Θα ηθελα την εκτιμηση σας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member
Απ: Θα ηθελα την εκτιμηση σας

Επειδή οι φωτογραφίες είναι αρκετά κοντινές και δεν μπορεί κανείς να καταλάβει αναλογικά με το πρόσωπο την έκταση του προβλήματος, θα σου συνιστούσα σε πρώτη φάση να βγάλεις λίγο πιο μακρινές και να σβήσεις μάτια-μύτη-χείλη σε περίπτωση που δε θέλεις να φανεί το πρόσωπό σου. Σχετικά με τη φίνα δεν μου ακούγεται παράλογο το να την προτείνουν (άσχετα αν εσύ θες να πάρεις ή όχι)... όχι μόνο για τους προαναφερθέντες λόγους, αλλά και για να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα υπόλοιπα, μη μεταμοσχευμένα μαλλιά σου να εγκαταλείψουν το κεφάλι σου.

kapa

Μέλος του προσωπικού

δεν ειμαι σε καμια απο αυτες τις φωτος αλλα θα βαλω καποια στιγμη,εχω βγαλει μερικες για το φορουμ :)

tatini

New Member

Για τον CMOS το είπα... Ρε Καπαμαρού, γιατί σε κάθε θέμα νομίζεις ότι απευθύνομαι σε εσένα? :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

τα μηνυματα που δεν εχουν παραθεση απευθυνονται στο τελευταιο μηνυμα :)

Panos1982

Well-Known Member

cosmos καλημερα.....
ειδα λιγο την περιπτωση σου και εφτιαξα ενα δικο μου πλανο για σενα.....και θα στο παρουσιασω με μια φωτογραφια σου για να δεις τι ενοοω....

Καταρχην να πω οτι πριν που υπολογισες τα θυλακια με την μεθοδο που εκανε το προγραμμα ξεχασε το.....γιατι το προγραμμα παει μεχρι 45θυλακες το cm² αλλα στην χερλαιν βαζουμε πυκνοτητα τουλαχιστον 60 θυλακες το cm² οποτε οπως καταλαβαινεις το προγραμμα πεφτει εξω....

Λοιπον θα βασιστω σε μια φωτογραφια σου...αυτην που εβαλες τελευταια......και εχεις τραβηξει μια πρασινη και μια κοκκινη γραμμη......(εγω τραβηξα μια μαυρη γραμμη με αυτο που θα εκανα εγω)
Λοιπον λες οτι στην πρασινη γραμμη που εχεις κανει θα επρεπε να ηταν η χερλαιν σου....αλλα φαινεται καθαρα οτι κατω απ την πρασινη γραμμη υπαρχουν φυτρες οποτε
1ον) πρεπει να κατεβεις λιγο πιο κατω απ την πρασινη και
2ον) αν εκανες οντως επεμβαση εκει που ειναι η πρασινη και πισω.....σου εγγυομαι εγω οτι οπτικα δε θα ειχες σχεδον καμμια διαφορα με το σημερα.....δε θα αλλαζε η εμφανιση σου.....θα αλλαζε λιγο υ πυκνοτητα μονο.....και στο χερλαιν θα ηταν τοσο μικρη η διαφορα σε σχεση με το τωρα που δε θα το παρατηρουσε κανεις.....εκτος απο σενα....πραγμα που δε θα σε ευχαριστουσε τελικα.....

Λοιπον εγω σχεδιασα την μαυρη γραμμη βασισμενη στην φωτο που αναλυω τοση ωρα και την παραθετω εδω στη φωτο....
σε αυτη τη φωτο που εφτιαξα πιστευω πρεπει να κινηθεις για να εχεις ενα καλο χερλαιν σε ολη σου τη ζωη που θα σε ικανοποιει.....και σημερα και παντα.....

