Κολπο που βρομαει!!!
Θνησιμοτητα 0,1%!!!
Να σου το εξηγησω εγω, φιλε μου, αφου παρατηρω οτι καποιοι εξακολουθειτε να ειστε επιρρεπεις στη συνωμοσιολογια...
Την ιδια απορια με εσενα ειμαι βεβαιος οτι θα ειχαν και στη Βορεια Ελλαδα πριν απο τρεις μηνες...
"Τι τα θελουμε τα μετρα, αφου ειμαστε καθαροι; Γιατι να επιβαλονται απαγορευσεις, αφου εχουμε μηδενικα κρουσματα;"....και άλλα τετοια χαριτολογηματα.
Μεχρι πριν λιγες ημερες, ομως, ετρεχαν σαν πανικοβλητοι μηπως συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα.
Και πιθανον σε ενα μηνα απο τωρα να ξανατρεχουν, γιατι με τις εκτος τοπου και χρονου αποψεις που εχετε περι παραπληροφορησης, να ξαναχαλαρωσουν και παλι να υπαρξει τριτο κυμα εξαρσης...
Φαυλος κυκλος, γιατι απλουστατα παραβιαζετε καθε κανονα λογικης...βλεπετε γυρω σας ανθρωπους να νοσουν κατα χιλιαδες, ανθρωπους να πεθαινουν κατα εκατονταδες και εσεις αμφιβαλλετε!!!
Αν αρθει το lockdown κατα τοπους, τοτε θα επικρατησει η αποψη οτι ειμαστε πλεον ασφαλεις, θα υπαρξει παλι η ολεθρια χαλαρωση που επικρατησε το καλοκαιρι, επειδη η χωρα μας βρισκοταν σε πλεονεκτικη θεση.
Παντου και παντα θα υπαρχουν ατομα που νομιζουν οτι υπαρχουν εξωγηινοι, οτι μας ψεκαζουν, οτι ολα γινονται για το κερδος φαρμακευτικων εταιρειων, οτι οι ισχυροι κινουν τα νηματα συνωμοσιων και άλλα τετοια ευφανταστα.
Και, επειδη, δυστυχως, υπαρχουν ατομα που γραφουν για θνησιμοτητα 0,1%, θρηνουμε εκατομμυρια θυματα.
Λυπαμαι, φιλε μου, αλλά τον θειο μου, 65 χρονων, δε θα μπορεσετε εσεις και οι υπολοιποι με τις ασυναρτητες αποψεις σας να μου τον φερετε πισω στη ζωη.
Να εχετε καλες γιορτες με τους υγιεις συγγενεις σας, αλλά που και που να σκεφτεστε και τους συνανθρωπους σας. Δικη σας ειναι η ζωη...δικαιωμα σας να πιστευετε οτιδηποτε θελετε, αλλά μεχρι το σημειο που δεν επηρεαζετε και τη ζωη των αλλων. Δε σας φταινε σε τιποτα οι υπολοιποι που θα ηθελαν αυτη τη στιγμη να εχουν διπλα τους τον αγαπημενο θειο τους.
Γιατι δεν λες επίσης ότι μετά το πρώτο κλείσιμο μαγαζιών στην συμπρωτεύσουσα έγιναν hit τα μπουζούκια στις Σέρρες και τα weekend στο Πήλιο επιδεινώνοντας τα κρούσματα και σε αυτούς τους νομούς.