Κλινική Β.Κ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Κλινική Β.Κ.

giannis_n είπε:
Πριν ένα μήνα περίπου έκανα μεταμόσχευση μαλλιών στην b***mann k**d. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία προτείνω ανεπιφύλαχτα στον καθένα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα να επισκεφθεί την εταιρεία για να διαπιστώσει και μόνος του το κλίμα που επικρατεί. Εκτός από την μεταμόσχευση, θα έρθετε σε επαφή με ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον ,τόσο από το ιατρικό όσο και από το υπόλοιπο προσωπικό.

αχαχαχαχαχαχαχααχααχα

θα ηταν πιο τιμιο να ελεγε καποιος απο την εν λογο κλινικη
καλησπερα σας κυριοι ονομαζομαι ταδε και δουλευω εκει στην ταδε κλινικη
πιστευω οτι εχουν γραφει πραγματα που δεν ισχυουν
οποιος επιθυμει ας περασει εστω και για βολτα
να μιλησει δωρεαν και να τον ενημερωσουν οι ειδικοι μας

παρα αυτο που γινετε

αυτο ειναι το λαμπρο παραδειγμα σαν αυτο ενος αλλου που εστελνε τους υπαλληλους του
και γραφαν καλα σχολια για το συγκεκριμενο που πωλουσε
στα ιδια χναρια λοιπον καποιοι

ξερεις μπαινει ενα μελος κανει εγγραφη
παει σε ενα συγκεκριμενο θεμα και γραφει συγκεκριμενα τα καλυτερα για αυτο

εκατονταδες θεματα
χιλιαδες απαντησεις και παει εκει

ειναι μηπως τυχαιο
μετα φταιω εγω που ειμαι καχυποπτος

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΟΣΙΟΝ
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ

σε καθε περιπτωση εγω μπορει να μην ειμαι ειδικος
μπορει να μην εχω μεγαλη πειρα
απο οσα εχουν δει τα ματια μου παντως
αν ηταν ποτε να κανω μεταμοσχευση θα πηγαινα στο εξωτερικο

προτιμω να δωσω ευρω παραπανω αλλα να παω σε επαγγελματιες
καταξιωμενους . παρα σε καποια κλινικη εδω κοντα και να με κανουν αγνωριστο

και φαλακρος και αφραγκος δεν λεει
δεν τα κανω τα λεφτα μου καλυτερα μπυρες
να πινω να ξεχναω το προβλημα μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

;D

Σε αυτά τα μοναδικά posts σε θέματα που κάποιοι πήγαν και μιλάνε εκ πείρας, να λέει κανείς τα καλύτερα, δεν ξέρω τι να σκεφτώ. :chinscratch

NGL

Member

Παναγιωτης είπε:
ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΟΣΙΟΝ
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ

απ τις πιο σοφες κουβεντες που εχουν γραφτει εδω μεσα!!! :)

kabamarou

Member

Πριν ένα μήνα περίπου έκανα μεταμόσχευση μαλλιών στην b***mann k**d. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία προτείνω ανεπιφύλαχτα στον καθένα που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα να επισκεφθεί την εταιρεία για να διαπιστώσει και μόνος του το κλίμα που επικρατεί. Εκτός από την μεταμόσχευση, θα έρθετε σε επαφή με ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον ,τόσο από το ιατρικό όσο και από το υπόλοιπο προσωπικό.

:D :D :D :D :D
Τι να το κάνουμε ρε φίλε απλά το ζεστό και φιλικό περιβάλλον εμείς μαλλιά θέλουμε,αν είναι να δώσουμε 3.000 ευρώ για να ζεσταθούμε μόνο και να μιλήσουμε φιλικά με κάποιον υπάρχουν και άλλα μέρη :D :D :D

geofish

New Member

Ρε σεις είπαμε να είμαστε επιφυλακτικοί και καχύποπτοι
smiley-talk028.gif
αλλά όχι και έτσι.
Μπορεί το παιδί να μην έχει προλάβει να διαβάσει και πολλά και θέλει απλώς να μοιραστεί την χαρά του. Το πιο σωστό το είπε ο NGL.

