Hairsick
Active Member
Από ότι βλέπω σε όλο το κεφάλι, δε νομίζω ότι κάνει διακρίσεις.Η Dupa εμφανίζεται σε όλη την περιοχή της δότριας ή μόνο στα πλαινά;
Από ότι βλέπω σε όλο το κεφάλι, δε νομίζω ότι κάνει διακρίσεις.Η Dupa εμφανίζεται σε όλη την περιοχή της δότριας ή μόνο στα πλαινά;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις κάνει ΜΜ; Αν όχι, τα πράγματα δεν φαίνονται καλά…Κάποιο από τα έμπειρα μέλη να μου πει την γνώμη του για την δότρια μου; Με φόβισε λίγο αυτό με την dupa.
Όχι δεν έχω κάνει αλλά είμαι σε αναζήτηση, επίσης δεν έχω ακολουθήσει ούτε κάποια θεραπεία. Δλδ προτείνεις να ξεκινήσω φίνα;Έχεις κάνει ΜΜ; Αν όχι, τα πράγματα δεν φαίνονται καλά…
Θα σου πρότεινα να σε δει κάποιος ειδικός από κοντά πρώτα, πριν πάρεις το οτιδήποτε.Όχι δεν έχω κάνει αλλά είμαι σε αναζήτηση, επίσης δεν έχω ακολουθήσει ούτε κάποια θεραπεία. Δλδ προτείνεις να ξεκινήσω φίνα;
Αν δεν σε δει καποιος γιατρος που μπορει να την διαγνωσει δεν μπορουμε να ξερουμε. Σε πρωτη φαση δεν φαινεται οπως δεν φαινοταν και σε μενα. Αλλα εγω τελικα εχω.Κάποιο από τα έμπειρα μέλη να μου πει την γνώμη του για την δότρια μου; Με φόβισε λίγο αυτό με την dupa.