Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι αυτό που λέμε, κάντο δεν γμτ…
αν σταματησει την φαγουρα θα ειναι ο θεος ο ιδιος. Aναρωτιεμαι τι διαολο συμβαινει με το κεφαλι μου. Μηπως η Dupa προκαλει αυτη τη φαγουρα? Με εχει ριμαξει.vag παρε φινα να λυνεις ο,τι λυνεται . Ειναι το pfizer της φαλακρας
VALE FINA, VALE FINA - YouTubeΕχω απιστευτη φαγουρα+τριχοπτωση σημερα. Σκεφτομαι φινα μπας και σταματησει ολο αυτο(και η φαγουρα) και μου βγαινει εκνευρισμος γιατι δεν εχω αποφασισει αν θα την παρω η οχι, οποτε αυξανεται η συμμετοχη στο φορουμ ωστε να βρω καποιον να διαφωνησω και να ξεσπαω εκει
ειλικρινεια και self awareness. χααχα
Ξεκινα φιναστεριδη.Εχω απιστευτη φαγουρα+τριχοπτωση σημερα. Σκεφτομαι φινα μπας και σταματησει ολο αυτο(και η φαγουρα) και μου βγαινει εκνευρισμος γιατι δεν εχω αποφασισει αν θα την παρω η οχι, οποτε αυξανεται η συμμετοχη στο φορουμ ωστε να βρω καποιον να διαφωνησω και να ξεσπαω εκει
ειλικρινεια και self awareness. χααχα
το ενδεχομενο να φταιει η εντονη ζεστη και η υγρασια του καλοκαιριου;αν σταματησει την φαγουρα θα ειναι ο θεος ο ιδιος. Aναρωτιεμαι τι διαολο συμβαινει με το κεφαλι μου. Μηπως η Dupa προκαλει αυτη τη φαγουρα? Με εχει ριμαξει.
παιζει να εχω high levels DHT και να ριμαζει τα παντα? Τι να πω.
οχι ειναι 18 χρονια σερι ανεξαρτητα καλοκαιριου χειμωνα. Αν κατι μπορω να συνδεσω με το ξεκινημα φαγουρας ειναι το accutane. Απο κει και περα αρχισε οπως και η τριχοπτωση.το ενδεχομενο να φταιει η εντονη ζεστη και η υγρασια του καλοκαιριου;
Με ένα πρόχειρο search, medi jeaneuse κ μαλλιά για πάντα, σε 2 ώρες, αναίμακτα και όμορφα. Αλλά όπως ξέρεις δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι επιστήμονας(Μuller) λοιπόν που ανακάλυψε το ddt βραβεύτηκε το 1948 με το Νόμπελ για την ιατρική και την φυσιολογία( για την προσφορά του στην ανθρωπότητα). Άκρως ειρωνικό αν σκεφτείς οτι στην πάροδο 20 χρόνων και άπειρων μελετών, το ddt και τα παραγωγά του ευθύνονται για καρκίνο, τερατογέννηση, κρετινισμό, διαβήτη, αυτισμό, νευροτοξικότητα, ορμονική διαταραχή κτλ κτλ.Με ενα προχειρο search το ddt χρησιμοποιειται και σημερα. Ηταν μια λυση που εχει σωσει απειρο κοσμο. Eκτιμηθηκε οτι ειναι το καλυτερο που μπορουσαμε να κανουμε. Σιγουρα υπαρχουν και αρνητικα, πιθανον πολυ περισσοτερα απο το εμβολιο. Αλλα οπως και στο θεμα του σπιτιου που καιγεται, σε ενδιαφερει να σωσεις οτι μπορεις οχι το αν μπηκε νερο στο ξυλο.
The WHO position is consistent with the Stockholm Convention on POPs, which bans DDT for all uses except for malaria control.
Aπο οτι καταλαβα πλεον δεν ψεκαζουν στο περιβαλλον παρα μονο indoors. Και παλι ηταν το καλυτερο που ειχαμε και εχουμε σε συγκριση με το να αφησουμε την κατασταση ως εχει στην μοιρα της.
Καποιες φορες θα ειναι ''σωζεις 100 και χανεις εναν''. Αλλες φορες θα ειναι ''σωζεις 100δες χιλιαδες δυνητικα και χανεις εναν'' (εμβολια).
Και προφανως η επιστημη του σημερα δεν εχει σχεση με αυτη του χθες, οι πιθανοτητες προς οφελος μας αυξανονται.
