Κλινική Β.Κ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

aggelos

Member
Θα ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία σχετικά με την αρκετά γνωστή κλινική Ber.. Ko..

Πριν 3 χρόνια περίπου όταν άρχισα να παρατηρώ έντονη τριχόπτωση αποφάσισα να πάω στην εν λόγω κλινική για να κάνω θεραπεία ενδυνάμωσης τρίχας.
Η χρέωση ήταν 50€ η επίσκεψη. Το καλό ήταν ότι επειδή πλήρωνες με την επίσκεψη πήγαινες όποτε ήθελες ανάλογα με τα χρήματά σου. Μου είπαν ότι για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία πρέπει να κάνω 6-8 επισκέψεις, δεν θυμάμαι καλά. Παράλληλα μου έδωσαν (αγόρασα επιπλέον) και ένα πακέτο με προιόντα (όλα ήταν του εν λόγω ινστιτούτου) για συμπληρωματική θεραπεία απ το σπίτι, που όπως είπαν ήταν πολυ σημαντική. Το πακέτο περιελάμβανε 2 κουτιά με χάπια (βιταμίνες), 2 μπουκαλάκια (διαφορετικά) με διάλυμμα για επιτόπια εφαρμογή στα μαλλιά (με σταγονόμετρο σαν το revivogen), ένα σαμπουάν και ένα σπρέι κερατίνης. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τι περιείχαν όλα αυτα... Παραδόξως :p, όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα και μου μειώθηκε η τριχόπτωση στο ελάχιστο. Το πρόβλημα ήταν τα χρήματα και αναγκάστηκα να σταματήσω τη θεραπεία και ούτε αγόρασα νέο πακέτο όταν μου τελείωσε αυτό που είχα.

Ήμουν έτοιμος να ξαναπάω εκεί αλλά ανακάλυψα αυτό το υπέροχο site και τώρα ξεκίνησα θεραπεία με regaine και revivogen!

Το ερώτημα μου είναι: Έχει κάποιος μια ανάλογη εμπειρία (καλή η κακή) από την συγκεκριμένη κλινική; Γενικά δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα άσχημα σχόλια, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που ακούγονται για τα L@s$r L$n%

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member
Απ: Κλινική Β.Κ.

Είχα πάει σε αυτήν την κλινική(ber..Ko..)για να ενημερωθώ για τις θεραπείες τους πριν από χρόνια και είχα δώσει και τα στοιχεία μου.Μετά από λίγες εβδομάδες παρέλαβα ένα φάκελο με αποτελέσματα από μια εξέταση και στο τέλος των αποτελεσμάτων έγραφε ότι έπρεπε να ξεκινήσω θεραπεία στην κλινική τους αλλιώς θα μου πέφτανε τα μαλλιά...
Το αστείο :D αλλά και εκνευριστικό furious3 στην όλη ιστορία ήταν ότι ποτέ δεν έκανα εξετάσεις σε αυτήν την κλινική :mad:
απο εκεί και πέρα δεν ξαναασχολήθηκα μαζί τους ...

Leone

Active Member

Μαγκες εχω προσωπικη εμπειρα απο αυτη τη κλινικη.Οσο αφορα τις θεραπειες τους δε θα ελεγα οτι ειναι κακες αλλα οχι και κατι εντυπωσιακο οπως σου υποσχονται εκει,ασε που ειναι και πανακριβες(σου αφηνουν ειδικα εσενα τη θεραπεια-επισκεψη 50 ευρω επειδη σε συμπαθησανε δηθεν,μα καλα για τοσο ξυπνιοι περνιουντε και ολοι οι αλλοι ειναι τοσο μ@λ@κες?)Το μυστικο της θεραπειας τους παντως εγκεινται στην υπαιρεμια που προκαλειται με το μασαζ σε καθε επισκεψη και ετσι για καμια βδομαδα ελλατωνεται η τριχοπτωση και μετα παλι τα ιδια.Για αυτο σου λενε στην αρχη πρεπει να ερχεσαι μια φορα την εβδομαδα.Το λαζερ που εχουν το εχουν και καλα οπως λενε για να απορροφηθουν καλυτερα οι λοτιον που σου βαζουν σε καθε επισκεψη(εκει που ειναι να απορροφηθουν σε 8 ωρες αν το βαλεις μονος σου με το θαυματουργο λαζερ γινεται απορροφηση σε ενα τεταρτο).Ασχημη εντυπωση μου προκαλεσε κατι ειδικευομενες γιατρινες που εχουν εκει για να σου λενε οτι πρεπει να παρεις οπωσδηποτε αυτες τισ βιταμινες και θα δεις αποτελεσματα σε 3 μηνες.Εχουν μονο 100ευρω σου λενε,και οταν ρωτησα μια καποια φορα για το propecia μου απαντησηε αν εχετε το θεο σας τι ειναι αυτο?Α νομιζω οτι ειναι για το προστατη η οχι?Μα καλα τη σχεση εχει με τη τριχοπτωση πειραματα θα κανεις με τον εαυτο σου?

