Βρε εγώ μια χαρά κτλ τι λες καιρό τώρα αλλά οι απορίες μου παραμένουν .....γιατί αν ιός μαθαίνει την αλφαβήτα έχει δρόμο η ιστορία και οι εμβολιασμοί δεν τον σταματούν αλλά σταματούν τους θανάτους κάτι πολύ σημαντικό.... εξάλλου τους θανάτους ούτε ο ίδιος ο ιός θέλει....η. Ενστανση μου είναι γιατί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων...απ' ότι αποδεικνύεται από πρόσφατες μελέτες δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά όσο θέλουμε να πιστεύουμε...αυτά τα 90+% δεν ισχύει για την πλειοψηφία...
Αυτό που συμβαίνει με τον ιο ήταν αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή. Καμμία έκπληξη. Από που ήρθε η Δέλτα? Από την Ινδία. Έχεις καταλάβει γιατί? Γιατί εκεί έκανε πάρτι σε 1δις ανεμβολίαστους ανθρώπους και αυτό του έδωσε την ευκαιρεία να μεταλλαχθεί σε κάτι πολύ μεταδοτικότερο. Έτσι μεταλλάσονται οι ιοι, θέλουν καύσιμη παρθένα ύλη. Στην Κίνα με παρόμοιο πληθυσμό είδες να υπάρξει κάποια μετάλλαξη? Όχι. Γιατί? Γιατί εκεί με πρωτοφανούς σκληρότητας, σχεδόν δικτατορικά μέτρα, δεν τον άφησαν να διαδωθεί. Αυτά είναι η αλφάβητος της ανοσιολογίας. Έχω ξαναγράψει ότι ο ιος δεν έχει εξελιγμένη νοημοσύνη. Ο ιος δεν θέλει τίποτα. Απλά όσο τον αφήσεις να διαδίδεται σε ανεμβολίαστους και μεγάλους πληθυσμούς θα έχεις παραλλαγές. Αυτό προσπαθεί να κάνει συντονισμένα η ανθρωπότητα αυτή την στιγμή. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Τελευταία επεξεργασία: