Η λυση ειναι μια...............!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: Η λυση ειναι μια...............!

ανουσιες δεν μπορεις να τις πεις αλλα και ο φιλος ΜΙΚΕs εχει εν μερη και αυτος δικιο διοτι ολες αυτες οι θεραπειες κανουν μονο κακο στον οργανισμο!!!!για τα αποτελεσματα φιλε τα εχεις οσο χρισημοποιεις τις θεραπειες , αν τα σταματησεις τοτ θα γινεις οπως επρεπε να ησουν και ακομα πιο καρφλος!!!!δεν υπαρχει ακομα θεραπεια με μονιμα αποτελεσματα!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member

Μην λησμονητε ποτε τον παραγοντα ψυχολογια.......αυτα οι θεραπειες μπορει να κανουν κακο κατα ενα μερος,αλλα βελτιωνουν κατα πολυ τον παραγοντα ψυχολογια(βλεποντας οτι εχεις μαλλι).
Μην ξεχνατε τι σοκ νιωσαμε οταν πρωτη φορα καταλαβαμε οτι αρχιζει να γυαλιζει το κεφαλι,ειδικα οταν εισαι σε μικρη ηλικια....εγω προσωπικα επαθα την πλακα μου.
Μην ξεχνατε ποσα νεα μελη απογοητευμενα γραφουν πρωτο post στο forum οτι τους εχει παρει απο κατω ζητωντας απο εμας συμβουλες για θεραπεια.
Καποτε ο hopefull ειχε πει κατι παρα πολυ σωστο.....απ το να παθεις καταθλιψη απο την καραφλα,χιλιες φορες φινα.
Μεγαλο πραγμα η ψυχολογια μαγκες....

garidas

New Member

crossfire είπε:
Μην λησμονητε ποτε τον παραγοντα ψυχολογια.......αυτα οι θεραπειες μπορει να κανουν κακο κατα ενα μερος,αλλα βελτιωνουν κατα πολυ τον παραγοντα ψυχολογια(βλεποντας οτι εχεις μαλλι).
Μην ξεχνατε τι σοκ νιωσαμε οταν πρωτη φορα καταλαβαμε οτι αρχιζει να γυαλιζει το κεφαλι,ειδικα οταν εισαι σε μικρη ηλικια....εγω προσωπικα επαθα την πλακα μου.
Μην ξεχνατε ποσα νεα μελη απογοητευμενα γραφουν πρωτο post στο forum οτι τους εχει παρει απο κατω ζητωντας απο εμας συμβουλες για θεραπεια.
Καποτε ο hopefull ειχε πει κατι παρα πολυ σωστο.....απ το να παθεις καταθλιψη απο την καραφλα,χιλιες φορες φινα.
έτσι ακριβώς το βλέπω και εγώ...τα λες παρα πολύ σωστά

MANKAR

Active Member

crossfire είπε:

σιγουρα ειναι πολυ βασικο η ψυχολογια , και εγω την πρωτη φορα που μου ειπε ο δερματολογος οτι καραφλιαζω και οτι να το παρω αποφαση κοντεψα να παιθανω απο την στεναχωρια μου γιατι τετοιο θεμα δεν υπηρχε ποτε σε μενα , μια ζωη γερο και πλουσιο μαλλι με φουλ ζελε ολη μερα και αλουστα 1-3 βδομαδες αλλα να ειναι τουμπανο ουτε σμηγματα και αλλες βλακειες!!!απο 25 χρονων αρχισα να εχω θεμα !!!!!!και οι θεραπειες σου ριχνουν την ψυχολογια γιατι νιωθεις οτι αμα δεν την κανεις θα καραφλιασεις!!!!! :'( :'(

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

crossfire είπε:
Το συζηταω το θεμα ψυχολογιας με ενα φιλο που εχει και αυτος προβλημα........και οταν του λεω οτι παμε για μεταμοσχευση να αλλαξει η ψυχολογια μας,μου απανταει οτι αν ειναι για θεμα ψυχολογιας με 50 ευρο επισκεψη σε ενα ψυχολογο λυνεται το προβλημα!!!!!

garidas

New Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
Το συζηταω το θεμα ψυχολογιας με ενα φιλο που εχει και αυτος προβλημα........και οταν του λεω οτι παμε για μεταμοσχευση να αλλαξει η ψυχολογια μας,μου απανταει οτι αν ειναι για θεμα ψυχολογιας με 50 ευρο επισκεψη σε ενα ψυχολογο λυνεται το προβλημα!!!!!
ναι αν μπορεί ο ψυχολόγος να μου δώσει τα μαλλιά που είχα στα 18 μου έχει δίκιο ο φίλος σου..φιλικά πάντα.. ;)

MANKAR

Active Member

το μονο που μπορει να κανει ο ψυχολογος ειναι να συζητησεις το θεμα της καραφλας το οποιο δεν μπορεις να το συζητησεις με τον περιγυρο σου!!!!θα σου πει τα κλασικα οτι υπαρχουν χειροτερα προβληματα και ζησαμε εμεις καλα και εσεις καλυτερα!!!!!!!

somari

Active Member

".απ το να παθεις καταθλιψη απο την καραφλα,χιλιες φορες φινα."