** Ο υπολογισμος μοσχευματων τωρα......**
απ τον ενα κροταφο ως τον αλλο η αποσταση ειναι περιπου γυρο στους 17 ποντους...
(μετρισε το και μονος σου για να δεις τον ακριβη αριθμο..) και το πλατος που θα μπουν τα μοσχευματα ειναι περιπου 2 ποντοι......γιατι θα εισχωρησει και λιγο στα ειδη υπαρχοντα που εχεις....
Αρα 2 Χ 17 = 34cm² ειναι η επιφανεια που θα μπουν θυλακες........επι 62 θυλακες περιπου ανα cm² μας κανει...
34 X 62 = 2108 θυλακια πανω κατω για να φτιαξεις αυτο που σου εδειξα......
Στο περιπου δηλαδη θελεις 1700-2100 θυλακια...αναλογα με το ποσο θα κατεβει το χερλαιν.......
Αυτα...ελπιζω να βοηθησα.....

Συνημμένα

• jhvbjh.jpg
    jhvbjh.jpg
    42.1 KB · Προβολές: 25

cmos516

Member

pano καταρχην να σ'ευχαριστω που μπηκες στο κοπο,και για το χρονο που αφιερωσες.
Συμφωνω την πρασινη γραμμη μου την εκανα ελαχιστα πιο πανω,(ηθελα να δω αν θα το παρατηρηση κανεις,για να ειμαι κατοχυρωμενος οτι προκειτε για σχετικο :D)οντως εχεις δικαιο αλλα οχι τοσο κατω .εσυ νομιζω την παραπηγες πολυ κατω,πιστευω το ιδανικο ειναι το μεσο μεταξυ της πρασινης και της δικιας σου.

Panos1982 είπε:
2ον) αν εκανες οντως επεμβαση εκει που ειναι η πρασινη και πισω.....σου εγγυομαι εγω οτι οπτικα δε θα ειχες σχεδον καμμια διαφορα με το σημερα.....δε θα αλλαζε η εμφανιση σου.....θα αλλαζε λιγο υ πυκνοτητα μονο.....και στο χερλαιν θα ηταν τοσο μικρη η διαφορα σε σχεση με το τωρα που δε θα το παρατηρουσε κανεις.....εκτος απο σενα....πραγμα που δε θα σε ευχαριστουσε τελικα.....

Ολη η υποθεση πανο γινετε για μενα,για τους αλλους η απωλεια ειναι τοσο ελαχιστη που δεν παρατηρη κανεις,και ετσι οπως τα κανω,(δεν αποκαλυπτετε τοσο η hairline) δεν φαινετε .
Απο την αλλη με στεναχωρει πολυ εμενα (ο ενας κυριως ο κροταφος εχει παει πιο πισω),και με εχει "κουρασει" που δεν ειμαι ελευθερος και δεν μπορω να αποκαλυψω την hairline μου,κανοντας αλχημιες με το στυλ για καλυψη. :( :(

Τωρα οσο αναφορα τον υπολογισμο μπορω να πω με κατατοπισες πληρως
Πλην ομως κατι.
Αναφερεσε σε πυκνοτητα 62 θυλακια το cm²,ok εννοειτε οτι με ενδιαφερει η τερμα πυκνοτητα,ομως μια τετοια πυκνοτητα ειναι εφικτη???
Προχτες ειχα παρει ενα χαρτι και εκανα κατι μπακαλιστικα ,σχεδιασα λοιπον ενα τετραγωνακι 1cmX1cm ,και μετα με τη μυτη του big(0.75 το πολυ),το γεμισα τελειες μεσα
http://postimage.org/image/120ow2r5w/
Στο πρωτο εβαλα 50 και στο δευτερο σχεδον τις μισες (23)
το πρωτο απεκονιζει δηλαδη μια πυκνοτητα δηλαδη 50θ/το cm².
Αν η καθε κουκιδα συμβολιζει και ενα μοσχευμα,και αν το καθε μοσχευμα θελει και λιγο δικο του χωρο,οπως το σχημα,πως ειναι δυνατον να χωρεσουν εκει μεσα 62 μοσχευματα???και να ειναι εφικτη μια τετοια πυκνοτητα?εκτος και αν στο μοσχευμα εκανα εντελως λαθος εκτιμηση και ειναι πολυ πιο ,μικροσκοπικο.
(Δεν το παιζω εξυπνος απλα ασχετος ειμαι και απλα εκφραζω τις προσωπικες μου τεχνικες αποριες που μου δημιουργουντε :))

