Panos1982
Well-Known Member
Αυτο που με φοβιζει ειναι η εξελιξη που μπορει να εχει η τριχπτωση χωρις την χρηση φαρμακων ...αλλα απογοητευομαι με τις θεραπειες ,οπως ολοι φανταζομαι και ακομη δεν εχω ουτε καν χρησιμοποιησει μινοξ απλα λιγο δαφνελαιο..και κανω detumescense αν γνωριζεις τι ειναι, γιατι δεν ξερω μου εχει καρφωθει στο κεφαλι πως βοηθα...
Εμενα δε με φοβιζει, ειμαι σιγουρος για το πως θα εξελιχθει...θα παει nw6.
Αυτο δε σημαινει οτι θα παρω φαρμακα. κι αν παρω δε θα ειναι αυτα που περνουν σημερα, ειμαι αντιθετος με αυτα.
Αν μπορεις κ αντεχεις να βαζεις καθημερινα τοπικα βαλε, εγω απλα δεν αντεχω με ταλαιπωρει πολυ η διαδικασια.
Τα σημερινα φαρμακα (χαπιου) αλλαζουν τις ορμονες, το προβλημα δεν ειναι οι ορμονες ομως, το προβλημα ειναι οτι καποιοι θυλακες εμφανιζουν ευαισθησια σε αυτες ενω καποιοι αλλοι οχι. Υπαρχει συνεπως διαφορα στους θυλακες της σταθερης τριχοφυιας με τους θυλακες του πανω μερους που πλητονται απο ΑΑ. Αν βρουν μεσω αναλυσης DNA τα στοιχεια που διαφερουν και "διορθωσουν" τους θυλακες τοτε θα την κανω αυτη τη θεραπεια. Η θεραπεια χαπιου που υπαρχει σημερα με μεταμορφωνει σε κατι που δεν ειμαι οποτε αποριπτεται.
Σε αλλο νημα που σχολιασες πως μπορω να κανω κανονικα πρωτα fue και υστερα strip και να μην χασω πολυτιμα grafts με ανακουφισε γιατι ναι θελω να εχω τα πλαινα κοντα και αν πχ το νοργουντ μεχρι μια ηλικια παραμενει μικρο ισως να μην ασχοληθω με στριπ...Για fue θα ηθελα πολυ Λορενζο αλλα δεν νομιζω να μπορω να αντεξω το οικονομικο γιαυτο και ο Ερντογαν ειναι σχεδον μονοδρομος για fue και αντιστοιχα η Χατινγκεν για στριπ γιατι χασσονας και αμερικα πολλα τα λεφτα..
Μπορεις να το κανεις ναι, μπορεις φυε κ μετα στριπ αν χρειαστει.
Τωρα για το ποιον γιατρο θα επιλεξεις οσοι ειπες ειναι καλοι κ υπαρχουν κι αλλοι αρκετοι αυτο δεν ειναι προβλημα, θα το βρεις το balance που πρεπει αναμεσα στη σχεση τιμης - ποιοτητας.
Το προβλημα ειναι ο φοβος για το μεγαλο νοργουντ γιατι υπαρχει στην οικογενεια..Και προσπαθω να κρατηθω καμποσα χρονια ακομα να δω πως θα παει ,εχω σκεφτει πολλες φορες να ξεκινησω φινα αφου επισκεφτω γιατρο και να παιρνω ισως πολυ χαμηλη δοση για να βοηθησει οπως μπορει και να βρω και καποια εναλλακτικη θεραπεια επικουρικα ,γενικα να κανω οτι καλυτερο τωρα που ειμαι νεος.Οπως ειπα κ πριν στα 60 αν φτασω δεν νομιζω να με απασχολει τοσο..
Να κανεις μμ οταν πλεον δεν αισθανεσαι καθολου καλα με την εμφανιση σου και νοιωθεις οτι αυτο σου δημιουργει εντονο πλεον προβλημα στη καθημερινοτητα και δεν παει αλλο. Οχι πιο πριν (με το παραμικρο δλδ) αλλα ουτε και να περιμενεις πιο μετα...δεν υπαρχει λογος να περιμενεις να αδειασεις και να "δυσφορεις" καθημερινα τωρα που εισαι νεος εφ οσων υπαρχει τροπος να το διορθωσεις και αντ αυτου να εχεις μαλλι σε πιο μεγαλες ηλικιες που οντως θα ειναι πιο βατο το να μην εισαι fullhead. Στα 50 και τα 60 παλι θα σε ενδιαφερει εξ ισου η εμφανιση σου και το μαλλι σου αλλα θα ειναι πιο ευκολο ψυχολογικα να εχεις μια αραιωσουλα εκεινη την περιοδο παρα τωρα σε μικροτερη ηλικια. Αν και δε ξερω ουτε την ηλικια σου ουτε την αραιωση που εχεις αλλα αυτο ειναι γενικος κανονας. Οσο για τη θεραπεια χαπιου ειπα και πιο πανω οτι προσωπικα ειμαι αντιθετος τερμα. Αυτο ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος, δε μπορω να σε αποτρεψω ουτε εσενα ουτε κανεναν μπορει και να σε βοηθησει πολυ χωρις καποια ιδαιτερη επιβαρυνση.
Αν θυμαμαι καλα διεκοψες την φινα γτ τελικα σου εβγαλε παρενεργειες , παρολα αυτα απο προσφατη φωτο σου στο νημα βλεπω οτι οπως και σχολιαζουν και αλλα παιδια εχεις αρκετα αργη αα και ισως να μην φτασεις 6αρι οπως λες..Αν εχεις ορεξη κανε μια ανανεωση ειναι πολυτιμες από παιδια με τη ν επειρια σου για το φορουμ..
Την εκοψα οπως ειπα κ πιο πανω ναι.
Δεν εχω και τοσο αργη ΑΑ, αλλα ουτε πολυ γρηγορη, πιστευω οτι ο ρυθμος που μου πεφτουν τα μαλλια ειναι λιγο πιο γρηγορος απ το μεσο ορο. ΑΝ ας πουμε σημερα δεν ειχα κανει καθολου μμ δε θα μπορουσα να εχω μαλλι...θα το ξυριζα.
Στεκομαι επειδη μπροστα εχω κανει μμ και πισω βαζω dermatch, και υπαρχει αραιωση και στο middle απλα
"καλυπτεται".
Γενικα εχω χασει πολλα μαλλια απο το 2009 που ειχα κανει την πρωτη μμ, αλλα εξ αιτιας της μπορω και στεκομαι ακομα καλα,
δε το μετανιωσα δευτερολεπτο που την εκανα, αξιζε το καθε ευρω.
Ανανεωση δε θα κανω γιατι δε νομιζω οτι υπαρχει λογος, οτι ηταν να δειξω απ την μμ που εκανα το πριν και το μετα το εχω δειξει.
Θα κανω ισως νημα στην δευτερη επεμβαση που θα κανω στον ερντο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος ακομα θα δουμε...
Τελευταία επεξεργασία: