Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπήκα να ρίξω μια ματιά σχετικά με την κλωνοποίηση του θύλακα αν εφαρμόζεται πότε υπολογίζεται να εφαρμοστεί κ.τ.λ. Επίσης να βρω πληροφορίες για την μέθοδο με τα βλαστοκύτταρα που είχε δείξει ο Αντ1 (φυσικά υπήρχε στο φόρουμ ολόκληρο θέμα) Γιατί το μέλλων είναι πολύ αβέβαιο σχετικά με τα μαλλιά μας!! Και ευτυχώς δηλαδή που μπήκα!!Panos1982 είπε:Καλως ηρθες !!
Τι ηταν αυτο που σε εκανε να ασχοληθεις ξανα με τα μαλλια σου??? εφ οσων ειχες 2 χρονια να το κανεις οπως ειπες???
Είχα βγάλει πριν την επέμβαση αμέσως μετά όχι Βέβαια μπορώ να βγάλω τώρα Πάντως πριν δεν είχα κάνει χρήση τις μινοξιδίλης σχεδόν καθόλου (ειδικά την περίοδο πριν την επέμβαση) Αν θέλεις σου τις στέλνωgelisva είπε:καλως τον εχεις καμια φωτο πριν και μετα...?? :knup:
Curious V είπε:Iakovos ρίξε καλή ματιά σε πολλά αποτελέσματα πρώτα των γιατρών που σε ενδιαφέρουν και φυσικά όχι τα αποτελέσματα των σαϊτ που έχουν. Διάβασε πολύ καλά το ελληνικό φόρουμ και μετά πήγαινε και στα ξένα. Θα καταλάβεις τι κάνει καλά ένας καλός γιατρός και τι λάθος ο κομπογιαννίτης. Όσο για την εταιρία που ανέφερες, άστα να πάνε είναι. Στο δικό μαε φόρουμ και μόνο είναι τόσα τα παραδείγματα... ΜΑΚΡΥΑ!!!
φιλε ιακωβε αν βαλω φωτο μου με τα αποτελεσματα τις συγκεκριμενης κλινικης θα γελασει ο καθε πικραμενος εδω μεσαkapamarou είπε:Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Ήθελα να προσθέσω ότι στο κομπογιαννίτες που λες έχεις απόλυτο δίκιο.... Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να με βάλλουν μέσα γρήγορα λέγοντας μου ακόμα και ψέματα… Συγκεκριμένα….
-Mου είπαν θα πάρουμε λίγο τα πίσω και την επόμενη μέρα δεν θα φαίνεται τίποτα απόλυτος…
-Επίσης ότι η ίδια μέθοδος μπορεί να γίνει και με μακρύ μαλλί (στο πλάι) αλλά θα είναι διπλή τιμή
-Μου πούλησαν ένα λέιζερ ασύρματο 500ευρώ και όταν πήγα να το παραλάβω ήταν με καλώδιο και η κοπέλα εκεί χωρίς δισταγμό μου είπε ότι ήταν το «καινούριο μοντέλο» (λες και δεν θα το έβλεπα…)
-το σημαντικότερο από όλα είναι ότι προς το τέλος της επέμβασης πέσανε στο πάτωμα κάποιοι θύλακες μου…. η κοπέλα που τους χώριζε την είδα να πανικοβάλλεται και ο γιατρός έλεγε ότι δεν παθαίνουν τίποτα και μου τους έβαλε…
Μετά που βγάλανε και τις φωτό «Μετά» με είχανε πλακώσει στη μινοξιδίλη 2 φορές τη μέρα και έπαιρνα και 2*0,5mg κυστίνης… και τις βγάλανε με σχετικά μεγάλο μήκος μαλλιών!! Εννοείται επίσης ότι πριν την επέμβαση δεν μου αναφέρανε τίποτα για μινοξιδίλη κ.τ.λ…..