Lord Raflas

New Member

Αν καποιος ειναι φαλακρος η καπου εκει κοντα,τα 45 στο τ.εκατοστο δεν ειναι καλα?δεν υποτιθεται οτι με τοσα εισαι περιπου στο 50%?γιατι και εμενα 60-70 στο εκατοστο μου φαινονται πολλοι.. :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

αυτος ο μεγαλος αριθμος των 60θυλακιων αναφερεται μονο για τα χερλαιν.....που πρεπει να δειχνουν πυκνα και φυσικα....
απο κει και πισω δε χρειαζεται τοση πυκνοτητα.....μπορεις να πεσεις ανετα στο 40-45 θυλακες και να εισαι εξ ισου μια χαρα.....
κι ετσι και γινεται βασικα στις μεταμοσχευσεις......
Οι μονες περιπτωσεις που βαζεις 40 θυλακες και στην χερλαιν ειναι σε ηλικιωμενα ατομα που ταιριαζει κιολας με την ηλικια τους αυτη η ελαφρα μειωμενη πυκνοτητα....

cmos516

Member

Panos1982 είπε:
στο λινκ αυτο που θα σου δωσω κατεβα τερμα κατω......
ειναι ενα περιστατικο του κεσερ....με 70 θυλακες ανα εκατοστο......

http://bellicapelli.forumfree.it/?t=42550602

???Εχω μεινει αφωνος και αλλαξε η εντυπωση που ειχα οριστικα,προφανως...το μοσχευμα ειναι ακομη πιο μικροσκοπικο απο οτι νομιζα!!
Στο μεταξυ και αυτος ο Dr.Keser,φαινετε πολυ καλη η δουλεια του,και αν καταλαβα ειδικευετε μονο στη fue,oπως ο Dr.Hasson στη strip.

Panos1982

Well-Known Member

cmos516 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=2400.msg42903#msg42903 date=1291659268]
στο λινκ αυτο που θα σου δωσω κατεβα τερμα κατω......
ειναι ενα περιστατικο του κεσερ....με 70 θυλακες ανα εκατοστο......

http://bellicapelli.forumfree.it/?t=42550602

???Εχω μεινει αφωνος και αλλαξε η εντυπωση που ειχα οριστικα,προφανως...το μοσχευμα ειναι ακομη πιο μικροσκοπικο απο οτι νομιζα!!
Στο μεταξυ και αυτος ο Dr.Keser,φαινετε πολυ καλη η δουλεια του,και αν καταλαβα ειδικευετε μονο στη fue,oπως ο Dr.Hasson στη strip.
[/quote]

ο κεσερ ναι ειναι μονο για την φυε......
θα μπορουσα να πω οτι ο κεσερ συμφωνα με οσα εχω δει καλος ειναι....και κανει καθαρη δουλεια τουλαχιστον ο ανθρωπος....δεν ειναι τσαπατσουλης......αλλα απο κει και περα.....η φυε....παραμενει φυε.....και ειναι υποδιεστερη του στριπ συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα....

cmos516

Member

Panos1982 είπε:
αλλα απο κει και περα.....η φυε....παραμενει φυε.....και ειναι υποδιεστερη του στριπ συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα....
Tι θες να πεις ??Εγω για παραδειγμα υπολογιζω στη fue για τη περιπτωση μου,η οποια νομιζω ειναι μικρης εκτασης (1500 -2000 θυλακια)δεν κανω καλα??
Βεβαια εαν ειναι να βγουν απο τη ληπτρια 2000 θυλακια και να φυτρωσουν τα 1700,παω πασο.
Αν και με ειχαν διαβεβεβαιωση σε επικοινωνια μου που ειχα με την hdc ,oτι κατι τετοιο δεν υφιστατε,οι ιδιες πιθανοτητες υπαρχουν και στη μεν και στη δε.