το ξερεις βεβαια πως πιθανη παρενεργεια της ιδιας της φινας ειναι η καταθλιψη...

Lord Raflas

New Member

crossfire είπε:
Περουκα με τιποτα....
:worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

Don Corleone είπε:
:worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper

γλόμπος η' περούκα???αν δεν έχεις επιλογή????

Lord Raflas

New Member

γλόμπος η' περούκα???

Γλομπος,με ξυριστικη η ξυραφακι ανελεητο με 4 λεπιδες και να γουσταρεις πολυ :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper

αν δεν έχεις επιλογή????

αν δεν έχεις επιλογή,εχεις κανει οπως εγω αποτυχημενη μεταμοσχευση,η συνεχιζεις με μεταμοσχευσεις η κοτσαρεις ενα καπελακι μαυρο κατα προτιμηση και κουραγιο γενικα...

γινε Τουρκος βρε αδερφε :5m:, αγορασε ενα τουρμπανι και παιχτο εφεντιμ και τα ρεστα :p :p :p :p

Υ.Γ 1:τι ατια και σατανιστες ρε μεγαλε :13m:,,οι τραπεζιτες μας πηδανε :21m:

Υ.Γ 2:ο ηθοποιος στο αβαταρ εχει το απολυτο μαλλι,ειδικα στον Αγγλο ασθενη το μαλλι του ηταν ολα τα λεφτα :worshipper :worshipper

περουκα με την καμια :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper

MANKAR

Active Member

Don Corleone είπε:
Γλομπος,με ξυριστικη η ξυραφακι ανελεητο με 4 λεπιδες και να γουσταρεις πολυ :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper

αν δεν έχεις επιλογή,εχεις κανει οπως εγω αποτυχημενη μεταμοσχευση,η συνεχιζεις με μεταμοσχευσεις η κοτσαρεις ενα καπελακι μαυρο κατα προτιμηση και κουραγιο γενικα...

γινε Τουρκος βρε αδερφε :5m:, αγορασε ενα τουρμπανι και παιχτο εφεντιμ και τα ρεστα :p :p :p :p

Υ.Γ 1:τι ατια και σατανιστες ρε μεγαλε :13m:,,οι τραπεζιτες μας πηδανε :21m:

Υ.Γ 2:ο ηθοποιος στο αβαταρ εχει το απολυτο μαλλι,ειδικα στον Αγγλο ασθενη το μαλλι του ηταν ολα τα λεφτα :worshipper :worshipper

περουκα με την καμια :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper

ο ηθοποιος που εχω στο avatar ενω ειχε τελειο μαλλι και ειχε μια εμφανιση γυρω στο 9 τωρα εχει καραφλα και οι ρολοι που υποδυεται ειναι π.χ. ο αδης στην τιτανομαχια , στο χαρι ποτερ το τελευταιο κανει τον ασχημο κακο , γενικα τωρα σε εμφανηση εχει χαλασει πολυ λογω καραφλας!!!!τωρα ειναι γυρω στο 6-6,5. η καραφλα σε ριχνει απο 2 εως 5 μοναδες κατω!!!!αντε να βγει η κολοθεραπεια να βρουμαι την χαμενη μας υγεια!!!!! :'(

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
ο ηθοποιος που εχω στο avatar ενω ειχε τελειο μαλλι και ειχε μια εμφανιση γυρω στο 9 τωρα εχει καραφλα και οι ρολοι που υποδυεται ειναι π.χ. ο αδης στην τιτανομαχια , στο χαρι ποτερ το τελευταιο κανει τον ασχημο κακο , γενικα τωρα σε εμφανηση εχει χαλασει πολυ λογω καραφλας!!!!τωρα ειναι γυρω στο 6-6,5. η καραφλα σε ριχνει απο 2 εως 5 μοναδες κατω!!!!αντε να βγει η κολοθεραπεια να βρουμαι την χαμενη μας υγεια!!!!! :'(

Είχε δώσει ρέστα στο remake του red dragon!!! :worshipper

MANKAR

Active Member

Fenimore είπε:
Είχε δώσει ρέστα στο remake του red dragon!!! :worshipper

τα ειχε μεχρι μεγαλη ηλικια τα μαλλια !!!τα εχασε αποτομα!!!!!
ΕΔΩ μερικες φωτος ανα χρονικη στιγμη

Συνημμένα

• 90'Σ.jpeg
    90'Σ.jpeg
    3.4 KB · Προβολές: 264

Chs

Μέλος του προσωπικού
RE: Απ: Η λυση ειναι μια...............!

Fenimore είπε:
Η στροφή προς τα homemade παρά στα έτοιμα σκευάσματα του εμπορίου πιστεύω οτι είναι μια καλή αρχή ώστε να πιέση την βιομηχανία να βγάλει κάτι πιο αποτελεσματικό.

Η POLICE μίλησε σωστά.. Feni σου δίνω τα ράστα μου όλα δικά σου.. 8)

crossfire99 είπε:

Τα άλλα μισά ραστα πάνε σε εσένα.. θα την βγάλω με περούκα τι να κάνω.. O0

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα