου" ο άνθρωπος. Τουλάχιστον οχι ακόμα γιατί δεν εχω αποφασίσει. Αλήθεια δεν θυμώνω όταν βλέπω τέτοια, εχω σοβαρότερα πράγματα για να θυμωσω. Το forum χρειάζεται υπεράσπιση ομως γιατί είναι πολυ σοβαρή πηγή γνώσης για όλους κ όταν γίνονται προσωπικες επιθέσεις μονο να χάσουν έχουν ολοι. Οταν κιόλας μπαίνουν κ γιατροί κ αρχίζει αυτό το παιχνιδάκι είναι ακομα πιο κρίμα γιατί θα φεύγουν τρέχοντας. Το είδαμε κ πρόσφατα αυτο...
Να σημειώσω πρώτα οτι είμαι 40 ετών, κ εχω κανει Fut το 2007. Εχω ψαχτεί αρκετά ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια κ εχω κανει online διαγνωσεις με Lorenzo, Hasson, Erdogan. Οποτε πριν επισκεφτω κ τους 2 ειχα γνώσεις κ συγκεκριμενες ερωτήσεις να κανω.ποιος απο τους 2 που επισκεφτηκες σου εκανε καλυτερη εντυπωση φιλε brizdirek;
Δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα τυχαια επεσα πανω σε αυτο το σχολειο κανοντας περιηγηση στο διαδυκτιο .Θα ηθελα λοιπον αγαπητε moderator να σε ενημερωσω οτι δεν ειμαι καθολου θεωρητικος και ασχολουμαι με το FUE κλινικα και ερευνητικα απο το 2003 .Μαλιστα εκανα την πρωτη μεταμοσχευση FUE στην Αθηνα στην DHI στην οποια δουλεψα για 5 χρονια μεχρι το 2008,και εκπαιδευσα παρα πολλους γιατρους Εν συνεχεια συνεχισα στη Δανια και συγκεκριμενα στην Κοπεγχαγη μεχρι το 2020 .Βασικα εχω κανει περισσοτερες μεταμοσχευσεις με την τεχνικη FUE απο καθε αλλο γιατρο στην Ελλαδα .Και η κλινικη και ερευνητικη μου εμπειρια αποτυπωνεται στις διακρισεις μου σαν FELLOW της ISHRS και Διπλωματουχως του ABHRS .To γεγονος οτι δεν δουλευα στην Ελλαδα για χρονια δεν σου επιτρεπει να με χαρακτηριζεις θεωρητικο .Το σαιτ μου που εκανες τον κοπο να επισκεφτεις θα ειδες οτι ειναι μια προσωπικη σελιδα ενημερωσης και οχι σελιδα μαρκετινκ γιατι απλα η κλινικη μου στη Δανια εχει το απαραιτητο σαιτ .Δεν εχω αναγκη βλεπεις να κανω αυτο τον τυπο μαρκετινκ που εννοεις εσυ για να ""ψαρευω ""πελατες μεσα απο φορουμ κλπ.Εγω αντιμετωπιζω τους ασθενεις μου ως γιατρος και οχι ως επιχειρηματιας.Νομιζω πως το σαιτ που εκπροσωπεις και ειναι ακρετα εγκυρο απαιτει να δινονται πιο προσεκτικες απαντησεις οταν αυτες προερχονται απο υπευθυνους παραγοντες .
Εκει που με εχασε ήταν στο οτι μου ζωγραφισε μια hairline πιο κατω κ απο όταν ημουν 18 ετών κ οταν του το είπα μου ειπε επι λεξει οτι είμαι ηττοπαθης
Α,τέτοια λέει πίσω από την πλάτη μας;κ με ατάκες τυπου οτι σου κάνει ο lorenzo θα σου κανω κ γω
απο οτι θυμαμαι και ο bill1991 κατι τετοια ελεγε...τον εξισωνε με τους κορυφαιους γιατρους παγμοσμιως....τυχαιο;Α,τέτοια λέει πίσω από την πλάτη μας;
Φέρτε του παιδιού ένα σύννεφο να πέσει .....Α,τέτοια λέει πίσω από την πλάτη μας;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η τακτική του ριχνω άδεια να πιάσω γεμάτα δεν βοηθάει να ξέρεις. Πες τι σου φαίνεται περίεργο, μιλα πιο ευθέως. Πες φίλε νομίζω λες ψέματα ή κατι τετοιο κι ας ακουστεί παιδικό. Ή μηπως σου φαίνεται ακραίο οτι έφυγα επειδή μου προτεινε αυτό το πράγμα? Αν και δεν ήταν μονο αυτό που μ έκανε να φύγω, τα έγραψα αναλυτικότερα παραπάνω.Οτι δηλαδη ο Αναστασακης προτεινε σε ενα 40χρονο ηδη μεταμοσχευμενο hairline 18χρονου και αυτο ηταν που τελικα τον εκανε να φυγει; E πολυ δυσκολο να το πιστεψω αυτο . Ο Αναστασακης , και πολυ σωστα , ουτε σε 18χρονο θα προτεινε hairline 18χρονου . Απο αυτο και μονο κατι μου φαινεται περιεργο.