Panos1982

Well-Known Member

cmos516 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=2400.msg42920#msg42920 date=1291712143]
αλλα απο κει και περα.....η φυε....παραμενει φυε.....και ειναι υποδιεστερη του στριπ συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα....
Tι θες να πεις ??Εγω για παραδειγμα υπολογιζω στη fue για τη περιπτωση μου,η οποια νομιζω ειναι μικρης εκτασης (1500 -2000 θυλακια)δεν κανω καλα??
Βεβαια εαν ειναι να βγουν απο τη ληπτρια 2000 θυλακια και να φυτρωσουν τα 1700,παω πασο.
Αν και με ειχαν διαβεβεβαιωση σε επικοινωνια μου που ειχα με την hdc ,oτι κατι τετοιο δεν υφιστατε,οι ιδιες πιθανοτητες υπαρχουν και στη μεν και στη δε.
[/quote]

Τι θελω να πω?? το ειπα ξεκαθαρα....δεν αφησα καποιο υπονοουμενο.... :p
Καλα κανεις και υπολογιζεις στην φυε.... ταιριαζει στην περιπτωση σου......αλλα αυτο δεν σημαινει οτι παυει να ειναι κατωτερη της στριπ....
συμφωνα παντα με την δικη μου ερευνα που εχω κανει.....
Ωστοσο σε αυτο που ειπες οτι αν στα 2000 φυτρωσουν τα 1700.....δεν ειναι καθολου κακο ποσοστο να ξερεις...θεωρειται επιτυχια...
μιας και σε ποσοστα σημαινει 85% yeld rate το οποιο ειναι πολυ ικανοποιητικο...ειδικα για μια φυε...αλλα και για στριπ καλο ειναι το 85%....

cmos516

Member

Panos1982 είπε:
αυτο δεν σημαινει οτι παυει να ειναι κατωτερη της στριπ....
συμφωνα παντα με την δικη μου ερευνα που εχω κανει.....

Μπορεις να μου πεις σε τι υστερη η fue?σε σχεση με τη strip?

Panos1982

Well-Known Member

με την φυε θετεις σε μεγαλυτερο κινδυνο το Yield rate.....
εγω θα την χρησιμοποιησω στο μελλον αλλα για ενδιαμεσες καταστασεις...
για το middle η το crown.... η τουλαχιστον για 2 -3 ποντους απ την χερλαιν και πισω.....
Το οτι η φυε εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες αποτυχιας σε σχεση με το στριπ ειναι γεγονος.....
το οτι υπαρχουν ομως πολλα περιστατικα φυε που ειναι καταπληκτικα ειναι κι αυτο γεγονος.....
η αποφαση ειναι στο χερι του καθενος.....
το θεμα ειναι να εισαι ενημερωμενος πληρως γα τα παντα....κι απο κει και περα τα ζυγιζεις....και αποφασιζεις τι θα επιλεξεις.....

Panos1982

Well-Known Member

καλα εσυ δεν εχεις προβλημα δοτριας.....κανε φυε....
σε περιπτωση που υπαρξει καποια ατελεια....κανεις μια δευτερη και την διορθωνεις.....
για καποιον ομως που παει για nw5 και πανω...δε μπορει να παιζει με την δοτρια του....γιατι θα τελειωσει γρηγορα.....
εσυ εχεις ιστορικο για nw3 αν θυμαμαι καλα....κι αυτο ειναι μεγαλο ατου...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα