Καλησπερα σας!προτασεις για κλινικες ενχωριες αλλα και σε γειτονικες χωρες!

Noname12

Active Member
Μου φαίνονται λίγο δύσκολα τα πράγματα χωρίς φίνα γιατί η ΑΓΑ σου κατεβαίνει πολύ πίσω στο crown (δεν ξέρω αν υπάρχει και DUPA).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Noname12

Active Member
Εδώ η απάντηση του Lorenzo για φινα & τεκνοποιία, σε αντίθεση με αυτό που λέει ο Τυρκαλάς.

dimak48

New Member
Εδώ η απάντηση του Lorenzo για φινα & τεκνοποιία, σε αντίθεση με αυτό που λέει ο Τυρκαλάς.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση ξερω πως το

Σε ευχαριστώ πολυ το είχα διαβάσει ξανα καταλαβαίνω ότι την μόνη σοβαρή δουλειά το κάνει το χάπι!
Αλλά παω τοπικά για την ωρα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να το ξεκινήσω καθώς δεν φοβάμαι για άλλες παρενέργειες

dimak48

New Member
Ρώτησα για διάχυτη μου είπε πως δεν είναι

Συνημμένα

• Screenshot_20250130_220513_Gallery.jpg
    Screenshot_20250130_220513_Gallery.jpg
    395.4 KB · Προβολές: 56
  • 20250130_145808.jpg
    20250130_145808.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 56

Legend

Active Member
Update
Μετά από αρκετή σκέψη επισκέφτηκα 2 κλινικές και όχι περισσότερες για να μην μπερδευτω.
Πρώτη επίσκεψη HDC όπου έγινε consultation περίπου 20 λεπτά ή πρόταση τους είναι 3.000 τριχοθυλακια Α ζωνη και μπαίνουμε και λίγο Β
Και σε δεύτερη φαση κάλυψη crown με άλλες 3.000. Καθώς παω να τα χάσω όλα όπως φαίνεται.Από θεραπεία πρότειναν τοπικά φινα σε κρέμα που διαθέτουν οι ίδιοι ή χάπι με τις οποίες παρενέργειες όπως μ είπαν.
Από δοτρια την βρήκαν οκ και μου είπαν ότι μπορούν ακομα και από γενιά να πάρουν και ότι είμαστε καλά
Τιμή 1.8/τριχοθυλακιο οποτε στην καλη περιπτωση εάν κλείσω από τωρα για καλοκαίρι 5.500 για 3.000 grafts αλλιώς ανεβαίνουμε..

Δεύτερη επίσκεψη Starks Τυρκαλας
Consultation περίπου 30 με 35 λεπτά.
Η πρόταση του βάζουμε 2.500 graft μόνο Α ζωνη και δεν ακουμπαμε τιποτα αλλο για την ωρα αργότερα βλεπουμε για δεύτερη ΜΜ μου εξήγησε ότι το εύκολο είναι η μεταμόσχευση το δύσκολο είναι τι θα γίνουν τα μαμά μαλλιά όπως φυσικά κ γνώριζα τωρα στην ερώτηση μου για την φινα σε χάπι εάν υπάρχει πρόβλημα για όποιον θέλει να κάνει παιδί και μου εξήγησε πως υπάρχει πρόβλημα και μου πρότεινε τοπικό της fagron με φινα και μινοξιδιλη το οποίο και ξεκίνησα πριν 3 ημέρες.
Τιμή ΜΜ 2.500 - 2600
Μέσα στους 6 μηνες θα κανονιστεί η ΜΜ καθώς προηγούνται αλλά πράγματα.

Η αλήθεια είναι πως κλείνω προς Τυρκαλα.
Θα ανεβάσω κάποιες φωτο καινούριες για να υπάρχουν σαν αρχείο.
Πάντως και οι 2 κλινικές Τυρκαλάς και HDC δεν ειδαν να έχεις DUPA...Απλά έχεις χαμηλά αραίωση στο crown που περιορίζει τη δότρια, γιαυτο καλό ειναι να πας συντηρητικά οπως σου ειπε και ο Τυρκαλάς με 2500 στην Α ζωνη...και βλέπεις για το crown..αν πάρεις και φινα θα βελτιωθεί και από μονο του επίσης το crown..Αν φοβάσαι παρενέργειες πάρε χαμηλή δόση 3-4 φορές την εβδομάδα αντί για κάθε μέρα.

Noname12

Active Member
Σε ευχαριστώ για την απάντηση ξερω πως το

Σε ευχαριστώ πολυ το είχα διαβάσει ξανα καταλαβαίνω ότι την μόνη σοβαρή δουλειά το κάνει το χάπι!
Αλλά παω τοπικά για την ωρα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να το ξεκινήσω καθώς δεν φοβάμαι για άλλες παρενέργειες
Απλά θα σε βοηθήσει περισσότερο μακροπρόθεσμα να έχεις πάρει ήδη κάποιους μήνες πριν την επέμβαση, όχι μετά.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε.

Προσεξε τωρα τι συζητας.

Να βαλεις Α ζωνη 2,5κ και βλεπεις στο μελλον πισω. Μεχρι να φτασεις πισω θα χασεις και μπροστα. Αρα και στο μελλον θα σε απασχολησει μπρος και πισω.

Με λιγα λογια αν δεν φρεναρεις την αγα - σταθεροποιησεις με αγωγη, μαλλον το αποτελεσμα δε θα σε ικανοποιησει σε κανενα σταδιο του, ακομα και αν η μεταμοσχευση παει τελεια.

Για εμενα χωρις αγωγη δεν αξιζει να ασχοληθεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Ρώτησα για διάχυτη μου είπε πως δεν είναι
Έχεις περίεργη αραίωση φίλε. Θέλει πολύ προσοχή τι θα πας να κάνεις και ψάξιμο αν είσαι κατάλληλος να κάνεις κάτι.
Η αραίωση έχει κατέβει και στην ασφαλή περιοχή της δοτριας.
Πολύ πιθανόν να πηγαίνεις για nw 6-7 στο μέλλον.

Flag17

Well-Known Member
Καλημέρα φίλε μου δεν κάνεις μια εξέταση να δεις την υγεία των υπαρχοντων μαλλιων σε ληπτρια και δοτρια ? To crown σου και οι γέφυρες νομίζω σε πάνε προς Norwood 6-7. Άμα φοβάσαι να κάνεις αγωγή μην το σκέφτεσαι καν γιατί σου κάνει δεν σου κάνει παρενέργειες εσύ θα κάνεις αυθυποβολη στον εαυτό σου. Νο1 ένα παράγοντας να έχεις στυτικη δυσλειτουργια είναι το άγχος μάντεψε τι έχουν σε αφθονία όσοι παίρνουν φίνα εδώ μέσα και σκέφτονται ότι δεν θα τους σηκώνεται. Μην βιαστείς να μπεις για μεταμόσχευση καλό θα είναι να στείλεις ένα μήνυμα στο cvial και να σε εξετάσει και ο lorenzo όταν έρθει Ελλάδα που μπορεί να διαγνώσει με ασφάλεια αν έχεις dupa

dimak48

New Member
Καλημέρα φίλε μου δεν κάνεις μια εξέταση να δεις την υγεία των υπαρχοντων μαλλιων σε ληπτρια και δοτρια ? To crown σου και οι γέφυρες νομίζω σε πάνε προς Norwood 6-7. Άμα φοβάσαι να κάνεις αγωγή μην το σκέφτεσαι καν γιατί σου κάνει δεν σου κάνει παρενέργειες εσύ θα κάνεις αυθυποβολη στον εαυτό σου. Νο1 ένα παράγοντας να έχεις στυτικη δυσλειτουργια είναι το άγχος μάντεψε τι έχουν σε αφθονία όσοι παίρνουν φίνα εδώ μέσα και σκέφτονται ότι δεν θα τους σηκώνεται. Μην βιαστείς να μπεις για μεταμόσχευση καλό θα είναι να στείλεις ένα μήνυμα στο cvial και να σε εξετάσει και ο lorenzo όταν έρθει Ελλάδα που μπορεί να διαγνώσει με ασφάλεια αν έχεις dupa
Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ πρωτίστως για τον χρόνο σου.
Δεν φοβάμαι για τυχών στυτικές καθώς και εξετάσεις που έκανα τεστο ελευθερη και ολική με δείχνουν και είμαι καλά και θα μπορούσα να το παρακολουθώ εάν ξεκίναγα φινα χάπι.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι για μελλοντική τεκνοποιηση και έχω ενδοιασμούς.

Flag17

Well-Known Member
Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ πρωτίστως για τον χρόνο σου.
Δεν φοβάμαι για τυχών στυτικές καθώς και εξετάσεις που έκανα τεστο ελευθερη και ολική με δείχνουν και είμαι καλά και θα μπορούσα να το παρακολουθώ εάν ξεκίναγα φινα χάπι.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι για μελλοντική τεκνοποιηση και έχω ενδοιασμούς.
Άμα φοβάσαι μπορείς να κάνεις διακοπή πριν κάνεις παιδί και μετά να αρχίσεις πάλι, μην σε αγχώνει αυτό

TheodosisK

Active Member
παιδιά δεν ειναι τοσο απλη η τεκνοποίηση. Μέχρι να κάνω τους γιους μου, χάσαμε δυο παιδιά. Δεν ειναι πατάω κουμπί και γινεται. Άποψη μου μην μπεις σε καμια διαδικασια μεχρι να κανεις τα παιδάκια σου γιατι το αγχος ειναι κακος παραγοντας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό όμως δεν θα εχει ενα πισωγύρισμα θα μου πεις εξαρτάται και πόσο καιρό την λαμβάνει κάποιος την αγωγή σωστα;
παιδιά δεν ειναι τοσο απλη η τεκνοποίηση. Μέχρι να κάνω τους γιους μου, χάσαμε δυο παιδιά. Δεν ειναι πατάω κουμπί και γινεται. Άποψη μου μην μπεις σε καμια διαδικασια μεχρι να κανεις τα παιδάκια σου γιατι το αγχος ειναι κακος παραγοντας
Δεν υπάρχει θέμα. Ακόμα και να την σταματήσεις για 6 μήνες δεν θα έχεις κανένα πισωγυρισμα. Μετά τους 6 μήνες αρχίζει μια πολύ ελαφρά πτώση που αρχίζει και γίνεται πιο εμφανής μετά τον χρόνο. Όποτε όπως καταλαβαίνεις έχεις χρόνο για τεκνοποίηση. Τώρα αν είσαι περίπτωση που το παλεύεις χρόνια αλλάζει.

Μπλουζα