Leone

Active Member

Aν θελετε τη γνωμη μου μαγκες μακρυααααααααα...
Τους εχουμε κανει ολους μαγκες γιατι μας πιανουνε κοροιδα.Αν δε πιστευετε θα πατε και μετα απο λιγο καιρο θα μας γραφετε εδω μεσα πολυ αλλα θα κλαιτε για το αποτελεσμα κυριως και επειτα για τα λεφτουδακια σας γιατι κακα τα ψεμετα παιδες δεν εχουμε την ανεση οι περισσοτεροι για τετοια ποσα καθε μηνα.Ας προσφερουν επιτελους κατι αποτελεσματικο και μονιμο στις θεραπειες τους και εκει χαλαλι να τα σκασουμε.Αλλα δε μπορουν να παιζουν με τις ψυχολογιες του κοσμακι...Τα εχει πει και το παλικαρι ο sovaqq αλλωστε...Για αυτο μακρυα.Φιλικα LEONE

durix

New Member

Leone είπε:
Μαγκες εχω προσωπικη εμπειρα απο αυτη τη κλινικη.Οσο αφορα τις θεραπειες τους δε θα ελεγα οτι ειναι κακες αλλα οχι και κατι εντυπωσιακο οπως σου υποσχονται εκει,ασε που ειναι και πανακριβες(σου αφηνουν ειδικα εσενα τη θεραπεια-επισκεψη 50 ευρω επειδη σε συμπαθησανε δηθεν,μα καλα για τοσο ξυπνιοι περνιουντε και ολοι οι αλλοι ειναι τοσο μ@λ@κες?)Το μυστικο της θεραπειας τους παντως εγκεινται στην υπαιρεμια που προκαλειται με το μασαζ σε καθε επισκεψη και ετσι για καμια βδομαδα ελλατωνεται η τριχοπτωση και μετα παλι τα ιδια.Για αυτο σου λενε στην αρχη πρεπει να ερχεσαι μια φορα την εβδομαδα.Το λαζερ που εχουν το εχουν και καλα οπως λενε για να απορροφηθουν καλυτερα οι λοτιον που σου βαζουν σε καθε επισκεψη(εκει που ειναι να απορροφηθουν σε 8 ωρες αν το βαλεις μονος σου με το θαυματουργο λαζερ γινεται απορροφηση σε ενα τεταρτο).Ασχημη εντυπωση μου προκαλεσε κατι ειδικευομενες γιατρινες που εχουν εκει για να σου λενε οτι πρεπει να παρεις οπωσδηποτε αυτες τισ βιταμινες και θα δεις αποτελεσματα σε 3 μηνες.Εχουν μονο 100ευρω σου λενε,και οταν ρωτησα μια καποια φορα για το propecia μου απαντησηε αν εχετε το θεο σας τι ειναι αυτο?Α νομιζω οτι ειναι για το προστατη η οχι?Μα καλα τη σχεση εχει με τη τριχοπτωση πειραματα θα κανεις με τον εαυτο σου?
??? ??? ??? ??? ???

ΦΙΛΕ ΜΟΥ...για Αθηνα ή Θεσσαλονικη μιλας? ? ? ? ? Απο Θεσσαλονικη εχω και εγω εμπειρια αν ειναι αυτο που καταλαβα... ;) ;) :p :p

αλλα ειπα να μη γραψω τιποτα γιατι θα με παιρνατε με τα γιαουρτια...... ;D ;D

Leone

Active Member

Durix για αθηνα μιλαω φιλαρακι.Και εσεις βορεα μια απο τα ιδια ε?Μενει να ακουσουμε και εμπειριες απο Πατρα Λαρισα Ροδο.