NGL είπε:
ζεστο και φιλικο περιβαλλον εχω και σπιτι μου φιλε χωρις να πληρωνω δεκαρα.........
προσεξε μονο μετα απο μερικα χρονια μην τρεχεις να συμμαζευεις τ ασσυμαζευτα...
κι επειδη εχω μαθει να ειμαι περιεργος και παραξενος ανοιξε καινουριο ποστ με φωτογραφιες σου ,σχολια για την επεμβαση σου ακι ανοιξε και μια γραμμη επικοινωνιας για καποιον που θελει να σε δει.
παντως εμεις που ειχαμε παροποιες εμπειριες στην ελλαδα και στο εξωτερικο τελευταια συναντιομαστε συχνα.αν θελεις ελα καμια βολτα.... 8)

Φιλέ αν δεν είσαι κάποιος από την εταιρία σου εύχομαι τα καλύτερα και να είσαι από το μικρό ποσοστό που έχουν καλό αποτέλεσμα.

karvelas

New Member

συγνώμη για αυτά που θα πω αλλά νομίζω ότι στο φόρουμ έχει δικαίωμα ο καθένας να πει την άποψη του ελεύθερα. οι υπόλοιποι θα κρίνουμε εάν είναι κατευθηνόμενα σχόλια ή όχι. γιατί δεν μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη?

και εσύ φίλε γιάννη που γιορτάζεις σήμερα, ο ngl έχει δίκιο. πείσε μας για την πραγματικότητα που αναφέρεις με στοιχεία.

μακάρι να είναι πραγματικό αποτέλεσμα όπως λέει και ο geofish και να μας το αποδείξεις. θα έπρεπε από τη αρχή να μας δώσεις περισσότερα εφόσον βλέπεις ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αμφισβήτηση.

αναγνωρίζοντας στον άκη τη πολύ καλή δουλειά του θα έλεγα ότι θα πρέπει να υπενθυμίζει σε όλους μας την ελευθερία τις γνώμης και να βάζει στη θέση τους όσους ξεφεύγουν. αυτό για να υπάρχει ένα καλό επίπεδο και να μην γίνεται λαική αγορά. ευχαριστώ

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

karvelas είπε:
συγνώμη για αυτά που θα πω αλλά νομίζω ότι στο φόρουμ έχει δικαίωμα ο καθένας να πει την άποψη του ελεύθερα. οι υπόλοιποι θα κρίνουμε εάν είναι κατευθηνόμενα σχόλια ή όχι. γιατί δεν μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη?

αναγνωρίζοντας στον άκη τη πολύ καλή δουλειά του θα έλεγα ότι θα πρέπει να υπενθυμίζει σε όλους μας την ελευθερία τις γνώμης και να βάζει στη θέση τους όσους ξεφεύγουν. αυτό για να υπάρχει ένα καλό επίπεδο και να μην γίνεται λαική αγορά. ευχαριστώ

σαφως και ο καθενας ειναι για να λεει την γνωμη του

ναι φιλε αλλα προσεξε κατι

αν μπει ο Χ ανθρωπος κανει εγγραφη στις (παραδειγμα) 11 και στις 11 και 05
μπαινει στο θεμα με την Χ κλινικη και λεει

ειναι οι καλυτεροι φιλικο περιβαλλον εξερετα αποτελεσματα και χιλια δυο αλλα καλα
τοτε συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι ελευθερια εκφρασης

αυτο ειναι σαφεστατη διαφημιση που γινετε εσκεμενα
απο καποιον που εχει συμφεροντα

sovagg

New Member

giannis_n είπε:

Αληθεια?Τι μας λες ρε ανθρωπε?Εγω παλι κλαιω τα λεφτα που εδωσα στη συγκεκριμενη "κλινικη"...Γιατι πηγα για μαλλι κ βγηκα κουρεμενος..Παλι καλα που υπαρχει κ αυτο το φορουμ κ παιρνουμε λιγο κουραγιο...Αν παντως εισαι απ τη συγκεκριμενη κλινικη ενα εχω να πω-σεςβαστειτε την ψυχολογια των ανθρωπων που ερχονται στην "κλινικη" σας..Αν νομιζετε οτι δεν μπορειτε να ανταποκριθειτε επιτυχως σε μια μεταμοσχευση,τοτε να μην την κανετε καθολου.Δεν θελω να επεκταθω κ να πω περισσοτερα μονο κ μονο απο σεβασμο προς τον Ακη,τπτ αλλο.Ο νοων νοειττω..

aleksandros

New Member

Και δωρεαν να μου ελεγαν για μεταμοσχευση, δεν θα πηγαινα στην συγκεκριμενη κλινικη.
Οσο για το περιβαλλον οταν ειναι για στα παρουν παντου φιλικο ειναι.

ANAR

Well-Known Member

karvelas είπε:

και εσύ φίλε γιάννη που γιορτάζεις σήμερα, ο ngl έχει δίκιο. πείσε μας για την πραγματικότητα που αναφέρεις με στοιχεία.

μακάρι να είναι πραγματικό αποτέλεσμα όπως λέει και ο geofish και να μας το αποδείξεις. θα έπρεπε από τη αρχή να μας δώσεις περισσότερα εφόσον βλέπεις ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αμφισβήτηση.

Φιλε μου το μελος giannis_n εχει ενα ποστ και αυτο επαινεί την κλινικη και μονο

Άκης

Administrator

Τα παιδιά έχουν δίκιο, karvelas.
Αυτά τα 1 post και αυτό θετικό σε θέματα που οι άλλοι που πήγαν "κράζουν" και μετά εξαφανίζεται το μέλος, ε τα έχουμε "φάει" στη μάπα.
Τέτοιες μικρότητες τύπου mexi (αν πούμε ότι ισχύει η "πονηρή" σκέψη), μόνο αρνητική εικόνα δείχνουν, όχι θετική. Στην εποχή ειδικά του internet, όπου ο καθένας με μερικά κλικ μπορεί να δει και να μάθει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ε εντάξει ρε παιδιά δεν απευθύνεστε σε παιδιά του δημοτικού, μην κάνετε τέτοια.
Γιατί δεν δείχνει εικόνες (υπάρχει gallery στο site που ανεβάζει ο καθένας όσες θέλει) για να μιλάμε με στοιχεία;

Τώρα αν δεν υπήρχε πονηρή σκέψη στο μυαλό του, ας πει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεταμόσχευση του και εικόνες έστω μετά.

θα έρθετε σε επαφή με ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον
'Οπως είπανε και οι προλαλήσαντες, ζεστό περιβάλλον υπάρχει παντού, ακόμα και σε "μπαρ"...
Το αποτέλεσμα στα μαλλιά που το πληρώνουμε (χρυσό;) τι λέε, αυτό θέλουμε να μάθουμε οι περισσότεροι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Συνδεσμος

παραθετω ενα αποσπασμα πιο πανω ειναι ο συνδεσμος για του λογου το αληθες

Καταλαβαινετε αρχισα να φωναζω και τοτε μπαινουν μεσα οι συνεργατες του που με τον τσαμπουκα τους μου δωσανε να καταλαβω πως πρεπει να φυγω συντομα και να μην προχωρησω το θεμα παραπερα.
Φευγοντας με σκυμμενο το κεφαλι και εξαπ@τhμενος ηθελα να τον σπασω στο ξυλο αλλα ηταν δυσκολο με ολους αυτους εκει.

ειμαι σιγουρος οτι οταν ο φιλος ειχε παει για να ξεκινησει την θεραπεια του και εσκαγε τα ωραια του λεφτα
το περιβαλλον ηταν πολυ φιλικο και πολυ ζεστο

μετα ομως οταν αλλαξαν τα πραγματα αποτομα αλλαξε και το κλιμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα