Απ: Λίγο πριν την μεταμόσχευση
kos1987 είπε:
Ε ρε και σας παρει χαμπαρι η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος...
Φιλαράκι, θα μιλήσω ως ειδικός (όχι δικηγόρος):
1. Δεν έχει αναφερθεί το παραμικρό που παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία.
2. Δεν έγινε παρότρυνση για οτιδήποτε κακό , είτε να το πάθουν οι εταιρίες, είτε να το κάνει στον εαυτό του ο συμπάσχοντας. Το αντίθετο μάλιστα, εκτός από τον «teleiomenos» ο οποίος είναι εν’βρασμό ψυχής και αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα.
3. Ο σφακιανάκης, χρησιμοποιεί ειδικά λογισμικά σε όλους τους ISPs και μέσω sniffing “λογικά” έχει πιάσει την λέξη αυτοκτονία και «λογικά» βλέπουν την συνομιλία μας. Το μόνο που θα μπορούσαν να είχαν κάνει, το οποίο δεν θα το κάνουν γιατί βλέπουμε με μεγάλη χαρά ότι έχει ηρεμήσει ο φίλος, είναι να μιλήσει ειδικός ψυχολόγος με το φίλο σε p.m. για να τον ηρεμήσει.
4. Αν είχες διαβάσει την πλειωψηφία του φορουμ, θα πίστευες και εσύ ότι οι admins του πρέπει να προταθούν για το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών και όχι να κατηγορηθούν για κάτι. Δεν υπερβάλω καθόλου, αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ, τέλη Σεπτεμβρίου θα είχα πάει και εγώ εκεί που πήγε ο «teleiomenos» και θα ήμουν και εγώ πολύ στεναχωρημένος.ΚΑΙ θα ειχα πάρει και spiro 10%).
Λοιπόν φιλαράκι «teleiomenos» σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω τρελαθεί τώρα δυο χρόνια με τα snake oils. Είναι ανθρώπινο να είσαι στεναχωρημένος και θυμωμένος, αλλά έχεις κάποια λαθάκια και υπάρχουν και κάποια όρια:
1. Καλά τον καρκίνο δεν το συζητώ και είπες σε επόμενο σημείο ότι υπέρβαλες. Μάλλον δεν έχεις ζήσει καθημερινά ένα δικό σου άνθρωπο να αργοπεθαίνει και να του βγάζεις τα μαλλιά από το κεφάλι επειδή απλά κρέμονται εκεί.
2.Λές:
teleiomenos είπε:
Και ειναι δικαίωμά μου να αντιμετωπίζω τη ζωή μου όπως "θέλω". Ούτε παιδιά έκανα πριν συμβεί για να μην έχω το δικαίωμα και να αναγκαστώ να ζήσω γι'αυτά, ούτε κάποιον άλλο πειράζω με το να μη ζω. Ίσως τους γονείς μου που θα στεναχωριούνται αλλά γι'αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι ένα απ'τα ρίσκα που πρέπει να ξέρεις ότι παίρνεις όταν κάνεις παιδί. Υπάρχουν πολύ χειρότερα περιπτώσεις γονέων που υποφέρουν με αυτά που βλέπουν να ειναι/κάνουν τα παιδιά τους.
Ειναι δικαίωμά μου να μη δέχομαι την ζωή αν δεν μου αρέσει. Θέλω τα μαλλιά μου πίσω (όχι όλα φυσικά, ας ειναι και τα μισά). Αλλιώς δεν με ενδιαφέρει. Δεν ζήτησα να γεννηθώ. Δεν ήταν επιλογή μου.
teleiomenos είπε:
Και επειδή εγώ δεν έχω κάτι τέτοια λάθη μικρός δεν θα λείψω πρακτικά από κανέναν και ούτε η απουσία μου θα καταστρέψει τη ζωή κάποιου.. Γι'αυτό και έχω το δικαίωμα να φύγω απ'αυτό τον κόσμο όποτε θέλω χωρίς τύψεις
Φίλε μου έχεις γονείς… και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταστρέψεις τη ζωή τους. Για έλα λίγο στη θέση τους. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάσεις το παιδί σου, είτε αυτό έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, είτε δεν είναι «καλό» παιδί. Μην είσαι τόσο απόλυτος για πράγματα τα οποία δεν έχεις ζήσει εσύ ο ίδιος ως γονέας.
3. Δεν είσαι looser. Σκέψου ότι και εσύ έβαλες ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το φορουμ, με το να προειδοποιήσεις αυτούς που σκέπτονται να κάνουν ότι έκανες και εσύ.
4. Εγώ θα άκουγα τις συμβουλές του «παλιού» πάνου. Έχει ψάξει πολύ το θέμα με της μεταμόσχευσης και συμφωνώ με το μικρό καλάθι που πρέπει να κρατάς.
5. Δεν θέλω να γίνω φλύαρος και θα κλείσω με αυτό. Σου εύχομαι η ΑΑ να είναι το μοναδικό κακό που σου έτυχε στη ζωή σου. Ούτε καρκίνο στο πρόσωπο και να είναι σαν ζόμπι, ούτε να είσαι τελείως μόνος χωρίς οικογένεια και φίλους.
Πάντα φιλικά και χαλάρωσεεεεεεεεε.