καλο ειναι να μην ασχολουμαστε με το ποιος μενει ποιος φευγει.
και επισης καλο ειναι παλι να σκεφτομαστε πριν γραψουμε κατι,οπως δεν θα θελαμε να μας μιλανε με ασχημο τροπο ετσι δεν πρεπει να μιλαμε με ασχημο τροπο.
τωρα για το ποιος εφυγε ειναι κατι που αποφασισα εγω,δεν με νοιαζουν οι γνωσεις του καθε ενος.
θελω να σταθω καπου
Εμενα μ ενοχλει περισσοτερο που οι mods, αφηνουν κατι τυπους σαν αυτον ελευθερους να γραφουν τις βλακειες τους, επειδη εχει ''καλες προθεσεις'' ή αυτα που προτεινει ειναι ακακα, και μπαναρουν πραγματικα διαβασμενα μυαλα, οπως πχ GiannisTak, επειδη ειναι ας πουμε πνευματα αντιλογιας (με επιχειρηματα). Δε λεω οτι ο παραπανω ηταν σωστος σε ο,τι ελεγε, αλλα τουλαχιστον ειχε δομημενη σκεψη και παρεθετε πηγες.
εχουμε παρεξηγησει την λεξη διαβασμενα μυαλα με την λεξη κλειστα μυαλα.
http://www.hairlossgr.com/threads/Το-λάδι-μέντας-καλύτερο-από-την-μινοξιδίλη-χωρίς-παρενέργειες.10240/page-2#post-152060
εγω τον εδιωξα και ειναι η δευτερη φορα που το κανω γιατι το εχω ξανα κανει με τον προηγουμενο λογαριασμο του,και οπως θα το ξανα κανω με τον επομενο λογαριασμο του.
ο καθε ενας που γραφει κατι,αφηνει ενα κομματι του χαρακτηρα του στο μηνυμα.
ηταν ενα τρολ,με θεωριες δηθεν οτι γνωριζει προσπαθουσε να πεισει ολους οτι εχει δικιο.
εγω θα ηθελα για λιγο να ηταν εδω και να μας απαντουσε εναν εναν και τους 7 που εχουμε επανεκφυση το σκεπτικο του.
δεν ειναι μονο αυτο το θεμα,σε ολα τα νηματα το εκανε.
γι αυτο ξοδευτικαν τοσα εκατομμυρια ευρω σε ερευνες,για να βγαινει ο καθε κλαριτσης να λεει οτι του κατεβει?