Φίλε μου απλά επειδή ξέρουμε πως κινείται ο Αναστασάκης,αυτό είναι εκτός λογικής.Η τακτική του ριχνω άδεια να πιάσω γεμάτα δεν βοηθάει να ξέρεις. Πες τι σου φαίνεται περίεργο, μιλα πιο ευθέως. Πες φίλε νομίζω λες ψέματα ή κατι τετοιο κι ας ακουστεί παιδικό. Ή μηπως σου φαίνεται ακραίο οτι έφυγα επειδή μου προτεινε αυτό το πράγμα? Αν και δεν ήταν μονο αυτό που μ έκανε να φύγω, τα έγραψα αναλυτικότερα παραπάνω.
Νομιζω πως σιγουρα οριζουμε διαφορετικα τι ειναι νεανικο hairline εμεις στο φορουμ (ο Αναστασακης μαζι μας ,κρινοντας απο τις δουλειες του ) και εσυ brizdirek . Και για τις επιλογες σου , αναμεσα σε Ζοντο και Αναστασακη , τουλαχιστον εδω στο φορουμ , εχουμε μια πολυ καλυτερη εικονα απο τις δουλειες του Αναστασακη. Τι σημασια εχει αν μου μιλαει καποιος και 5 ωρες συνεχομενες αν δεν εχω δει ουτε μια δουλεια του . Λες για το επιθετικο μαρκετινγκ του Αναστασακη. Μα ποιος σου ειπε πως και η ουδετερη σταση , η αισθηση που ειχες πως δεν εχει και μεγαλη αναγκη ο Ζοντος να σε κανει πελατη του , πως δεν ειναι ειδος μαρκετινγκ ; Απλα φτιαγμενο για διαφορετικα γουστα , πχ τα δικα σου .
Θα μου κολλαγε οτι καθε περίπτωση είναι διαφορετική. Επισης αισθάνθηκα καλύτερα οταν ο lorenzo μου είπε για τα ιδια grafts (που ακουσα στον Αναστασσακη) οτι μπορούμε και πιο συντηρητική γραμμή αν το θέλω.Φίλε μου απλά επειδή ξέρουμε πως κινείται ο Αναστασάκης,αυτό είναι εκτός λογικής.
Και εγώ που τον είδα είμαι και μεγαλύτερος σου,έχω όλα τα στοιχεία και προϋποθέσεις για ένα φανταστικό αποτέλεσμα και πάλι με πήγε φουλ συντηρητικά και φυσικά διαφωνήσαμε.
Εσένα πως θα σου κόλλαγε αυτό?
Για το hairline μπορεί και να το ορίζουμε διαφορετικά, καμία αντίρρηση. Οι επιλογες μου δεν είναι οι δύο που αναφέρεις, είναι απλά αυτοι που ειδα στην Ελλάδα. Σίγουρα έχουμε δει δείγματα του Αναστασσακη συμφωνώ σε αντίθεση με του Ζοντου που είναι ελαχιστα κ αυτό είναι το θέμα που το ανεφερα ηδη. Τέλος δεν μιλησα για ουδέτερη στάση, να διαβάζεις καλύτερα.Νομιζω πως σιγουρα οριζουμε διαφορετικα τι ειναι νεανικο hairline εμεις στο φορουμ (ο Αναστασακης μαζι μας ,κρινοντας απο τις δουλειες του ) και εσυ brizdirek . Και για τις επιλογες σου , αναμεσα σε Ζοντο και Αναστασακη , τουλαχιστον εδω στο φορουμ , εχουμε μια πολυ καλυτερη εικονα απο τις δουλειες του Αναστασακη. Τι σημασια εχει αν μου μιλαει καποιος και 5 ωρες συνεχομενες αν δεν εχω δει ουτε μια δουλεια του . Λες για το επιθετικο μαρκετινγκ του Αναστασακη. Μα ποιος σου ειπε πως και η ουδετερη σταση , η αισθηση που ειχες πως δεν εχει και μεγαλη αναγκη ο Ζοντος να σε κανει πελατη του , πως δεν ειναι ειδος μαρκετινγκ ; Απλα φτιαγμενο για διαφορετικα γουστα , πχ τα δικα σου .
Το νήμα ανοιξε πριν δω τους γιατρούς στην Ελλάδα. Εκτίθεσαι, μην γράφεις αλλο.Εσύ ξεκίνησες την τακτική άδεια για γεμάτα..άνοιξες νήμα για να ζητήσεις γνώμες χωρίς να πεις πως είχες κάνει consultation ήδη και χωρίς να πεις τπτ.όπως κατάλαβες όντως δεν βοηθάει καθολου η τακτική αυτη