Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
CVIAL, εσύ πόσα grafts λες ότι χρειάζεται; Νομίζω θέλει 3000+ για καλή πυκνότητα. Θα του πρότεινες αναγκαστικά φίνα για να μπει για επέμβαση; Την δότρία πως την βλεπεις; αν και από φωτογραφίες, δεν μπορούμε να κρίνουμε και να είμαστε σίγουροι, θέλει εξέταση από κοντά από κάποιον ειδικό σε αυτό το θέμα.Αγαπητέ Θοδωρή. Κάνεις ένα λάθος. Βάζεις το budget σαν προυπόθεση για να λύσεις ένα πρόβλημα που δεν είναι οικονομικό. Αποψή μου είναι καταρχήν να εξετάσεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για το κεφάλι σου για να πάρεις ένα αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί (graft, φινα, κλπ). Μετά έχοντας αυτό σαν δεδομένο να εξετάσεις ποιός γιατρός μπορεί με αξιοπιστία να εφαρμόσει αυτό το πλάνο. Αν βρεις γιατρό για τον οποίο πειστείς, όχι με οικονομικά κριτήρια, αλλά με ιατρικά ότι μπορεί να σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι μετά διαπραγματεύσου τις τιμές. Κάνε το ίδιο για όσους περισσότερους γιατρούς μπορείς και μετά δες ποιός είναι αυτός που ταιρειάζει στο budget που έχεις. Αν δεν ταιρείαζει κανείς τότε ή δεν κάνεις τίποτα ή κοιτάς να αυξήσεις το budget. To ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να αρχίσεις τις "εκτώσεις" στον τρόπο που κρίνεις έναν ιατρό επειδή βολεύει η τιμή του και σε φτάνει για το budget που έχεις. Αυτή είναι η σίγουρη συνταγή της αποτυχίας στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Και εγώ αυτό πιστεύω ότι θέλει φινα 1 mg αρχικά. Την φίνα την προτείνεις για να δυναμώσει η δότρια κυρίως και να την επανεξετάσει σε 6 μήνες, έτσι δεν είναι ;Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα φίνα σε σοβαρή δόση (όχι low) και να επανεξαταστεί μετά από 6 μήνες.
Μήπως φταίνε τα λευκά που αναδύονται;
Αγαπητέ Θοδωρή. Κάνεις ένα λάθος. Βάζεις το budget σαν προυπόθεση για να λύσεις ένα πρόβλημα που δεν είναι οικονομικό. Αποψή μου είναι καταρχήν να εξετάσεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για το κεφάλι σου για να πάρεις ένα αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί (graft, φινα, κλπ). Μετά έχοντας αυτό σαν δεδομένο να εξετάσεις ποιός γιατρός μπορεί με αξιοπιστία να εφαρμόσει αυτό το πλάνο. Αν βρεις γιατρό για τον οποίο πειστείς, όχι με οικονομικά κριτήρια, αλλά με ιατρικά ότι μπορεί να σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι μετά διαπραγματεύσου τις τιμές. Κάνε το ίδιο για όσους περισσότερους γιατρούς μπορείς και μετά δες ποιος είναι αυτός που ταιριάζει στο budget που έχεις. Αν δεν ταιρίαζει κανείς τότε ή δεν κάνεις τίποτα ή κοιτάς να αυξήσεις το budget. To ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να αρχίσεις τις "εκπτώσεις" στον τρόπο που κρίνεις έναν ιατρό επειδή βολεύει η τιμή του και σε φτάνει για το budget που έχεις. Αυτή είναι η σίγουρη συνταγή της αποτυχίας στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.
και μια πανοραμική μπορούμε να έχουμε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πανοραμική είναι αυτή που φαίνεται το πάνω μέρος του κεφαλιού σου. Στο φως ημέρας έξω στο μπαλκόνι είναι μια χαρά.
Φίλε καλησπέρα, ειδικός δεν είμαι αλλά η δότρια μου έχει πολύ καλύτερη εικονα από την δικιά σου και μου είπαν ότι πιθανώς έχω dupa για αυτό και ξεκίνησα φιναστερίδη εδώ και 5 μήνες και βλέπω βελτίωση. Είμαι 49. Νομίζω αν θες ΜΜ πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις φίνα.....
Έχεις σίγουρα διάχυτη αραίωση στην λήπτρια που είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να υπάρχει DUPA. Επίσης σίγουρα έχεις χαμηλή πυκνότητα στην δότρια (φαίνεται από τις φώτο) που είναι μεν μια ένδειξη για DUPA αλλά δεν είναι σίγουρο. Μπορεί απλά να έχεις χαμηλή πυκνότητα αλλά να είναι υγιής η δότρια. Για να καταλάβεις αν έχεις DUPA πρέπει να γίνει μικροσκοπική ανάλυση της υγείας των τριχοθυλακίων στην δότρια. Από φώτο δεν είναι σαφές.