Panos1982

Well-Known Member

Leone είπε:
Durix για αθηνα μιλαω φιλαρακι.Οσο καιρο τους εκανα επισκεψεις ειχα ξεχασει οτι παω σε κλινκη μαλλιων και ελεγα μα καλα τι σε μπουρδελο ειμαι :D!Ηταν πολυ χυμα οι γομενες και περασα αξεχαστα.Και εσεις βορεα μια απο τα ιδια ε?Μενει να ακουσουμε και εμπειριες απο Πατρα Λαρισα Ροδο.

κι εγω πατρα που ειχα παει στα λαζερ λαιν ειχε μεσα καλες γκομενες.....ειδικα μια στη ρεσεψιον πιτσιρικα γυρω στα 25 ψηλη ξανθια σωμα τεζα....και ομορφη.....ηταν μεγαλος πατος!!!!!

durix

New Member

ναι ρε φιλε εγω ειχα και επισκεψεις κατοικον που λενε.... :-* :-* :-* :-* φοιτητης τοτε.....ειχα κρατησει και κινητα.....2 αρραβωνιασμενες και 1 νιοπαντρη....μαλλια δεν εβγαλα μια μικρομεταμοσχευση [...], κυριως ως προς την φυσικοτητα γιατι ο,τι εβαλαν βγηκε.....αλλα ειχα αλλα τυχερα.....και προφανως οχι μονο εγω..... :D :D :D :D :D :D

τελος παντων ξεφυγαμε :eek:fft: :eek:fft: :eek:fft:

μακριααααααααααααα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

durix

New Member

aggelos είπε:
Θα ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία σχετικά με την αρκετά γνωστή κλινική Ber.. Ko..

Πριν 3 χρόνια περίπου όταν άρχισα να παρατηρώ έντονη τριχόπτωση αποφάσισα να πάω στην εν λόγω κλινική για να κάνω θεραπεία ενδυνάμωσης τρίχας.
Η χρέωση ήταν 50€ η επίσκεψη. Το καλό ήταν ότι επειδή πλήρωνες με την επίσκεψη πήγαινες όποτε ήθελες ανάλογα με τα χρήματά σου. Μου είπαν ότι για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία πρέπει να κάνω 6-8 επισκέψεις, δεν θυμάμαι καλά. Παράλληλα μου έδωσαν (αγόρασα επιπλέον) και ένα πακέτο με προιόντα (όλα ήταν του εν λόγω ινστιτούτου) για συμπληρωματική θεραπεία απ το σπίτι, που όπως είπαν ήταν πολυ σημαντική. Το πακέτο περιελάμβανε 2 κουτιά με χάπια (βιταμίνες), 2 μπουκαλάκια (διαφορετικά) με διάλυμμα για επιτόπια εφαρμογή στα μαλλιά (με σταγονόμετρο σαν το revivogen), ένα σαμπουάν και ένα σπρέι κερατίνης. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τι περιείχαν όλα αυτα... Παραδόξως :p, όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα και μου μειώθηκε η τριχόπτωση στο ελάχιστο. Το πρόβλημα ήταν τα χρήματα και αναγκάστηκα να σταματήσω τη θεραπεία και ούτε αγόρασα νέο πακέτο όταν μου τελείωσε αυτό που είχα.

Ήμουν έτοιμος να ξαναπάω εκεί αλλά ανακάλυψα αυτό το υπέροχο site και τώρα ξεκίνησα θεραπεία με regaine και revivogen!

Το ερώτημα μου είναι: Έχει κάποιος μια ανάλογη εμπειρία (καλή η κακή) από την συγκεκριμένη κλινική; Γενικά δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα άσχημα σχόλια, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που ακούγονται για τα L@s$r L$n%

ANTE και λιγο στο θεμα μας...Αγγελε οι λοσιον που συνηθως χορηγουν ειναι enzyman και foliatol...

foliatol

Ascorbic Acid (Vitamin C)

Pyridoxine HCL (Βιταμίνη Β6)

Zinc Sulfate

Magnesium HCL

Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Mentha Piperita

enzyman

Sweet Pepper, Honey, Pisum Sativum Extract, Lupinus Albus Extract, Camellia Sinensis Extract,Ginkgo biloba Extract, Wheat, Soya, Saw Palmetto, Lecithin, Coenzyme Q10, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panthenol, PABA, Omega-3 Linolenic acid, Omega-6 Linoleic acid, Vitamin Β5, Niacine, Biotin, Fucus Vesiculosus extract, Inositol.