Οπως ειπα αν δεν εχεις καλυτερη απαντηση απο την επιστημονικη μεθοδο, δεν βρισκω λογο να ξοδευεις τσαμπα ενεργεια απο την αλλη πλευρα.
αλλα οκ ελευθεροι ειμαστε να εχουμε τις αποψεις μας και να διαφωνουμε
low dose?Ξεκινα φιναστεριδη.
Ειμαι ενα μηνα στο LowDose και τοπικο 4χ ανα εβδομαδα.
Τοσο λιγες τριχες στη μπανιερα απο οταν μπηκε το χαπι, δεν εχω δει στη ζωη μου
Ρε vag για όνομα του Θεού ρε φίλε, δεν πήγα να σου πουλήσω τα χειρόγραφα του Ιησού σε φωτοτυπία...Δηλαδη θες να μου πεις οτι χρησιμοποιειται ακομα κανονικα ΣΗΜΕΡΑ ενω εχει βρεθει οτι κανει ολα αυτα τα ασχημα πραγματα?
Η μηπως ειναι ψεκ ολα αυτα οπως παντα?
Γιατι αν κανεις ενα επισης deep search θα ανακαλυψεις οτι η γη ειναι επιπεδη τελικα. Δεν θελει κοπο θελει τροπο.
ΥΓ. Που ακομα και δικιο να εχεις (που δεν εχεις ) μου ψαχνεις παντα την εξαιρεση για να επιβεβαιωσεις τον κανονα. Βλεπεις μηπως καποιο λαθος στον τροπο σου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε vag για όνομα του Θεού ρε φίλε, δεν πήγα να σου πουλήσω τα χειρόγραφα του Ιησού σε φωτοτυπία...
παιζει να κολλησουν και οι υπολοιποι και μαζι με εμβολιασμενους να χτισουμε, απλα πιθανον θα γινει χαμος στα νοσοκομεια.Λοιπόν παιδιά μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουμε χτίσει ανοσία .
Με τη μετάλλαξη Δ βλέπεται τι γίνεται στην Ευρώπη .
Τη περασμένη εβδομάδα είχαν 500 covid cases ,και σήμερα 7000.
Η θα τον πιούμε, η θα σωθούμε!
Απο τις κουβέντες που ανταλλάξαμε σου έδωσα την εντύπωση οτι αντιμάχομαι την επιστήμη ?Εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις εκτος των επιστημονικων προτασεων που κατα 99.9% ειναι σωστες?
Μακάρι να μη γίνει τίποτα φίλε .παιζει να κολλησουν και οι υπολοιποι και μαζι με εμβολιασμενους να χτισουμε, απλα πιθανον θα γινει χαμος στα νοσοκομεια.
Αγαπητέ tol,χαχαχαχχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχ, συμφωνώ και επαυξάνω. Γνωστό της πάσης οτι κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι.Φιλτατε oreo, αυτο το προνομιο/δικαιωμα το εχει μονο ο Κυριακος Βελοπουλος, ο εθνοσωτηρας. Αυτος και μονο αυτος εχει στην κατοχη του τις αυθεντικες επιστολες του Ιησου!!!!
Κι ομως αυτον τον εθνοσωτηρα τον ψηφισε πανω απο το 3% του ελληνικου πληθυσμου!!!
Και υστερα υπαρχουν πολλοι που αμφισβητουν οτι υπαρχουν ψεκασμενοι Ελληναρες. Ατομα που χωρις ιχνος κριτικης ικανοτητας αγονται και φερονται, γινονται αθυρμα στα χερια επιτηδειων.
Ειμαι βεβαιος οτι ενα μεγαλο ποσοστο των ψηφοφορων του εν λογω εθνοσωτηρα ειναι βαμμενοι αρνητες του εμβολιου.
Γιατι; Επειδη ο φιλτατος Κυριακος θεωρει οτι το εμβολιο ειναι εργο σατανιστων, ειναι προαγγελος του αντιχριστου, μεσο αλλαγης του DNA.
Μέχρι 20 Σεπτέμβρη, θα έρθει το νέο lockdown?Λοιπόν παιδιά μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουμε χτίσει ανοσία .
Με τη μετάλλαξη Δ βλέπεται τι γίνεται στην Ευρώπη ?
Τη περασμένη εβδομάδα οι Ολλανδοί είχαν 500 covid cases ,και σήμερα 7000!!!
In short
Η θα τον πιούμε, η θα σωθούμε!
Βιάζεσαι κατσίκιΜέχρι 20 Σεπτέμβρη, θα έρθει το νέο lockdown?