Panoschania
Active Member
Ε δεν κόβει πράμα ο γιαμαν... Ένα χαρτί σου δίνει, σιγά μην αποδίδει φόρο χαχαχαχαχα στον ερντογαν, τσέπη όλαΜε παρεξήγησες… δεν σε κατηγορώ….απλά καταθέτω την άποψη μου για την Τουρκία (ως κράτος)… με τους ανθρώπους δεν έχω τίποτα, ίσα ίσα οι απλοί άνθρωποι εκεί πιστεύω ότι είναι μια χαρά. Για το (βαθύ) τουρκικό κράτος όμως επέτρεψε μου να διαφωνώ. Μέρος τον χρημάτων που ρέουν ως συνάλλαγμα στην Τουρκία (ως φόροι) καταλήγουν σε όπλα απέναντι στην χώρα μας, αυτό είναι δεδομένο, τα πράγματα είναι απλά: τα όπλα χρηματοδοτούνται από το κράτος, το κράτος χρηματοδοτείται από φόρους και δάνεια, οι φόροι επιβάλλονται και σε υπηρεσίες, η ΜΜ είναι υπηρεσία. Δεν είπα ότι οι ΜΜ χρηματοδοτούν τα όπλα, είπα ότι μέρος αυτών των χρημάτων πάει και σε όπλα, και εγώ δεν θέλω με κανένα τρόπο να συνεισφέρω σε αυτό, όχι μόνο για ΜΜ αλλά ούτε για τσίχλες made in turkey…….
Παρόλα αυτά άσχετα με τις μμ, η Ελλάδα δεν παράγει τίποτε, η Τουρκία είναι φοβερή στην παραγωγή, άσχετα με τα υπόλοιπα, ας ήταν άξιοι και εδώ, να έχει νεφρά το κράτος μας, αλλά με τα λαμογια που βγάζουμε τόσα χρόνια μην έχουμε και απαίτηση. Και εγώ δεν θα πήγαινα, τα αναλύω στο αρχικό που ποστ
Κάνεις λάθος σε αυτό, είναι φοβεροί και στα κανονικά ρούχα και γενικά, αυτά που είδες φυσικά δεν τα βλέπεις στα βάθη της ανατολής, κατά τα άλλα είναι 3 κόσμοι, μέχρι και λουστρους θα συναντήσεις στην πόλη, είναι τέρμα πίσω και '' τέρμα'' μπροστά σε κάποια πράματα.Δεν ειμαι και τόσο σίγουρος οτι ειναι φοβερή στην παραγωγη.. Στην παραγωγη ρούχα μαϊμού ναι.. Ή οικονομία της Τουρκίας είναι σε άθλια κατασταση και μου κανει εντύπωση διότι επάθα λίγο σοκ. Τέτοια κτήρια και μαγαζιά δεν έχουμε εμεις