αυτα φιλος,τωρα στο αν κανουν δουλεια και πως....περιμενω απο ΑΚΗ,ΣΠΥΡΟ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ....που ειναι αρκετα πιο διαβασμενοι..... 8)

sovagg

New Member

Leone είπε:
Και εσεις βορεα μια απο τα ιδια ε?Μενει να ακουσουμε και εμπειριες απο Πατρα Λαρισα Ροδο.

Απο Ροδο εχω εμπειρια εγω.Πηγα μονο 5 φορες ρε παιδες αλλα εμενα μου χρεωναν την επισκεψη 25 ευρω αν θυμαμαι καλα και οχι 50(μιλαω για περυσι).Πιαστηκα μ@λ@κ@ς για 2η φορα δυστυχως αλλα μπροστα στα 4000 ευρω που εδωσα για τη "μεταμοσχευση",τα 125 ευρω δεν ηταν τπτ.Τωρα απο γκομενακια ειχε 2 καλες,μικρουλες γυρω στα 24-25 αλλα εγω με τετοια ψυχολογια που ειχα (επειδη δεν εβλεπα να βγαινουν τα μεταμοσχευμενα μαλλια),μονο ορεξη για να παρω τα τηλεφωνα τους δεν ειχα...Ζω και ελπιζω σε καλυτερες μερες...Φιλικα Βαγγελης

aggelos

Member

φιλε durix, foliatol ήταν σίγουρα το ένα απ τα 2 το θυμήθηκα τώρα που το δα άρα είσαι σωστός! Πάντως δεν μπορώ να πω πως ήταν εντελώς απάτη ως προς το αποτέλεσμα.Στο θέμα των χρημάτων που ξόδευες σίγουρα ήταν όμως.Τώρα αν μπορώ να έχω τουλάχιστον ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα με revivogen και regaine θα είμαι υπερ ευχαριστημένος...

aggelos

Member

Να τονίσω ότι αναφέρομαι Μόνο για θεραπεία ενδυνάμωσης, ΟΧΙ για μεταμόσχευση. Μεταμόσχευση από ότι βλέπω να λένε όσοι έχουν κάνει είναι χάλια..Η πλάκα είναι ότι στο κτίριο της Αθήνας που πήγα εγώ έχουν ένα prospectus για τη μεταμόσχευση και δείχνει διάφορες φωτογραφίες, μεταξύ άλλων και ένας γνωστός τραγουδιστής αν θυμάμαι καλα! :p

durix

New Member

ΚΟΙΤΑ Αγγελε ενα ψιλομπουστ το ειδα....να λεμε την αληθεια....απλα ηταν πολλα τα λεφτα....εγω χρησιμοποιουσα το enzyman...και αυτο που με κανει να πιστευω οτι δεν ηταν και πολυ snake oil, ειναι οτι μυριζε αρκετα περιεργα και σχετικα ασχημα.....και τωρα που το ξαναεψαξα ειδα οτι εχει palmetto μεσα, τοτε βεβαια δεν ηξερα τι ειναι τωρα το εμαθα απο το φορουμ......

ειλικρινα περιμενω απο τους πιο παλιους να κρινουν :chinscratch λιγο τα συστατικα του που παρεθεσα στα προηγουμενα ποστ... :)

η τιμη του βεβαια ειναι φωτια....100+ ευρωπουλα :tease:

aggelos

Member

Ναι και εγω αυτο λέω για τα λεφτά που δίνεις δεν αξίζει αν μπορείς να έχεις ίδια και καλύτερα αποτελέσματα με τα μισά ή το 1/4 αυτων! :chinscratc
Ελπίζω να βρω γιατρειά με rev-regaine!

tsakalos

New Member

χαρη σε αυτο το [...] εχασα ολα τα μαλλια μου, οταν μου ειπανε να κοψω τα προπεσια και να κανω τις δικες τους θεραπειες. αν δεν τους ειχα ακουσει δεν θα ειχα τραβηξει τιποτα ολα αυτα τα χρονια

magic810

New Member

aggelos είπε:
δείχνει διάφορες φωτογραφίες, μεταξύ άλλων και ένας γνωστός τραγουδιστής αν θυμάμαι καλα! :p

Του Πανταζη.....
Ειχα παει και εγω ενα φεγγαρι...και αφου μου πουλησανε οτι ειχαν και δεν ειχανε....μεχρι και ζελε <<ειδικο>> ειχα παρει....
Εγω παντως ακομα τα καλαιω τα λεφτα μου....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα