John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
κατσε καλα aeratos aerata μην φας κανα ισοβιο μπαν...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παω στοιχημα πως γυναικα ειν αι η αιτια π ηρεμησες τοσο,,χαχα,,,πως με βλεπεις?θα χω καλο αποτελεσμαααα?χαχαχαχα.είπα το 2016 να είμαι κύριος.ναι ρε συ,χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνω γινομουν επιθετικός πολύ και δεν το θέλω,αυτή είναι ή αληθεια
john φαινεται πως παει καλα,,αν κ κατω απο την ληπτρια περιοχη ειδα μια μικρη αραιωσηκ χε,,κα πανω μου,,αλλα ο γιατρος μ ειπε να μην ανησυχωκ να το πολεμησω με μινοξιδιλη,,γιατι για prp δεν υπαρχει χρημαΦενεται να παει καλα κωστακι.αντε να δουμε
βασικά με έχει κάνει και ο έρωτας γιατι τις έλεγα μαλακιες και γινόταν χαμουλής και λέω ρε συ αερατε χαλαρωσε,έχεις φρικαρει τελείως..χαχαχαχα
απλα εμεινα ικανοποιημενος φιλε τζον κ εγραψα καλα λογια,,εδω καποιοι γραφουν ακομη καλυτερα λογια για αλλεσ κλινικες εχοντας μετριοτατα αποτελεσματακωστακη πες την dhi να σε κανει δωρεαν τα prp τοσα καλα λογια τους λες στην σελιδα τους.
κωστακη πες την dhi να σε κανει δωρεαν τα prp τοσα καλα λογια τους λες στην σελιδα τους.
βασικά με έχει κραξει και ο έρωτας γιατι τις έλεγα μαλακιες και γινόταν χαμουλής και λέω ρε συ αερατε χαλαρωσε,έχεις φρικαρει τελείως..,,
δεν τους εκανα θεους,,,απλα ρε φιλε εκθειαζαν καποια μετρια αποτελεσματα μερικοι,,ξερεις σε ποια ατομο νομιζεις αναφερομαι,καποιοι κριναν με 2 μετρα κ 2 σταθμα,,μην με κανεισ να γινομαι εγω αερατος τωρα,,κ μολις ειδαν πως ειχα ενα καλο αποτελεσμα απο την πρωτη μμ εξαφανιστηκανβάλε φωτό όλο το κεφάλι,να έχει και λίγη απόσταση ή κάμερα,μην την κολας στο κεφάλι σου και θα σου πω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ti shampoo κ τι αγωγη σου εχει δωσει ο λ,,,ς @Hope k ?σ χει προτεινει να κανεις κ τακτικα prp?Καλή φύτρωση kwstaki! Ο Λιοσης είναι καλός γιατρός και καλό χέρι. Μιλάω κυρίως και λόγω προσωπικής εμπειρίας.
Sent from my iPhone using Tapatalk