Veron
Well-Known Member
Α και Β ζώνη
απο λεφτα?
Α και Β ζώνη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
2.500 + free PRPαπο λεφτα?
Φιλε Veron, επειδη ο φιλος giannis δεν καταλαβε αυτο που εγραψα στο σχολιο μου.....@giannis7000 Το πλανο ποιο ειναι? περιπου 2000 grafts A&B ζωνη ή 2000 σε ολη την ληπτρια?
Φιλε Μακη, ο λογος και στις δυο μμ που εχω κανει στη DHI (2011 και 2015) ηταν 2....αρα περιπου 2400 τριχες (1200 × 2 = 2400) στην καθεμια απο αυτες.tol , τελικα με τα 1200 graft ποσες τριχες μπηκαν; τους τονισες πως βαλαν λιγοτερα απο αυτα που θα επρεπε;
Η πικρή αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς.Εαν δεν έβλεπα την ενδεχόμενη αραίωση στη δοτρια θα σου έλεγα να το παλέψεις με φίνα εφόρου ζωής και πλάνο μεταμοσχεύσεων.
Επίσης μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Πως γίνεται η πρώτη κλινική να αναφέρει 126 τριχες/ cm2 και η δεύτερη να αναφέρει
80 fue/cm2 και λόγο 3,0 !!
Είναι τεράστιες οι διαφορές ρε παιδιά! Τι σκατα γίνεται ????
Αν και σύντομη επίσκεψη έτυχα μιας αρκετά επαγγελματικής προσέγγισης.
τα δεδομένα μετά τις μετρήσεις είναι :
80 fue/cm2
λόγος 3.00 !!!!
Η δότρια μου είναι (αρκετά) above standard.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επίσης μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Πως γίνεται η πρώτη κλινική να αναφέρει 126 τριχες/ cm2 και η δεύτερη να αναφέρει
80 fue/cm2 και λόγο 3,0 !!
Είναι τεράστιες οι διαφορές ρε παιδιά! Τι σκατα γίνεται ????
Φιλοι μου, το συμπερασμα ειναι ξεκαθαρο και αδιαμφισβητητο......
Οι ελληνικες κλινικες ειναι στελεχωμενες με παπατζηδες, κομπογιαννητες, μπουρδολογους, παραμυθατζηδες (και ενα σωρο αλλα κοσμητικα επιθετα).
Η μια κλινικη μετρα 80 grafts ανα cm2 και λογο 3........η αλλη (dhi) μετρα 120 τριχες ανα cm2 (αν δεχθουμε το λογο της πρωτης κλινικης, 40 grafts ανα cm2)!!!!!!
Τι να πρωτοπει κανεις για τις αλανθαστες εκτιμησεις/μετρησεις των ελληνικων κλινικων;
Η μια 80 grafts....η αλλη τα μισα (40)!!!!
Ελλας το μεγαλειο σου!!!
Αντε τωρα εσυ να βρεις που ειναι η αληθεια και που η απατη...ποιος παραμυθιαζει ποιον.
Ειμαι βεβαιος οτι, αν ο φιλος Γιαννης πηγαινε και σε μια τριτη ελληνικη κλινικη, θα ειχαμε μια νεα διαφορετικη εκτιμηση.....60 grafts, 100 grafts.....
Πιασε το αυγο και κουρευτο.
@piros75 πόσο τριχ/κια θέλω για Α και Β σκεπτόμενος συντηρητικά?
Επισης αν θες έξηγησε μου αυτό με το χρώμα μαλλί και γιατί με ευνοεί?
Φιλε piros, νομιζω οτι κατα βαθος καταλαβαινεις και εσυ ο ιδιος πως με τις συμβουλες/προτασεις σου διωχνεις πελατες απο την κλινικη που εκανες τη δικη σου μεταμοσχευση.Συνεπώς η πρότασή μου είναι 2000 μοσχεύματα μπροστά